Információ(213)
Gy12 00:57
#9Teglovics Kornél PLA whe  : Célban vagyunk, szerettünk volna kicsit előrébb végezni, de sok hibával mentünk ami ebbe a komoly mezőnybe nem fér bele!Gratulálunk minden célba érkezőnek, kemény verseny volt.Köszönjük szépen Endre Dudás-Dávid Pannuska egész éves profi munkátokat, elképesztő jó futamokat raktatok össze!
Gy12 00:57
#36Kovács Gábor Tamás PLA  : Imádom! Ezt a játékot, ezt a pályát. Köszönöm a szervezőknek, a csapattársaimnak, a kategóriatársaknak! ÓRIÁSI GRATULÁCIÓ az idei bajnoknak, akivel hihetetlen becsületes küzdelemben űztük-hajtottuk egymást, mindig megbeszélve a tapasztalatokat. Mikor gyengébb eredményt ért el, azonnal segítségére siettem a saját magam által kitapasztalt beállításommal. Így jó érzés ezt csinálni, és elismerni, idén ő volt a jobb! Tiszta szívből gratulálok Oakley! Jó helyre került a bajnoki cím. Köszönjük Duen és Dávid azt a hatalmas energiát, időt és türelmet, amit ebbe az egészbe tettetek, hogy mi is jól érezzük magunkat, veletek! KÖSZÖNJÜK!
Gy12 00:57
#87Krizsanyik Zoltán PC_  : A T O M VOLT!!! Köszönjük a munkátokat Dávid Pannuska Endre Dudás remélem, jövőre folytatódik a bulika... akár az új WRC játékkal...
Gy12 00:57
#1127Soós Attila PLA  : Tekintve hogy nem járok pályát, lentről építkezem minden versenyen, így most is. Aztán amikor az utolsó gyors előtt azt gondolom hogy elérhető a kategória dobogó… Naaa akkor hajítom le a gyors közepén a vasat a a mé(h)lybe. Ettől független szuper verseny és szuper szezon volt. Sajnálom hogy vége, de minden percét élveztem. Köszönet a szervezőknek!
Gy12 00:56
#4009Baranyai István PC_  : Sikerült célba érni. A legjobb 30-35-be pont befértünk. Ismét köszönjük Dávid Pannuska a beállításokat, most is egy az egyben használtuk tekergetés nélkül. Sosem végeztünk volna egyik versenyen sem előkelő helyen az áldozatos munkád nélkül!!! A jó eredményeinkben és helyezéseinkben a Te lelkiismeretes aprólékos hozzáállásod is benne van! Endre Dudás a hátán vitte az egész szervezést, ez egy profi szervezés és profi rendezés volt egész évben, és nagy köszönet jár mindenkinek aki részt vett ebben a bajnokságban. Sokat tanultam a versenytársaktól, egymásból hoztuk ki a maximumot. Nem volt még részem eddig ilyen, ennyire jó hangulatú és ennyire versenyzőkkel tényleg foglalkozó bajnokságban. Jövőre minimum ugyanígy, akár az új EAWRC-vel. Köszönjük, sziasztok.
Gy12 00:56
#194Kozsuk Péter PC_  : A szezon kezdetével csak egy kósza gondolat volt, hogy lehet esélyem az amatőrök között egy jobb eredményre... Most a zárófutam után kimondhatom, az Amatőr szimulátoros kategória bajnoki címét sikerült elhódítani! Elég kalandos év volt ez, rengeteg időt fektettem a gyakorlásba és úgy látszik megérte! Gratulálok mindenkinek, aki részt vett a bajnokságban, szuper ez a közösség! Szeretném megköszönni a Kanyik Motorsportnak a lehetőséget, hogy képviselhettem őket a bajnokságban és a sok ralis élményt! Köszönöm a családomnak és a barátaimnak a rengeteg biztatást és szurkolást! ...és köszönöm nektek Dávid és DuEn ezt a színvonalas szervezést, a sok energiát és segítséget, amit beleraktatok ebbe az egész őrületbe! A következő szezonban találkozunk!
Gy12 00:56
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Sajnos mi a 3. gyorson defektet kaptunk és a következő féktávon már nem tudtunk megfelelően lassítani, így lecsúsztunk a szakadékba. Egész évben sikerült célbaérni...most az utolsón nem. Köszönjük szépen az egész éves munkát a rendezőknek. Eddig talán ez volt a legizgalmasabb bajnokságunk! Gratulálunk ellenfeleinknek és mindenkinek sok sikert kívánunk az utolsó futamra! Hajrá TMC Rallysport!!!!
Gy12 00:55
#2Molnár Alex PC_ whe  : Innentől kezdve a sorsra vagyunk bízva. Nem tudom miért, de a végén nagyon bebambultam és lekoccoltam a kőfalat. ott ottmaradt egy kis idő. Remélem nem ezen múlik, de mi mindent megtettünk! Eredménytől függetlenül: Kristof nagyon gratulálok! Várjuk a végét! Köszönjük szépen a szervezést DuEnnek és Pannuska Dávidnak! Köszönjük azt, hogy létrehoztátok ezt az egészet! Bármi is lesz a vége, mi örülünk! Gratulálok mindenkinek!
Gy12 00:55
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Hát itt a vége az ide szezonnak, és a Dirt Rally 2.0-nak is! Óriási köszönet, hogy 2020-ban létrehoztátok ezt az egészet Endi bá és Dávid! Nagyon remélem, hogy 24-ben az új játékkal innen folytatjuk, és a Rally1-és Hybrid autókkal is ekkora csaták lesznek! Mégegyszer köszönöm nektek, és gratulálok mindenkinek, nagyon nagy csaták voltak az éven!
Gy12 00:55
#3161Szabó Bence IV PC_  : Teljesen elfogytak a gumik ezért kb mindenhol kereszben közlekedtünk. Nagyon élveztük az egész versenyt és boldog vagyok hogy célba értünk. Köszi az egész szezont és a jó versenyeket!
Gy12 00:55
#3170Gách Bence PC_  : Fúúú na ez jó volt. Nagyon jó verseny volt a kocsi kibírta probléma nélkül és még lassúak sem voltunk. Nagyon köszönjük az egész évet minden verseny egy élmény volt még akkor is ha az autó csak 50-el tudott menni vagy éppen egy fába álltunk.
Gy11 00:54
#4Budai Csaba PC_ whe  : Ilyen volt kb az egesz evunk ,mint ez a verseny.Vezettunk a 10. Szakaszig aztan jott a sietseg es a maximum palya elhasznaltsag.Ezt a ket dolgot mar sajnos nem tudtuk hibatlanul kezelni.
Gy11 00:54
#9Teglovics Kornél PLA whe  : Jöttünk egy jó közepest, nagyon célba akarunk érni, nem kockáztattunk
Gy11 00:54
#87Krizsanyik Zoltán PC_  : A végére azért már elég jól égett a fejem a rumtól meg az izgalomtól. Azt kell mondjam, tökéletes volt az egész verseny! Remélem a következő bajnokságot itt fogom folytatni!
Gy11 00:54
#4009Baranyai István PC_  : Megint 30 alatti idő de nem lesz elég az abszolút 30-ba bekerülni, a visszafordítókat kiszineztük a nézőknek.
Gy11 00:54
#2Molnár Alex PC_ whe  : Na ez most tetszett nagyon! Iszonyatosan jót jöttünk, megvolt a ritmus, volt lendület. Hiányzott nagyon egy hibátlan szakasz! Jön az utolsó gyors...
Gy11 00:53
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Sikerült jobbat jönni mint elsőre, már csak egy gyors, valahogy lehozzuk.
Gy10 00:53
#87Krizsanyik Zoltán PC_  : Nagyon fasza volt az egész verseny. Erről kéne, hogy szóljon máskor is. Persze a jövőben ha lesz újra bajnokság és lesz rá lehetőségem, biztos, hogy menni fogok az eredményre, de az elsődleges az kell, hogy legyen, hogy jól érezzem magam. Vettem amúgy az MT Simtech-től egy ilyen fokozatjelző kis kijelzőt, nagyon feelinges vele játszani!
Gy10 00:53
#4009Baranyai István PC_  : A szervíz időt nagyon ki kellett matekolni, nem mindenre jutott teljesen idő. 15 környéki idővel elégedettek vagyunk. 5 másodpercet kapni az elejétől több mint kielégítő. Mindjárt elérjük az abszolút 30-at.
Gy10 00:52
#9Teglovics Kornél PLA whe  : Probléma mentes volt, végre szaladtunk egy jót, remélem az utolsó kettő is így sikerül
Gy10 00:52
#2Molnár Alex PC_ whe  : Viszonylag oké, semmi gond nem volt. Jó volt a tempó tökéletesen működik a kocsi. Következőt megnyomjuk!
Gy10 00:52
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Na ez emberes volt, ide nem sok kézi kell, úgy érzem jól is sikerült.
Gy9 00:52
#87Krizsanyik Zoltán PC_  : Nagyon jól sikerült végig hozni, amit elterveztem... csak egy-két apróbb hibát vétettem, de egyik sem volt zavaró. Hagytam bent sokat, de nem akartam forszírozni a tempót... ahhoz szerintem több gyakorlás kéne. Minden gyors végén elégedett voltam anélkül, hogy ránéztem volna az eredményekre. Nagyon élveztem minden pillanatát...
Gy9 00:51
#4009Baranyai István PC_  : Az egyik visszafordítóban túl csúsztunk. A végén az aszfalt tempós részén 5 csúzlin a kőfal és a kő korlát között megforogtunk, elúszott a hátulja, de mentünk tovább defekt nélkül, ezekhez a hibákhoz képest abszolút 30 alatti idővel. Közeledünk a 30 alatti helyezésekhez.
Gy9 00:51
#9Teglovics Kornél PLA whe  : Mindig a mumus volt ez a gyors, most is sziklafal, megforgás, azt se tudtok hol vagyunk csoda, hogy nem lett defekt, katasztrófa volt az egész úgy ahogy van
Gy9 00:50
#2Molnár Alex PC_ whe  : Hát itt nagyon lenyúltak értünk 2x is. Egyszer sziklafalat fogtunk a jégen, másodjára pedig az alagútba vertük oda. Csoda hogy itt vagyunk... Köszönjük az égieknek, mert itt tényleg ők kellettek.
Gy9 00:50
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Hihetetlen, de itt is jobbat jöttünk, mint elsőre! Minden mindegy alapon megyünk, az év végi dobogót mindenképp meg akarjuk szerezni valahogy.
Gy9 00:50
#3161Szabó Bence IV PC_  : Sokat buktunk a végén de vállalható volt, várjuk az utolsó 3-at.
Gy8 00:50
#87Krizsanyik Zoltán PC_  : Figyeltem azért, hogy ne igyam magam ocsortány szaradékra, csak ízlelgettem azt a 3 felest. Nagyon jól sikerült továbbra is koncentrálni. Végig figyeltem, nem vállaltam túl magamat, arra figyeltem, hogy magamhoz képest a legjobbat hozzam ki a versenyből...
Gy8 00:50
#4009Baranyai István PC_  : Csak az igazi PROfik mennek előttünk jobb időket, Igyekszünk hibamentesen végig érni.
Gy8 00:49
#9Teglovics Kornél PLA whe  : Ez olyan semmilyen nem volt sajnos, rendesen lassulunk, de a többieknél ezt nem látni, valamit elő kell húzni a kalapból mert eddig hulla gyenge ez a kör
Gy8 00:49
#2Molnár Alex PC_ whe  : Tetszett, bár óvatosabb voltam mint az előbb. Meglátjuk mire lesz elég. Egyébként karcmentes a kocsi, minden rendben!
Gy8 00:49
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Itt nagyon éreztem, hogy hiányzik a kézi, fent a Havas részen alig fordult az autó és nehezen tudtam rásegíteni.
Gy7 00:48
#87Krizsanyik Zoltán PC_  : Kraken típusú rum volt, most kaptam ajiba. Nagyon klafa cucc... inkább egy lazább rumról van szó, de van egy kis kesernyés mellékíze, ami tompítja a gyümölcsös jellegét, de kiemeli a vaníliás jegyeket. Persze egy szakértő szerint lehet, hogy rohadtul nem így van, de az a lényeg, hogy rohadt jó!
Gy7 00:48
#4009Baranyai István PC_  : Abszolút 20-25 körüli időket autózunk, tehát a tempó jó, de mégis magunkhoz képest másfél perccel hátrébb vagyunk, az első 30-ba bekerülni, ez a célunk.
Gy7 00:48
#9Teglovics Kornél PLA whe  : Jóval jegesebb volt mint az előző körbe, hamar vissza is vettünk mert nem éreztem a féktávokat, a többiek adtak most rendesen, pedig az egyik kedvenc gyorsaságink
Gy7 00:47
#2Molnár Alex PC_ whe  : Jobb volt mint az előző körben. Elégedett vagyok, stabil tempót sikerült menni. Az autó szuper nagyon!
Gy6 00:47
#87Krizsanyik Zoltán PC_  : Na az volt, hogy lefektettem a családot, töltöttem rumot, aztán hozzáláttam a maradék 6 gyorshoz...
Gy6 00:47
#4009Baranyai István PC_  : Kerestük a tapadást és végig nyomtuk ahogy csak lehet. Jók az idők, magunkhoz képest gyorsabbak vagyunk mint edzésen. De sokat vesztettünk az első körben.
Gy6 00:46
#9Teglovics Kornél PLA whe  : Tempós havas részeken rettegünk ezzel a gumival, de összeségébe jó döntés volt, sikerült hozni a vetélytársakon
Gy5 00:46
#641Kovács Róbert XBO  : Egy fekete kombi lett a vesztünk…sajnos ezzel vége a versenyünknek és a szezonnak is. Köszönjük az idei szervezést is! Találkoz(z)unk jövőre is!
Gy5 00:46
#87Krizsanyik Zoltán PC_  : Napközben lenyomtam a verseny első felét... próbáltam ésszel menni, de azért magamhoz képest nem is túl elfostoskodni... meglepő volt, hogy semmi komolyabb hibát nem vétettem... biztosra vettem, hogy a második felében lesz majd valami pitty-putty...
Gy5 00:46
#4009Baranyai István PC_  : Az elején az aszfalton tempósan, fent a havon pedig nyugdíjasan. Jövünk felfelé.
Gy5 00:43
#9Teglovics Kornél PLA whe  : Az aszfaltot megnyomtuk rendesen, de a tetőn a hóba pontatlanok voltunk, jobbnak éreztem azért az időt, de nincs gáz megyünk tovább
Gy4 00:43
#641Kovács Róbert XBO  : Ugyan azon a jégfolton csúsztunk meg mint az első körben. Akkor csak a lámpasor bánta, most a frissen javított hűtő. Omlanak a bástyák…
Gy4 00:43
#87Krizsanyik Zoltán PC_  : Csütörtökön gyakoroltam három gyorsot, de utána vagy fáradtság vagy bulika vagy bulika utáni fáradtság volt, úgyhogy csak hétfőn kezdtem neki a versenynek. Még szerencse, hogy ezeket a pályákat elég jól ismerem...
Gy4 00:43
#4009Baranyai István PC_  : Méregből lenyomtuk, nem is kaptunk sokat, de az a defekt az előző hosszún lefelé nem hiányzott. Nyomni kell hogy előrébb kerüljünk.
Gy3 00:41
#101Dudás Endre PC_  : Annyira siettem, hogy legalább ennek a szakasznak meglássam a célját, hogy az utolsó szektor közepénél jól odavertem egy kőfalnak... defekt, hűtő oda... de legalább nem a pálya mellett várjuk a rescue-t
Gy3 00:40
#22Kovács Milán PLA whe  : Bent vagyunk! Jöjjön a szerviz, próbálunk várat építeni.
Gy3 00:40
#87Krizsanyik Zoltán PC_  : Na jó, ennyit a csöpögésről... az volt, hogy vártam a versenyt, Montét eléggé szeretem...
Gy3 00:38
#4Budai Csaba PC_ whe  : Sokáig gondolkodtunk, hogy elinduljunk ezen a versenyen. Kicsit elfogyott a motiváció, egy-két dolog miatt... Az első kör jól sikerült, most megyünk felírni a többi pályát.
Gy3 00:38
#4009Baranyai István PC_  : Hát igen, több mint másfél percet kaptunk, jobb hátsó defekt.
Gy2 00:37
#101Dudás Endre PC_  : Bilentyűzettel, automata váltóval is élvezetes...kár, hogy nem hoztam annyi benzint, hogy végigérjek (vagy hogy ilyen későn ugrottam neki, már megint)
Gy2 00:37
#641Kovács Róbert XBO  : Beleakadtam egy fából készült korlátba. A hűtő kilyukadt, a motor elgyengült. Megyünk tovább, hátha a szervizig eljutunk.
Gy2 00:36
#87Krizsanyik Zoltán PC_  : Az eredmény után persze még mindig sóvárgok, de ezt próbálom a helyén kezelni. Tisztában kell vele lenni, hogy amennyi időt én belefektetek a játékba, az óriási eredményhez kevés (meg valszeg nem én vagyok itt a legnagyobb tehetség)
Gy2 00:36
#4009Baranyai István PC_  : Ez sem sikerült annyira rosszul, szintén párszor érintve lett a fa és a kő korlát, talán a cél után kaptunk egy defektet a kő falban, majd a következő rajtban kiderül mert kockaztatunk és nincs pótkerekünk.
Gy1 00:36
#641Kovács Róbert XBO  : Nehéz az autó, így ledobtuk a lámpasort. Reméljük ennél sötétebb nem lesz!
Gy1 00:35
#87Krizsanyik Zoltán PC_  : Sziasztok, Sajnos nehezen indult a szezon... korábban azt terveztem, hogy médiában a dobogóért fogok küzdeni, de év elején egy lábtörés hátráltatott, aztán kedv-, és időhiánnyal küzdöttem. Miután erőt vettem magamon, következett sok bénázás, de az utolsó pár futamra elengedtem a teljesítmény kényszert és arról szólt a játék számomra, amiről kell, hogy szóljon: jól éreztem magam, izgultam, elégedett voltam...
Gy1 00:34
#4009Baranyai István PC_  : Elsőre nem volt rossz, pár érintő azért bele fér, a tetejét nagyon odafigyelve végig fűztem, jó az idő, végig kell csinalni.
Gy1 00:34
#101Dudás Endre PC_  : Direkt későn kezdtem neki, nem szeretnék beleszólni az év végi abszolút pontokba... egy versenyrendezőtől nem lenne etikus...
Gy7 19:38
#77Kasza Kristóf PLA whe  : A hybrid kézifék ellenére jobbat jöttünk majdnem 2-vel! Hihetetlen csak röhögünk a kocsiba
Gy6 19:38
#2Molnár Alex PC_ whe  : Az elején behibáztam, szerintem ez lesz a mumus gyorsasági
Gy6 19:37
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Nem volt annyira rossz, de ez a rögtönzött hybrid megoldás sokat lassít rajtam sajnos..
Gy5 19:37
#2Molnár Alex PC_ whe  : Lehetett volna jobb is, a havon felfelé nagyon elóvatoskodtam. Nem baj, időbe nem rossz
Gy5 19:37
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Nem sikerült, így sajnos a kormányon kell egy gombot nyomkodni, ami hát nem túl kényelmes. Egyik hajtűbe még nézetet is sikerült valtani. Katasztrófa.
Gy4 18:58
#2Molnár Alex PC_ whe  : Jól sikerül, sikerült tempót vinni bele.
Gy4 18:58
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Egyik visszafordítóban beakadt a kézi, nem engedte a kocsit, következőben pedig teljesen szétrepült, így kézi nélkül jöttünk végig. Gyorsan szaladunk Obiba imbusz kulcsért, hátha meg tudjuk csinálni etapon!
Gy4 18:57
#9Teglovics Kornél PLA whe  : Slick mellett döntöttünk a körre, hogy ez jó döntés volt-e a kör végén megmondom, ez nagyon rendbe volt, extrán jól fordult be mindenhova, a következő már érdekesebb lesz a havon
Gy3 18:57
#2Molnár Alex PC_ whe  : Első kör pipa. Ez viszonylag jól sikerült. Volt a végén egy kis kaland, de kimozogtuk. Megyünk tovább
Gy3 18:57
#109Kormos Gábor XBO  : Nem lesz következő kör... dupla első defektet kaptam, innentől nincs értelme folytatni sajnos. Köszi a lehetőséget
Gy2 18:57
#2Molnár Alex PC_ whe  : Jónak éreztem, picit óvatos volt.
Gy2 18:57
#109Kormos Gábor XBO  : A következő körre nem a linglong gumikat tesszük fel... naggyon csúszik
Gy2 18:56
#3187Boros Zsombor XBO  : Óvatos volt, de teljesen rendben volt minden
Gy1 17:39
#2Molnár Alex PC_ whe  : Sziasztok! Nagy a nyomás, valahogy meg kell küzdenünk vele. Nem tudok mit tenni, most menni kell. Elsőre nem volt rossz, inkább biztonsági mint sem gyors, de rendben volt.
Gy1 17:39
#109Kormos Gábor XBO  : Nagyon éltem ezt a gyorsot. Attól eltekintve, hogy kaptam több mint egy percet... Magamhoz képest jól ment, főleg az alsó részén... Fent a hóban lassú voltam nagyon
Gy12 19:42
#3170Gách Bence PC_  : Fúúú na ez jó volt. Nagyon jó verseny volt a kocsi kibírta probléma nélkül és még lassúak sem voltunk. Nagyon köszönjük az egész évet minden verseny egy élmény volt még akkor is ha az autó csak 50-el tudott menni vagy éppen egy fába álltunk.
Gy12 19:42
#181Sántha László PC_  : Bent vagyunk a célba! Csodálatos verseny volt! Volt egy két gyors ami után remegő kézzel szálltam ki a gépből,de meg van és ez a lényeg!
Gy12 19:42
#13Liktor Balázs PLA whe  : Na szerintem ez nem lett olyan rossz. Próbáltuk nyomni ahogy lehet és a helyet visszaszereztük amiért mentünk. Várjuk a többieket. Jó lenne 15ben lenni a végén. Köszönjük a szervezők egész éves munkáját és várjuk a jövő évet.
Gy12 19:41
#199Major Tamás XBO  : Reméljük élvezték a nézők. A célunk az volt, hogy minden bajnoki futamon célba érjünk és a nézőket szórakoztassuk, ez egy kívételével sikerült is. Buli autózás a mienk. Sajnos, ha a jövő évi bajnokság az új platform keretein belül kerül megrendzésre akkor azon mi nem fogunk tudni indulni. Nekünk ez generáció váltással járna amire most nincs meg az anyagi keret. Köszönjük a szervezést, Endre Dudás , a frankó setupokat Dávid Pannuska -nak! Pacsi mindenkinek, aki eme remek közösség tagja!
Gy12 19:41
#2286Kusz Balázs PLA  : Sikerült beérni, izgalmas verseny volt. Sajnos az eredmény siralmas, akárcsak az autó állapota. Egyelőre nem javítjuk, hátha jövőre más autókkal is lesz versenykiírás. Szerencsére sikerült minden futamon indulnom és jól érezni magam. Köszönöm a szervezők egész éves munkáját, nagyszerű bajnokság volt! Köszönöm a pályabejárókat, sokat segített a fejlődésemben!
Gy12 19:41
#4060Biri Bence XBO  : Pontosan így akartuk befejezni az évet... Power közepén keresztül a fakorláton, ahonnan már nem tudták visszarakni az autót a nézők sajnos. Ez van, nem bánjuk annyira, a kategória harmadik helyen már sem rontani sem javítani nem fog az év végén. Köszönjük az egész évet Nektek, hogy ilyen jó kis versenyeket rendeztetek, boldog vagyok, hogy idén rávettem magam, hogy elinduljak. Reméljük bármilyen formában, de lesz még folytatás!!!
Gy12 19:40
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Végre egy jó verseny! Köszönjük szépen az egész éves szervezést, idén is nagyon jó bajnokságot csináltatok!
Gy12 19:39
#451Strasser Gábor PLA  : Na de szupeeeer volt ! Ezt imádom amikor lehet csapatni nagyon. A 2. És a 4.ik kör simán mehetett volna slick-en! Köszönjük az egész éves szervezést és P.Dávidnak a sok-sok Segítséget a beállitásokkal(Jó lenne ha jövőre beszállna 1-2 Pro kategóriás is a beállítások segitségébe). Mindig jó célba érni, de nagyon várom a kategória társak beérését is. Csak óvatosan srácok, nem kell sietnetek sehova
Gy12 19:37
#1151Móni Attila XBO  : Ééééééééééééssssssssssss CÉLBAN!!!!!! Gratulálunk MINDENKINEK aki részt vett az egész éves bajnokságban az elért eredményéhez, gratulálunk a kategória társaknak is független attól ki hol végzett! Hihetetlen boldogok vagyunk, hogy a tervet sikerült megvalósítani és beértünk!!!! Köszönjük az egész éves bajnokságot Endre Dudás és Dávid Pannuska!!! Köszönet Dávid Pannuskanak az egész éves segítséget a beállításokkal, jó tanácsokkal! Ugyan itt PRO versenyzőktől beállítási tanácsokat szívesen elfogadunk (hátha jövőre valaki(k) kedvet kapnak megosszák velünk amatőrökkel is a tudásukat) ezzel is hátha tudunk fejlődni! Ez úton szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit év közben a pályákon a tempónkkal feltartottunk, igyekeztünk mindenkit elengedni jó helyen! Innentől már az idei év a buli versenyekről fog szólni, ahol igyekszünk célba érni és a km-eket gyűjteni!
Gy11 19:36
#3161Szabó Bence IV PC_  : Nagyon élveztük! A jeges részen megint sokat kaptunk de azon kívül szerintem jó volt!
Gy11 19:36
#3170Gách Bence PC_  : Borzasztó jó volt. Muszáj volt megnyomni mivel az autó is már lassult és sikerült javítani. Még nem ég a check engine szóval baj nincs.
Gy11 19:36
#181Sántha László PC_  : Egy viszonylag biztonságit jöttünk! Nem akarom elcseszni a végét! Be akarunk érni!
Gy11 19:36
#13Liktor Balázs PLA whe  : Csúszós részen megint nagyon szenvedtünk de próbálunk és sajnos vissza is csúsztunk egy helyet. Megpróbáljuk a powert lehozni.
Gy11 19:36
#194Kozsuk Péter PC_  : A rossz útviszonyok ellenére sikerült 4 másodpercet javítani, most már a fókusz a Power Stagen van.
Gy11 19:36
#199Major Tamás XBO  : Már itt is 100 százalékosan a nézőknek autóztunk. Most még hátra feldobjuk a nálunk lévő két slicket, hogy még inkább kedvezzünk a közönségnek. Valamint a nagyobb nézői pontokon Phil kiszorja a nálunk lévő DuEn-es matricákat.
Gy11 19:35
#2286Kusz Balázs PLA  : Szakasz felétől defekt… Megpróbálok túlevickélni az utsón 3 kerékkel, de nem csodálkozom, ha kiesünk.
Gy11 19:34
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Néhány helyen hibáztam, már egyre jobban érzem a fáradtságot, de már csak 1 gyors!
Gy11 19:34
#1151Móni Attila XBO  : Gáborék sajnos hibáztak ezen a gyorson, sajnáljuk! Nem mi mentünk ennyire jól hozzájuk képest, mert mintha tojás lett volna a pedálsor alatt úgy nyomtam. Reméljük Gáboréknak nincs nagy baja az autónak és célba tudják hozni a technikát!
Gy11 19:33
#451Strasser Gábor PLA  : A fele elött odacsaptuk nagyon a bal hátulját és defekt... ez még hagyján... de hogy majdnem lementem a másik felét a gyorsnak és akkor jutott eszembe, hogy raktam be kereket... Szép volt. GRATULÁLOK !!! Ezért az utolsót keményen leküldjük!
Gy10 19:33
#3161Szabó Bence IV PC_  : Nem volt életem gyorsaságija, de egynek elment.
Gy10 19:33
#3170Gách Bence PC_  : Hát az autó elég gatya állapotban van, de megpróbálunk végigmenni. Csak bírja ki.
Gy10 19:32
#181Sántha László PC_  : Ahogy szokták mondani a boxnál, meg voltunk ütve! Kicsit elóvatoskodtam, de nem tragédia! Ezt most már végigcsináljuk, ha az Isten is úgy akarja!
Gy10 19:32
#13Liktor Balázs PLA whe  : Valahogy nem találunk vissza a ritmusra. A srácok nagyon el is mentek ezen. Sajnálom, mert a közepéig egész jó volt.
Gy10 19:32
#194Kozsuk Péter PC_  : Nagyon jó volt! Már csak 2 szakasz van vissza, minden a terv szerint halad.
Gy10 19:32
#199Major Tamás XBO  : Kèt pótkerékkel meg egy szatyor DuEn-es matricával jöttünk ki a szervízből. Az utolsó szakaszra készülünk a nézőknek.
Gy10 19:32
#2286Kusz Balázs PLA  : Kikéstünk a szerviz miatt, de még így is dadog az autó. A szakasz eseménytelen volt. Remélem kibírja a célig az autó.
Gy10 19:31
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Nem volt semmi különös most sem.
Gy10 19:31
#1151Móni Attila XBO  : Szépen végig drifteltük a pályát és nem mentünk neki semminek, már ez is nagy csoda!
Gy10 19:30
#451Strasser Gábor PLA  : Na az utolsó kör Slick-en, sokkal jobb volt mint a 2-ik körben
Gy9 19:30
#3170Gách Bence PC_  : Egyik hajtűben az autó fennakadt az egyik hóbuckán és alig jött le. A gyors másik felében meg sikerült defektet szerezni és összetörni az autót. Reméljük elég a szerviz.
Gy9 19:30
#181Sántha László PC_  : Kellett emlegetnem,hogy ideges a verda! Sikerült megakasztani a hátulját és meg is pörögtünk. Természetessen defekt,de legalább irányba ált meg az autó. A viszonylag vezethető volt a gépsárkány,de az utolsó hat,hét kanyarnál csak a felni maradt,de ott már nem áltunk meg. Szerencsére szerviz lesz most!
Gy9 19:30
#13Liktor Balázs PLA whe  : Egy felkialtojeles fektavon majdnem vége lett a versenyunknek. Szerencse, hogy megfogott a beton korlát, de nagyon kis esély volt erre hogy nem lesz defekt. Leértünk de ebben is nagyon sok maradt. Próbálunk javulni az utolsó körre mert ez a harmadik katasztrófa volt.
Gy9 19:30
#194Kozsuk Péter PC_  : Ez jégtánc volt a javából. Elfogytak a gumik már az elején, szerintem többet mentem kilinccsel előre. Ennek ellenére javítottam, egy-két érintés volt, de nem lett belőle baj.
Gy9 19:29
#199Major Tamás XBO  : Nem volt semmi galiba, élvezzük
Gy9 19:29
#2286Kusz Balázs PLA  : Szakasz felétől defekt. Pedig életemben először jöttem volna le megforgás nélkül ezen a szakaszon.
Gy9 19:29
#56Ivony Csaba PC_  : De örülök, hogy ennek a gyorsnak mára vége … egy szenvedés volt
Gy9 19:29
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Néha eltaláltunk egy-két falat, de semmi különös nem történt.
Gy9 19:29
#1151Móni Attila XBO  : A célban a helyi TSZ igazgató megkeresett minket, hogy, jó lenne, ha a kombájnokat nem tartanánk fel mert a jégvirágot mennének aratni.
Gy9 19:29
#451Strasser Gábor PLA  : Közepét eléggé elspóroltam. Kár érte
Gy8 19:28
#3161Szabó Bence IV PC_  : Az utolsó spliten buktunk 5 secet de nagyon élveztük!
Gy8 19:28
#3170Gách Bence PC_  : Élvezetesen végigmentünk keresztbe és nagyon jó volt.
Gy8 19:28
#181Sántha László PC_  : Kicsit vátoztattunk a beállításon a második kör elején és az ide nem volt túl jó. Kicsit ideges volt a verda,de meg van és megyünk tovább!
Gy8 19:28
#13Liktor Balázs PLA whe  : Nem sikerült jól ez a szakasz sem. Egyből az elején eltolta az orrát és fennakadtunk. Ott maradt egy 5ös. Ez most nem tetszik sajnos.
Gy8 19:28
#194Kozsuk Péter PC_  : Nem tudtam érdemben javulni az előzőhöz képest, 2 tizeddel jöttem most jobbat.
Gy8 19:27
#199Major Tamás XBO  : Eddig ez tetszett a legjobban
Gy8 19:27
#2286Kusz Balázs PLA  : Ez a gyors tetszett ismét, nagy hiba nem volt. A kocsi szerintem most ennyit tud.
Gy8 19:27
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Nem sikerült túl jól, már kezdem érezni, hogy fáradok! De megyünk tovább!
Gy8 19:27
#1151Móni Attila XBO  : Az ellenfelek tartalék kerekek nélkül mennek, mi meg ha tehetnénk a gumis kamionnal indultunk volna. De végig a nézőknek autóztunk, reméljük Ők is annyira élvezték mint mi.
Gy8 19:27
#451Strasser Gábor PLA  : 2mp-el jobbat jöttünk magunkhoz képest de ebben benne van h. Nem raktunk be kereket
Gy7 19:26
#3161Szabó Bence IV PC_  : Egész jó volt ez is, sajnálom, hogy Boros Zsombornak nem sikerült a célbaérés. Megyünk tovább remélem kiadogatja majd.
Gy7 19:26
#3170Gách Bence PC_  : Nagyon jó gyors volt. Tartjuk a tempókat.
Gy7 19:26
#181Sántha László PC_  : Nekimentünk a második körnek! Szokásos,megyünk tovább!
Gy7 19:26
#13Liktor Balázs PLA whe  : Próbáltunk ütemet váltani, de sajnos csak hibába hajszoltuk magunkat. Szeretnénk gyorsulni de ez most nem sikerült.
Gy7 19:25
#194Kozsuk Péter PC_  : Óvatos voltam, nagyon csúszott. Az idő jó, az autó és a beállítás is jó, minden jó.
Gy7 19:25
#199Major Tamás XBO  : Nem mentünk itt se gyorsan, de annál néző barátabban.
Gy7 19:25
#2286Kusz Balázs PLA  : Összeszögeltük a gépet, de nem sikerült teljes mértékben vigyáznom rá. Időre nem tudok menni, próbálok látványosan inkább és célbaérni valahogy.
Gy7 19:25
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Imádom ezt a gyorsot!!!
Gy7 19:25
#1151Móni Attila XBO  : A motor hibátlanul működik, köszönet a fiúknak érte. Csúszkálunk de ez így jó!
Gy7 19:24
#451Strasser Gábor PLA  : Korán kezdtünk de nincs mire várni... Volt faltól-falig járkálás
Gy6 19:24
#3187Boros Zsombor XBO  : Dombon lefele jobban gurult az autó, a szervizben megjavitjuk és megyünk tovább
Gy6 19:24
#3161Szabó Bence IV PC_  : Kezdek túlzásba esni, le kell nyugodjak különben 2 gyorson belül beesünk. Végén meg is forogtunk úgyhogy még sok van ebbe is.
Gy6 19:24
#3170Gách Bence PC_  : Navigátor szólhatott volna egy két kanyarnál hamarabb és akkor lehet nem 150-el megyünk bele a hajtűbe de nem lett nagy kár. Csak egész végig faltól falig mentem.
Gy6 19:24
#181Sántha László PC_  : Szerintem amit lehetett illetve tudtam azt kihoztam belőle! Megvagyunk a felével és elégedettek vagyunk.
Gy6 19:24
#13Liktor Balázs PLA whe  : Volt egy pár meredek orrtolás, de inkább ott hagytuk azt a pár másodpercet. Nagyon sokan vagyunk egymás nyakán, így egy kis hiba is sokba kerülhet. Megyünk tovább
Gy6 19:23
#194Kozsuk Péter PC_  : Volt két megforgás, de nem lett belőle galiba. Megyünk tovább.
Gy6 19:23
#2286Kusz Balázs PLA  : Sokat nem csúszkáltam, mert nem volt elég erő hozzá. Füstöl, kerreg, minden baja van szegény autónak. Utolsó verseny az idényben, minden lovat ki fogunk hajtani belőle.
Gy6 19:23
#194Kozsuk Péter PC_  : Nagyon adta ez a kör is, hatalmas élmény ezeken a pályákon versenyezni. Holnap innen szeretném folytatni és problémamentesen célba érni.
Gy6 19:23
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Hát, ez nem sikerült annyira jól. A gumi is kopott, én is hibáztam.
Gy6 19:23
#1151Móni Attila XBO  : Próbáltuk kímélni a technikát, hogy beérjünk a szervizbe és a fiúk neki tudjanak állni megjavítani a kocsit.
Gy6 19:20
#451Strasser Gábor PLA  : Uhhh de imádok csúszkálni...ezért szeretem a murvát nagyon... El is kapott a hév, a végén volt egy falnak csapódás
Gy5 19:20
#3187Boros Zsombor XBO  : Megint sokat kaptunk, a turbó hiba miatt nincs elég erő, de megyünk, hogy a szervizben megjavíthassuk a kocsit!
Gy5 19:20
#3161Szabó Bence IV PC_  : Nagyon élveztük ezt is, úgy tűnik a beállításbeli változtatások is működnek.
Gy5 19:19
#3170Gách Bence PC_  : Nem egy kedvenc gyors és ez érződött is. Nem igazán találtam a ritmust, de olyan rosszra nem sikerült.
Gy5 19:15
#181Sántha László PC_  : Az elöző gyorson történ ütéstől azért máshogy fordul az autó,de vezethető! A szokásos csomag az elejétől,de minden rendben!
Gy5 19:14
#13Liktor Balázs PLA whe  : Ahogy vártuk az eleje nagyon jó volt, de a jégen alig tudtunk feljönni, sok ott maradt de bizok a taktikában.
Gy5 19:14
#199Major Tamás XBO  : Semmi extra nem volt, olyan öregesen mentünk.
Gy5 19:13
#2286Kusz Balázs PLA  : Slick nem való hóba sajnos. Aszfalton is annyit csúszkáltam, koptattam a gumit, hogy következő szakaszra akár szögessel is mehetnék, az is jobban tapadna.
Gy5 19:13
#194Kozsuk Péter PC_  : A gumitaktika bevált és a szerencse is velem volt. Maradt benne pár másodperc, de fő a biztonság és a célbaérés.
Gy5 19:13
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Nem tudok újat mondani. Ezeket a pályákat még mindig imádom, ha nem bénázok, akkor nagyon élvezem őket!
Gy5 19:13
#1151Móni Attila XBO  : A gyors közepétől sajnos motorproblémák léptek fel....Reméljük beérünk a szervizbe.
Gy5 19:12
#451Strasser Gábor PLA  : Az egyik nagy kedvenc pálya . Teljesen megijedtem az első ellenőrző pontnál,mert zöld volt az idöm. Öröm-boldogság volt,de gyorsan rájöttem, hogy a nagyok még nem indultak ebben a körben. Jó volt így menni végig 1x az életben
Gy4 19:12
#3161Szabó Bence IV PC_  : Nagyon nagyot eshettünk volna párszor, de szerencsére nem lett baj. Élveztük!
Gy4 19:12
#3187Boros Zsombor XBO  : Nem tökéletes a turbó, ez az időn is látszik sajnos
Gy4 19:11
#3170Gách Bence PC_  : Nem voltak nagy bevállalások csak legurultunk rajta de az idő így is jó.
Gy4 19:11
#181Sántha László PC_  : Megütöttem a hátulját a pálya harmadánál, de egyenlőre nem érzek semmit! meglátjuk!
Gy4 19:11
#13Liktor Balázs PLA whe  : Soft gumival jöttünk ki a második körre. Elég darabos volt mert nem hittem el hogy elfér pár helyen, így kaptunk azért bőven. Havas rész lesz izgi.
Gy4 19:11
#199Major Tamás XBO  : A srácoknak a szervízbe jár a kocka sör, amit lehetett megtettek, hogy tovább mehessünk. Nem gyorsan, de még megyünk.
Gy4 19:11
#2286Kusz Balázs PLA  : Ez már jobban tetszett, nem volt benne nagy hiba.
Gy4 19:11
#194Kozsuk Péter PC_  : Kicsit óvatos lett, több helyen elvettem és ez látszik is az időmön.
Gy4 19:10
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Jónak éreztem, bár az idő nem ezt mutatja.
Gy4 19:10
#1151Móni Attila XBO  : A sok parkoló autó miatt kissé olyan volt, mintha a Tesco parkolóba mentünk volna, de élveztük!
Gy4 19:09
#451Strasser Gábor PLA  : Vagy gyorsan megyünk slickel vagy csúszkálunk télivel..mi a másodikat választottuk,mert élvezni akarjuk a versenyt
Gy3 19:09
#9Teglovics Kornél PLA whe  : Sokkal jobban csúszott mint amire számítottunk, az egyik féktávot be is néztük, forogtunk, tolatni kellett de nincs nagy gáz megyünk a szervízbe
Gy3 19:09
#3161Szabó Bence IV PC_  : Nagyon élveztem! A végére teljesen elfogytak a hátsók de magamhoz képest nagyon jót jöttünk.
Gy3 19:08
#3187Boros Zsombor XBO  : Dupla defekt a végén és az autó is sérült de megyünk tovább, és nem kaptunk olyan sokat sem
Gy3 19:08
#3170Gách Bence PC_  : Nagyon tetszik ez a gyors és nagyon jól sikerült. Lehet hogy néhány helyen túl veszélyesen mentünk de jó az.
Gy3 19:08
#181Sántha László PC_  : Szépen legurultunk! Szerencsénk volt! Zsoldos Csabiék valami rumliba kerültek, szóval azért nem szálunk el magunktól annyira, mert amúgy el szokta kenni a szánkat! De rendben van minden!
Gy3 19:08
#13Liktor Balázs PLA whe  : Ez a hosszú már elég csúszott a végére, de szerencsére majdnem karcmentes az autónk. Cserélünk gumit és megyünk tovább.
Gy3 19:08
#2286Kusz Balázs PLA  : Lefele alapból nem szeretek menni, de a kuka gumikon még izgalmasabbak voltak a féktávok. Sajnos kétszer meg is forogtam.
Gy3 19:07
#194Kozsuk Péter PC_  : Az elején volt jó pár félelmetes pillanat, odaért a hátulja, megakadt az eleje, keresztbe mentem ott is ahol nem kéne. Az első kör jó volt, ezt a lendületet szeretném végig vinni.
Gy3 19:07
#56Ivony Csaba PC_  : És megint Austin Powereseztem …
Gy3 19:07
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Hű, ez nagyon tetszett! Az idővel is meg vagyok elégedve, mondjuk a végén rengeteget vesztettem.
Gy3 19:07
#1151Móni Attila XBO  : A pálya elején a jégen a látványautózásé volt a főszerep, a közepét elóvatoskodtuk, a végére pedig annyira elfogyott a gumi, hogy kb 1,5 km-el a cél előtt neki csúsztunk a korlátnak, aminek egy bal első defekt lett az eredménye, de túl vagyunk az első körön, jöhet a szerviz.
Gy3 19:07
#199Major Tamás XBO  : Imáink meghallgattak, leértünk. Reméljük a srácok a szervízbe össze tudják rakni a kocsit mert azért elég viseletes lett.
Gy3 19:06
#451Strasser Gábor PLA  : Brutál elfogy a gumi a feléig már a 2 gyors után.Megforogtunk. Maradt benne jó pár mp.
Gy3 19:05
#3265Szemes Zsolt XBO  : Ahogy az előbb is mondtam, váltó problémáink voltak már előző gyorson. Megadta magát végig 3 mas fokozatba jöttünk ! Nekünk ennyi volt sajnos, nagyon jó élvezetes verseny sorozat volt ! Köszönöm az egész csapatnak, minden versenyt végigcsináltuk, ez nem sikerült sajnos. Ez van, köszönet mindenkinek!
Gy3 19:05
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Semmi nem maradt a gumikból, a vége már kb drift verseny volt. De amit akartuk azt elértük, hiba mentes első kör, és a kocsin is minden hibátlan!
Gy2 19:05
#3187Boros Zsombor XBO  : Óvatos volt, de teljesen rendben volt minden
Gy2 19:05
#3161Szabó Bence IV PC_  : Kisebb hibák voltak benne de okés volt.
Gy2 19:04
#3170Gách Bence PC_  : Jobban csúszik mint ahogy emlékeztem de ahhoz képest gyors volt.
Gy2 19:04
#181Sántha László PC_  : Jót gurultunk! Probálunk biztonságosan menni amennyire lehet.
Gy2 19:04
#9Teglovics Kornél PLA whe  : Nehéz ezen a gyorson jól menni, nem volt a kedvencünk soha, ezután se lesz, de az idő elfogadható, megyünk tovább, próbálunk a hosszún jót szaladni
Gy2 19:04
#13Liktor Balázs PLA whe  : Volt egy pár megtorpanás a szakaszon, de nagyobb hiba nélkül eljöttünk. Közel vagyunk egymáshoz, jó csata lesz.
Gy2 19:04
#2286Kusz Balázs PLA  : Aszfalton úgy éreztem, hogy gyengül az autó. Havon ez a jelenség lényegtelen. Szervizben megnézzük, mi sérült.
Gy2 19:04
#194Kozsuk Péter PC_  : Rendben volt, jól sikerült.
Gy2 19:03
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Hát ez semmilyen nem volt. Jó se, rossz se. Elmegy.
Gy2 19:03
#1151Móni Attila XBO  : Csúszkálunk mint disznó a jégen, de a nézőknek tetszik és csak ez a fontos!
Gy2 19:02
#704Mulicz László PC_  : Hát ez ennyi volt. Sajnos leestünk az útról és TK.
Gy2 19:02
#199Major Tamás XBO  : A túlélésért küzdünk. Szerencse, hogy ez rövid szakasz volt. Most imádkozunk a guadlupeai szűzanyához, hogy a harmadikon is le tudjunk jönni a defektes kerékkel.
Gy2 19:02
#451Strasser Gábor PLA  : Magunkhoz képest rossz volt, amúgy teljesen elfogadható az idő
Gy2 19:01
#3265Szemes Zsolt XBO  : Úgy érzem a váltó megpecsételte a sorsunk
Gy2 19:01
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Nem sikerült rosszul, volt egy meleg helyzet 5 üvegen megérkeztünk egy havas helyre, de ezen kívül minden oké.
Gy1 19:01
#3161Szabó Bence IV PC_  : Sziasztok! Az első spliten lekoccoltunk egy kőkerítést aminek köszönhetően egy defektel kezdtük a versenyt. Ezen kívül nem volt rossz.
Gy1 19:01
#3187Boros Zsombor XBO  : Sziasztok! Idén még nem tudtunk egyszer sem úgy celba érni ahogy akartunk, de most nagyon szeretnék rendben célba érni. Az első gyors szerintem teljesen rendben volt, a jégen inkább óvatosan mentünk
Gy1 19:00
#3170Gách Bence PC_  : Elég gyenge volt a tempó plusz ez a sötét sem segített ráadásul kicsit oda is vágtuk az autót de nem akarunk gyorsan menni mivel csak célba akarunk érni.
Gy1 19:00
#181Sántha László PC_  : Első gyorsra jó volt! Megyünk tovább!
Gy1 19:00
#13Liktor Balázs PLA whe  : Üdv mindenkinek! Örülünk hogy újra mehetünk, nagyon vártunk már egy félig aszfalt versenyt. Óvatosan kezdtünk neki mert szeretnénk a végéig jutni hiba nélkül. Az autó tökéletes.
Gy1 19:00
#9Teglovics Kornél PLA whe  : Jó reggelt sziasztok! Nagyon tetszik ez a gyors, kicsit darabosnak éreztem az elejét, de sikerült jó ritmust találni az első szektor után. A végefelé kicsit odalógattuk egy havas sziklafalnak a bal hátulját, de semmi komoly, az idő is rendbe van, szeretnék közvetlen a nagyok mögött autózni
Gy1 19:00
#2286Kusz Balázs PLA  : Nem akartam túlerőltetni, de próbáltam élvezni, csúszkálni kicsit. 3szor ütöttem oda picit a jobb elejét, és volt egy megforgásom is. Továbbiakban igyekszem pontosabban menni.
Gy1 18:59
#194Kozsuk Péter PC_  : Szép napot mindenkinek! Elég izgulósan kezdtem, sokkal jobban csúszott, mint amire számítottam. Ennek ellenére szerintem az idő jó. Most az amatőr bajnoki cím a tét, szeretném beosztani az autót a végéig.
Gy1 18:59
#56Ivony Csaba PC_  : Kezdődött azzal, hogy a rajtban kiderült, nincs kalibrálva a kormány. Kiütöttem a fotocellát, +8 mp bűntetés a bénázáson kívül. Aztán feljebb eljátszottam azt a bizonyos alagutas jelenetet az Austin Powersből …
Gy1 18:57
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Sziasztok! Végre eljött a kedvenc versenyem! Nem mondom, hogy hiba nélkül sikerült az első gyors, de összességében elégedett vagyok vele! Megyünk tovább!
Gy1 18:57
#1151Móni Attila XBO  : Tét nélkül álltunk rajthoz, a jó hangulat és a hókocsizás az egyetlen célunk csak. Elóvatoskodtuk, de szeretnénk meglátni a célt.
Gy1 18:56
#704Mulicz László PC_  : Szeretem a Montét egészen addig, míg nem kínlódás, márpedig a havon nekem az. Kis hibákkal, karcokkal de felértünk. Várjuk már az új WRC gamet, mert ott lehet majd menni szárazon!
Gy1 18:56
#199Major Tamás XBO  : Defektet kaptunk, hát na valahogy megpróbálunk leevickélni a másik két gyorson.
Gy1 18:55
#451Strasser Gábor PLA  : Jó estét. Sziasztok. Hát eljött, hogy a kategória Bajnokságért versenyezzünk. Mindenképpen jó hangulatú és főleg élvezetes versenyzést szeretnénk végigcsinálni persze nem minden áron! De azért nyomjuk, mert nagyon szeretjük a Havat. Nagyon óvatosan sikerült. 1x jó lenne megtanulni havon slick-el menni, sokkal jobb idő lehetne ebből
Gy1 18:55
#3265Szemes Zsolt XBO  : Jó reggelt sziasztok! Túlságosan feszegetem a határokat! Látszik is az autón... 5 fokozatot nem tudom használni... Váltó furán dolgozik, majd meg látjuk
Gy1 18:55
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Szép jó reggelt mindenkinek! Hát elkezdődött… igazából autóztunk egy jót, próbálunk nem idegesen menni, de azért volt pár hely, ahol inkább elvettem, messze még a vége.