(Gy1) Királyszentistván 2.05 km, Rajt: 2024. április 12. 18:05
Rallylive.hu - ORC - Gy1 - szakasz eredmény
Rallylive.hu - ORC - Gy1 - összetett eredmény
Gy1 20:56
#86 HUN Tárkányi Sándor - HUN Bugner Marcell : Nem úgy sikerült ez a kis bemelegítés ahogy gondoltam, kicsit összeakadt a lábam a pedálnál, aztán egy kicsit túl csúsztunk, de megoldottuk. Bemelegítésnek jó volt.
Gy1 20:53
#85 HUN Nagy Gábor Miklós - HUN Bertalan János : Érdekes volt így a sötétben, de bemelegítésnek jó volt. Tetszett, szuper volt. Nem volt vészes, holnapiakra kíváncsi leszek.
Gy1 20:50
#84 HUN Kókai Gábor - HUN Gyabronka Miklós : Minden rendben, nagyon élveztem. Féltem tőle egy kicsit, mert régen ültünk autóban, de élvezetem ezt a kis szuper speciált.
Gy1 20:49
#82 HUN Hulmann Gábor - HUN Molnár Fanni : Nem volt rossz, rosszabbra számítottam és elóvatoskodtam kicsit, de nem volt bent nagy hiba, szóval ez így jó.
Gy1 20:48
#81 HUN Helembai Zsolt - HUN Mózes Máté : Nem nagyon tetszett, de sikerült végig menni rajta.
Gy1 20:42
#80 HUN Bodogán Ferenc - HUN Dudás István Márton : Szerintem ahol lehetett meghúztam a kézit és rajzoltunk. Fantasztikus érzés volt, reméljük kiszolgáltuk a nézőket, nagyon jó volt. Remélem holnap, holnapután is élvezni fogjuk, és csak a nézőknek fogunk autózni.
Gy1 20:41
#78 HUN Szlovák Ferenc - HUN Győri Kristóf : Rég ültem már versenyautóban, úgyhogy kicsit izgultam az elején. Végiggurultunk, és megpróbáltam nem kárt okozni az autóban.
Gy1 20:38
#77 SVN Bozic Mitja - SVN Bobic Enej : The stage is nice, but I think we didn't do anything. Too many mistakes, tomorrow's hopefully gonna be better. (A szakasz szép, de szerintem nem csináltunk semmit. Túl sok hiba, remélhetőleg a holnap jobb lesz.)
Gy1 20:37
#76 HUN Petercsák Zoltán - HUN Csák Alex : Azt gondolom nyitásból a nézőknek tökéletes, végig akartunk menni, ez volt a cél. Tanulunk, tapasztalat ez a cél
Gy1 20:36
#75 HUN Juhász Csaba - HUN Velezdi Eszter : Nagyon élveztük, nem gondoltam volna, hogy ennyire élvezhető lesz a gyorsasági. Sőt vakon voltunk, amit az Eszti mondott abból mentünk, de azt mondom ez így élvezhető volt. Holnap teljes erőből támadunk, ez a taktika.
Gy1 20:34
#74 HUN Balla Tamás - HUN Brunczvik Zoltán : Igazából nem akartuk erőltetni. Lefulladtunk, de nagyon tetszenek a pályák, készülünk a holnapi napra, és remélem élvezni fogjuk.
Gy1 20:32
#73 HUN Marozsi Zsolt - HUN Boros Máté : Konkrétan semmit nem láttunk. A lámpát otthon nem állítottuk be, ez egy igazi botozás volt. Mi erre nem készültünk, de rendben volt minden
Gy1 17:27
Az eredményeket közvetlenül a kiértékeléstől, a Hauser results-tól kapjuk! A versenyzői interjúkat a Rallye Rádió adását hallgatva gépeljük! Köszönjük a lehetőséget!