(Gy1) Királyszentistván 2.05 km, Rajt: 2024. április 12. 18:05
Rallylive.hu - RC2 - Gy1 - szakasz eredmény
Rallylive.hu - RC2 - Gy1 - összetett eredmény
Gy1 20:14
#65 HUN Kurtos Róbert - HUN Fridrik Gergő : Az első féktávot úgy elb#sztam, hogy mindenen keresztül mentünk, úgyhogy vissza kellett valahogy jönni.
Gy1 20:12
#64 HUN László Zoltán - HUN Balázs Zsolt Mihály : Jó volt, kicsit összeszokunk az autóval, nem teszteltük, nem mentünk semmit múlt héten, jó lesz.
Gy1 20:07
#63 HUN Trencsényi Vince - HUN Adorján Szabolcs : Marhára izgultam, ez az első éles gyors a kocsival. Két hete teszteltünk egy jót, de sok volt ez a két hét. Ez most kicsit botozós volt, de úgy is holnap jön a fekete leves.
Gy1 20:03
#61 HUN Tóth Tibor - HUN Szabó József : Kicsit zavart ez a sötét bennünket, fura volt így menni, illetve a rajtot elrontottam. Valamiért a rajtprogram nem akart elindulni, majdnem le is fulladtunk a rajtba, de végig kellett ezen érni úgy gondolom.
Gy1 20:02
#60 HUN Velenczei Ádám - HUN Vánsza Zsolt : Jó volt bemelegítésnek. Sötétben mentünk már, néha le kellett volna kapcsolni a lámpasort, mert olyan por volt. De túl kellett élni holnapra ezt a versenyt.
Gy1 19:57
#2 ESP Efren Llarena - ESP Sara Fernandez : Will be though for sure. We lost some time in the beginning, but it was okay. (Kemény volt az biztos. Az elején vesztettünk egy kis időt, de rendben volt)
Gy1 19:56
#1 NZL Hayden Paddon - NZL John Kennard : Difficult with the terrain and the dust, so we were slowing down in places but it was okay. (Nehéz volt a terep és a por, ezért helyenként lassítottunk, de rendben volt.)
Gy1 19:48
#5 FRA Mathieu Franceschi - FRA Andy Malfoy : Not the biggest fan of these stages. You can make mistakes easily. (Nem vagyok a legnagyobb rajongója ezeknek a szakaszoknak. Könnyen hibázhatsz.)
Gy1 19:44
#8 FIN Mikko Heikkilä - FIN Kristian Temonen : This stage was really hard for me, I was way too careful. We lost some time here, but we will take it back tomorrow! (Ez a szakasz nagyon nehéz volt számomra, túl óvatos voltam. Itt veszítettünk egy kis időt, de holnap visszavesszük!)
Gy1 19:44
#9 HUN Csomós Miklós - HUN Nagy Attila : Jó volt összeségében, ahogy látoim második idő. Kicsit lassú volt, de nyílván nem ez a fő cél most itt, úgyhogy megyünk tovább várjuk a holnapot.
Gy1 19:40
#10 CZE Erik Cais - SVK Igor Bacigál : Kicsit előre mentem az elején, nagyon izgultam, de igazából jó volt, minden jó.
Gy1 19:38
#12 ITA Andrea Mabellini - ITA Virginia Lenzi : It was tough to begin, but an okay stage. We will see in the next stage what we can do. (Nehéz volt elkezdeni, de rendben lévő szakasz volt. A következő szakaszban meglátjuk, mit tehetünk.)
Gy1 19:36
#14 ROU Simone Tempestini - ROU Sergiu Itu : It was okay. A good stage for us. (Rendben volt. Jó szakasz nekünk.)
Gy1 19:33
#15 HUN Turán Frigyes - HUN Zsiros Gábor : Egy jó nagy b#rom vagyok, mert sikerült az első kanyarban megforognom. Nem találtunk bele a hídba, kicsit sok lett, úgyhogy túlmentünk, megforogtam, visszajöttünk. Szerintem egyébként jó lett volna. Hosszú verseny ez még, holnap nem valami jó a rajt pozíciónk, másodiknak fogunk menni, de remélem még a másodikból fogunk tudni annyi előnyt csinálni, mint az elején.
Gy1 19:31
#16 HUN László Martin - HUN Bán Viktor : Köszönöm szépen a csapat munkáját. Valami nem működött rendben az autóval, de most tökéletes minden, úgy hogy nagyon boldog vagyok. Ez egy jó kezdés volt.
Gy1 19:29
#17 HUN Német Gábor - HUN Németh Gergely : Itt a híd után, ahogy lejöttünk a hídról ott az egyik féktáv nagyon vizes volt. Nem számítottam rá, hogy ennyire fog csúszni, alig tudtunk befordulni,. Egy pár másodpercet ott hagytunk, de ezt leszámítva élveztük.
Gy1 19:21
#22 HUN Hadik András - HUN Juhász István : Érdekes volt, alapvetően nem szeretem az ilyen gyorsaságikat, de a nézőkért muszáj ilyen gyorsaságit rendezni. Túl vagyunk rajta, úgy vagyok vele, hogy a verseny az még most fog elkezdődni. A holnap meg a holnap utáni nap én úgy gondolom két nagyon nehéz verseny nap lesz, megpróbáljuk jól teljesíteni, és megpróbálunk célba érni.
Gy1 19:18
#21 HUN Ranga Péter - HUN Czakó János : Féltünk tőle, nehogy kiverjük a futóművet vagy valami, így óvatosan jöttünk, de biztosan a többiek is. Minden rendben eddig, holnap megpróbálunk ésszel kezdeni, és megpróbáljuk felépíteni a versenyt.
Gy1 19:15
#23 HUN Bútor Róbert - HUN Tagai Róbert : Próbáltunk a túlélésre játszani, óvatosan menni. Nagyon be lehet hibázni ezen a kis egyszerű gyorsaságin, és nem akartam most elrontatni. Nagyon bízom benne, hogy azért holnap gyorsabbak leszünk, mint a mai nap voltunk.
Gy1 19:14
#24 HUN Klausz Kristóf - HUN Papp Tamás : Egész jó volt, egy féktávot elnéztünk, majdnem a híd előtt túlcsúsztunk, de szerencsére pont befért, úgyhogy lehoztuk.
Gy1 19:13
#26 HUN Trencsényi József - HUN Verba Gábor : Tetszett, már a rajtban bakiztam egyet, nem volt rajt programom, de a többi az jó volt, és úgy gondolom jól sikerült volna így is.
Gy1 19:10
#25 HUN Bodolai László - HUN Deák Attila : Meglepően jó a szakasz, nagyon jó volt így elsőre. Élveztük nagyon. Volt néhány hibánk, de ennek ellenére szerintem egész jó lett. Az autó rendben van, úgyhogy megyünk tovább. Az meglepett, hogy fel van locsolva a pálya, nem szólt senki, de aztán tudtunk alkalmazkodni.
Gy1 19:05
#28 GBR Philip Allen - GBR Dale Furniss : It was grand, not too bad. It was very slippery, a lot slipperier than I thought it would be to be honest, but it is what it is. (Nagyszerű volt, nem volt rossz. Nagyon csúszós volt, hogy őszinte legyek, sokkal csúszósabb, mint gondoltam, de ez van.)
Gy1 17:27
Az eredményeket közvetlenül a kiértékeléstől, a Hauser results-tól kapjuk! A versenyzői interjúkat a Rallye Rádió adását hallgatva gépeljük! Köszönjük a lehetőséget!