Információ(227)
Gy12 21:36
Ez a legbrutálisabb verseny, élőben és játékban is egyaránt. Gratulálok minden célba érkezőnek! Régi Forddal jöttünk, hogy ne üssük szét az új kocsit. Sikerült a verseny előtt még finomítani a beállításon, majd a versenyen végig az úton maradni a mi saját kis tempónkban. Se megforgás, se árok, se defekt. Ez jellemzi is a tempónkat. Az utolsó 2-3 szakaszon magunkhoz képest több bátorsággal vállaltunk el rizikós helyeket, s meg is lett az időeredménye, 2,8 mp-el sikerült kategóriában győzedelmeskedni, ami valójában nem minket illetne! Nagyon sajnálom Strasser Gábort, ez az ő győzelme, ám sajnos kiszúrt vele a játék. Tényleg nagyon sajnálom Őt! Bebesi Zoltán is sokkal gyorsabban repkedett a pályákon, ám meglepetésre utolsó szervizből már nem indult ki. Az utolsó szakaszon sikerült a 7 mp hátrányt 3 mp előnyre fordítani, ami óriási érzés a beíróig gurulva. Köszönjük DuEn és Pannuska Dávid, hogy életben tartjátok a bajnokságot!
Gy12 21:36
#403Balogh Jani PC_  : Célban vagyunk. Az első hibamentes verseny. Tempón még kell javulni, meg a beállításokon is van mit csiszolni. Lehet a kovetkezon inkabb Daninak kellene navigálni... Gratula minden célba érkezőnek! Köszönjük a remek szervezést!
Gy12 21:36
#101Dudás Endre PC_  : Nem, ez nem zabszem! Egy komplett, negyedkilós zabpehely... Nagyon féltem, nagyon féltettem magam attól, hogy az utolsó gyorson eldobjam... Célban vagyunk! Köszi mindenkinek, aki elrajtolt! Jó hangulat volt az egész futamon!
Gy12 21:35
#689Légrádi Zoltán PC_ whe  : Gratulálok minden célba érkezőnek! Rendkívül nehéz verseny volt, de most nagyon boldog vagyok, hogy ennyi jó pilóta mellett, sikerült megnyerni ezt a futamot!
Gy12 21:35
#641Kovács Róbert XBO  : A verseny végére teljesen szétestünk, két defekt, számtalan megforgással színesítve. A lényeg, hogy ismét sikerült célba érni, az álmainkat pedig tovább üldözzük! : ) Köszönjük a szervezést!
Gy12 21:34
#185Csoma Marcell PC_  : Hihetetlenül lassú voltam most, de ennek volt itt az ideje, hisz célba kellett már csak érnünk és lehetséges, hogy ismételten kat 1.hely powert is behúztuk, így maximális pontszámmal búcsúzunk a bajnokság egyik legkeményebb versenyéről. Köszönöm a csapatomnak az egész hétvégét, illetve DuEn-nek és Pannuska Dávid-nak, hogy még mindig kiszolgálnak minket
Gy12 21:33
#857Vogel Adrienn PC_  : Elég nehéz verseny volt. Alig értünk be a célba. Volt minden: defekt, borulás, lecsúszás és az utolsó előtti gyorson a hűtő, majd a motor is oda lett. Alig ment fel az emelkedőn. Célban vagyunk, de nem igy szerettük volna befejezni. Várjuk a folytatást!
Gy12 21:33
#4009Baranyai István PC_  : Kisebb árok járáson és vizisikló effektuson kívül semmi cirkusz nem történt, és defekt nélkül teljesítettünk minden gyorsasági szakaszt. Az volt a tervünk hogy legalább az első 30-ba férjünk be ebben az erős mezőnyben, a PROfik mögött közvetlenül, az volt a kérdés hogy ehhez tempó kell, vagy visszafogott előre megfontolt beosztott lendületes versenyzés. Az utóbbi a kifizetődő mert a pontokat a célban számolják. Célba érkezéskor abszolút 29-dik helyen állunk, szerintem 35-be férünk be, de a mai nap végéig kiderül az eredmény. Öröm van és boldogság. Mindenkinek gratulálunk aki részt vett a versenyen, nem volt egyszerű, sajnos még senki nem tud azoxigenbe kanyarodni, de ennek is eljön az ideje. Köszönjük a szervezőknek a sok belefektett munkát és energiát, a javasolt beállításokat amik nálam nagyon jól működtek. És személy szerint nagyon köszönöm DuEn-nek a gyors reagálást hogy visszavett a csoportba, teljesen véletlenül mellé kattintottam az egérrel, rezgett a léc a mai indulással kapcsolatban. Köszönöm. Gyerünk a következő megmérettetésre.
Gy12 21:32
#5Fónagy Kristóf PC_ whe  : Megragadom az alkalmat, és ezt az utolsó kört egy, a jóbarátaim körében iszogatásokkor gyakran használt mondattal jellemezném: "Ezt már csak a szemem kívánta!" Komolyra fordítva a szót, elképesztő boldog vagyok, hogy sikerült nagyobb hiba nélkül abszolválnom ezt a versenyt, ami ráadásul a kedvenc pályámon zajlott a játékban. Élvezetes verseny volt, köszönöm a szervezőknek!! Az eredményt majd meglátjuk, de igazából a realitások talajára lépve, Légrádi kollégám, illetve Budai Csabi olyan gyorsak, hogy nehéz elképzelni, hogy ne előttem végezzenek. A következő bajnokin találkozunk!
Gy12 21:32
#4059Büti Misi PLA  : Célba értünk és ez a lényeg! A GY5 elején defektet kaptunk, pótkerék persze nem volt nálunk! Leszenvedünk két gyorsot de nem adtuk fel! Az utolsó körben egész jó időket jöttünk magunkhoz képest! A lényeg, hogy sikerült teljesíteni a versenyt! Az idei év a tanulásról szól nekünk! Köszönjük a szervezést!
Gy12 21:32
#451Strasser Gábor PLA  : Hihetetlen de be bírtunk gurulni.Szégyen h. A világ legjobb szakaszán 4000-es fordulaton kellett jönni h. Beérjünk és nem pedig a saját tempónkban 5 telin mert a pálya 80%-a ilyen. Remélem a Kategória társakkal nem baszik ki ennyire a játék...sok sikert nekik...és ha lehet ne fosszanak meg a dobogó legalsó fokától ????. Jó lenne ha ez legalább 2x lenne a bajnokságban ! Annyit tanultam h.a defekt után kell tölteni egy pohár Jack Danielst és már vissza is jön az önbizalmam !
Gy12 21:32
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Talán ez a legjobban sikerült szakaszunk. Végre ismét aszfalt jön, már elég volt ebből az eszetlen tempós murvából. Köszönjük a szervezést, a verseny kifogástalan volt!
Gy12 21:31
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Sikerült célbeérnünk. Nagyon nehéz volt az egész verseny. A ritmust sokszor nem találtuk és el is fáradtunk a végére. Sajnos hibáztunk a 8.gyorson és a poweren is. Itt az utolsón már egyenesen is nehéz volt menni, olyan rossz volt az út. Sajnos be fognak jönni még elénk páran. Sebaj, megyünk tovább! Köszönjük a rendezőknek a verseny megszervezését és a TMC Rallysport-nak, hogy ismét kiváló autót kaptunk erre a bajnokira. Sok sikert mindenkinek!
Gy12 21:31
#56Ivony Csaba PC_  : Hej ha az a defekt nem lett volna a GY2-n! De tudom, hogy a kalandok mindenkit elérnek. Ráadásul ezen az utolsó gyorson két szektorral a vége előtt eltaláltam egy fát. Kilyukadt a hűtő. Onnan már csak lépésben mentem, nehogy TD legyen. Hiába… öreg ember nem lát jól.
Gy12 21:31
#4060Biri Bence XBO  : Előző gyorson megejtettük az első kerékcserét a szezonban. Baromi pipa vagyok, vezettük eddig a kategóriát, majd ide is defekttel értünk be, utolsó 2-3 kilométer jobb első gumi nélkül történt. Csalódott vagyok, de legalább beértünk.
Gy12 21:31
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Nagy nehezen, de beértünk. Reménykedtem egy jó eredményben, de legalább a célban vagyunk. Köszönjük a szervezést!
Gy12 21:31
#397Takács László XBO  : A végére csőstül jött a baj. Hátsó defekt,a hűtőnek lőttek és motorhiba..de beértünk. Kár volt a pótkereket elspórolni
Gy12 21:29
#3170Gách Bence PC_  : Végigkocsikáztunk szépen lassan, de beértünk és az a lényeg. Nem túl jó így az idő, de reméljük tudunk szerezni egy pár pontot. Köszönjük a versenyt, nagyon eseménydús volt.
Gy11 21:29
#403Balogh Jani PC_  : Próbálok mindenre vigyázni. Most már nem kellene hibázni..
Gy11 21:28
#101Dudás Endre PC_  : Most ez komoly?? Köd helyett naplemente?? Átmegyek valami másik bajnokságba, biztos van olyan, ahol lemásolnak mindent, csak a ködöt nem...
Gy11 21:28
#641Kovács Róbert XBO  : A harmadik szektorban lecsúsztunk az útról, így ezt a versenyt sem úsztuk meg defekt nélkül. Inkább kicseréltük még a pályán. Kár érte, mert talán a verseny legjobb két szektorát sikerült összehozni előtte.
Gy11 21:28
#185Csoma Marcell PC_  : Ha minden igaz akkor átvettem a vezetést a kategóriámban.
Gy11 21:28
#4009Baranyai István PC_  : Kicsit kiszámíthatatlan már a pálya a nyomvályúk miatt, de szerintem még mindig jobb mint a legelején a csapágygörgős elúszós. Kimozogtuk, megyünk az utolsóra, meglátjuk előlünk hányan esnek ki, célba kell érnünk. Hajrá
Gy11 21:27
#451Strasser Gábor PLA  : Az előzőn 15mp ezen csak 25mp maradt bent a motor miatt...vicc
Gy11 21:27
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Ez a pálya nem lesz a kedvencünk, ismét forogtunk egyet, meg egy fa oszlopot is eltaláltunk, de nem lett nagy baja a kocsinak.
Gy11 21:27
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Megint egy fa…
Gy10 21:27
#101Dudás Endre PC_  : Rendesen repkedtem az örömtől, hogy már nincs köd... Egészen az utolsó nagy farakásig... Amikor a levegőben megláttam, kapkodtam, hogy legalább ne szemből kapjam telibe... sikerült elfordítani még az autót, de becsúsztam a nézők közé... Kiszálltunk, lepacsiztunk mindenkivel, készült néhány szelfi és kaptam fél perc büntit...
Gy10 21:26
#641Kovács Róbert XBO  : Egy picit tovább maradtunk a szervizben a büntetés fejében (+5 sec), de legalább sikerült kikalapálni amit kellett.
Gy10 21:24
#185Csoma Marcell PC_  : Kategória első idő de még mindig hátrányban vagyunk
Gy10 21:24
#4009Baranyai István PC_  : Kipufogó szakszervíz, egy kis lakatos munka és egy futómű állítás szemre. Ez fért bele a szervíz időbe, nem akartunk büntetést kapni. Gyerünk tovább
Gy10 21:23
#451Strasser Gábor PLA  : Fogalmam sincs, hogy miért nem javította ki a motorproblémát a játék, úgy látszik, hogy nem akarja, hogy dobogós legyek a kategóriában. De ha terminál lesz ez végett akkor biztos, hogy ez volt az utolsó versenyünk ! Kibaszott bosszantó, hogy így beleszól ez a szar ! Szerintem nem bírja ki az utolsó 2 gyorsot
Gy10 21:23
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Bárcsak elsőre is ilyet jöttünk volna..
Gy10 21:22
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Lekoccoltunk egy fát, de amúgy minden rendben. A defekt után már nagyon félve megyek.
Gy9 21:22
#403Balogh Jani PC_  : Puha gumi maradt fent. Remélem kibírja.... Túlélős. Minden ugratónál kifeszülök, közben meg haladni kellene...
Gy9 21:22
#101Dudás Endre PC_  : Félelmetes ez a gyorsasági... néhol a vállamat összehúztam, néhol mást...
Gy9 21:22
#641Kovács Róbert XBO  : Nem csak az idő ködös, hanem a szemünk is fátyolos már ilyen késői órán. Meg is lett az eredménye. Nem is mertem megszámolni hányszor fordult át a tetején az autó… Reméljük sikerül mindent javítani, de megint csak 30 perces szerviz jut a két hosszú szakaszos körök között.
Gy9 21:21
#4009Baranyai István PC_  : Na megvan az első baki, a nagy ugratók után, a bal 3-ban elúszott, fel akadtunk a kő rakásra, szerencsére ez mind a nézők előtt történt úgyhogy leszedtek és gooo tovább. A szervizben a fiúkat felkeltettem, hogy keressék meg a hangoskulcsot, azaz a legnagyobb kalapácsot, szükség lesz rá, dolgozni kell majd vele Több hiba viszont nem fér bele.
Gy9 21:21
#185Csoma Marcell PC_  : Ismételten kat 1.idő dolgozzuk lefele a hátrányunkat Strasser Gábor hoz képest meglátjuk mi lesz a végén.
Gy9 21:20
#451Strasser Gábor PLA  : Nem elég, hogy minden gyorson bent maradt 10mp, de azt tudnám h. miért van motorprobléma, ha egy füszálnak sem mentünk neki olyan lassan jöttünk végig ! Úgy látszik ez a játék direkt szopat a defektekkel...adott még 1et a vége előtt így bent hagytunk 30mp-et minimum...gyorsan elúszott ez a verseny is.
Gy9 21:19
#77Kasza Kristóf PLA whe  : A mai első értelmezhető gyorsunk, ez nem sikerült rosszul.
Gy9 21:19
#763Horkay Konstantin PLA  : Első ugrato 5-ik teli.. total kár, mi jól vagyunk autó kevésbé
Gy9 21:19
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Pont ezt nem akartam…defekt. Plusz be is forogtam. El is ment a jó eredmény lehetősége…
Gy9 21:18
#21Hajdu Péter PLA con  : TD, dupla defekt.. sajnos ez nem sikerült jól, reméljük a következő jobb lesz. Mindenkinek aki még versenyben van sok sikert kívánunk!
Gy8 21:18
#403Balogh Jani PC_  : Belógott egy bokorba, de semmi gáz. Romlik a pálya, nem könnyű kezelni. Ugratók felejtősek innentől.
Gy8 21:18
#101Dudás Endre PC_  : A rövidebb pályák jobban fekszenek nekem, a hosszún elfáradok...
Gy8 21:18
#641Kovács Róbert XBO  : Az utolsó szektorban átfutott valami az autó előtt, szerencsére ez volt a legizgalmasabb pillanat.
Gy8 21:18
#185Csoma Marcell PC_  : Kategória 1.idő nincs miről beszélnünk,megyünk tovább
Gy8 21:17
#4009Baranyai István PC_  : Megint a laza visszafogott tempó összejött. Se defekt, se forgás, még túl csúszás sincs, a kritikus kanyarok és ugratók megtisztelve. Néha az alját sikerül odacsapni, de bírja a kapuzöld Ford, a szervizben a fiúk már biztos alszanak.
Gy8 21:17
#451Strasser Gábor PLA  : Megint kaptunk egy defektet a pálya felén...vicc baszki ez a játék..így már a végéig nem tudjuk a saját tempónkat autózni..nagyon elkeserítő és a kedvemet is elvette nagyon.
Gy8 21:17
#4015Csák Alex XBO  : Hát, így még nem jártam mióta játszom! Kormány össze kötő törés miatt ki kell állnunk! Ártatlan szituáció volt, de nem tudunk tovább menni! Sajnáljuk! Köszönjük szépen a lehetőséget!
Gy8 21:17
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Azt hiszem ezzel el is engedjük a jó eredményt, ismét sikerült forogni egyet…
Gy8 21:17
#763Horkay Konstantin PLA  : Rendben volt, csak egy megforgasunk volt.
Gy8 21:16
#8Ivony Bálint PC_ whe  : A végét kicsit elrontottam, de ez legyen a legnagyobb baj.
Gy8 21:16
#21Hajdu Péter PLA con  : Motorhibával ennyire futotta.
Gy7 21:15
#4Budai Csaba PC_ whe  : Maximumot akartuk kihozni, sajnos nem taktikáztunk, meg is lett az eredménye.Itt elúszott szerintünk az éves bajnokságunk..
Gy7 21:15
#403Balogh Jani PC_  : Ezt a gyorsot szeretem, de nehéz most ritmusban maradni...
Gy7 21:15
#101Dudás Endre PC_  : Azt hittem, hogy ma már nem lesz köd... Rosszul hittem... Amúgy nem volt rossz, de sok helyen feleslegesen elóvatoskodtam
Gy7 21:15
#641Kovács Róbert XBO  : Egyedül maradtunk a csapatból. Ott is fékezünk, ahol még nem kéne, de kell a pont.
Gy7 21:15
#185Csoma Marcell PC_  : Biztonsági autózással lejöttünk
Gy7 21:14
#4009Baranyai István PC_  : Mai első gyors jól sikerült, pár túl csúszást kivéve, nagyon tetszik ha bele mélyed a gumi a homokba, azt jobban érzem, az időn ez most látszik, jöttünk felfelé pár helyezést. De vigyázunk, talán ezért nem kaptunk még defektet. A nézőknek ezerrel biluxolunk.
Gy7 21:14
#451Strasser Gábor PLA  : Sajnos nem tudtuk kiheverni a defektet így nagyon lassan megyünk...pedig minden pálya zseniális oda-vissza...
Gy7 21:14
#4015Csák Alex XBO  : Fiúk nyomták egész éjszaka, de nem lett 100% a kocsi. Lehet vele menni, de munkás. Vigyázunk rá nagyon!
Gy7 21:14
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Szebb reggelt mindenkinek, egy 10-est ott hagytunk egy susnyásban…
Gy7 21:13
#763Horkay Konstantin PLA  : Állítottunk az autón, sokkal jobb volt, időben is megmutatkozik. Megyünk tovabb
Gy7 21:13
#109Kormos Gábor XBO  : Nem értem mi történt... Szervíz előtt semmi gond nem volt az irányítással... Ezen a gyorson pedig már úgy rajtoltunk el, hogy erősen balra húzott az autó... Nem volt egyszerű, de hiba nélkül jöttünk... Amíg az utolsó előtti szektorban totálisan elment a kormánymű, vagy nem tudom mi és nem fordult jobbra az autó... Ilyet még nem tapasztaltam. Ütést nem kapott sehol... Kiestünk, lehetetlen volt így lejutni a gyorsról... Sajnálom. Ki fogjuk elemezni mi ment tönkre és mitől
Gy7 19:12
#21Hajdu Péter PLA con  : Ez valami katasztrófa volt, defekt, aztán melegedett a vizünk, aztán motorhiba. A defektekkel kell kezdeni valamit, mert múltkor Lengyelországban is és most itt is több van belőlük mint nulla...
Gy7 19:12
#8Ivony Bálint PC_ whe  : A pálya első felén tök jót jöttünk, a végén már látszott, hogy azt a részt nem annyira ismerem.
Gy6 19:11
#403Balogh Jani PC_  : Hát gumi nem sok maradt a végére... Mentem már gyorsabban... De minden oké.
Gy6 19:11
#101Dudás Endre PC_  : Azt hittem emlékeztem rá, hogy az előző körben melyik kanyarban hibáztam... Kb. minden második kanyarban azt hittem, hogy ez lesz az... Mennyivel gyorsabban lehetne még itt menni...
Gy6 19:11
#4009Baranyai István PC_  : Ez is megvan, néha orra estünk de minden a helyén. A szervizben szerintem semmi különöset nem találnak majd a srácok apróbb karcolásokon kívül, jó nap volt a mai, spórolós, de a végén kifizetődik.
Gy6 19:11
#5Fónagy Kristóf PC_ whe  : Sziasztok! A verseny első felében minden okés volt, de majd most jön az igazán embert próbáló része a versenynek. A szervízparkban pihenünk egy kicsit, aztán meglátjuk, mit tudunk majd menni a verseny második felében. A nyomvályúktól nagyon félek, az a rémálmom, de megpróbálom túlélni
Gy6 19:11
#763Horkay Konstantin PLA  : Nem a legjobb volt ez.. Nagy baj nincs megyünk tovabb
Gy6 19:10
#1151Móni Attila XBO  : A szervízparkból kifelé úgy tűnt csodát műveltek a srácok az autóval. Sajnos a rajtban azonban elkezdett 2 hengerezni, amivel elrajtoltunk, hogy hátha észhez tér a többi henger, de sajnos a gyors harmadánál rá kellett jönnünk, hogy nem fog, így kiállni kényszerültünk....Sajnáljuk nagyon....A folytatáson el kell gondolkodjunk erősen....Reméljük a következő versenyen rajthoz tudunk majd állni....Köszönjük támogatóinknak a lehetőséget, illetve a szervezőknek, hogy megrendezték a versenyt. Gratulálunk minden célba érőnek!
Gy6 19:08
#185Csoma Marcell PC_  : Eddig hibátlanul nyomtuk neki, de itt 3-szor is megforogtunk, ez látszik is az időn.
Gy6 19:08
#641Kovács Róbert XBO  : Minimális javítás az előző körhöz képest. A lényeg, hogy az autó egyben. Folytatás holnap, addig az autót helyrepofozzuk.
Gy6 19:08
#4015Csák Alex XBO  : Szokásunkhoz híven elbasztuk a versenyt…. Közepén a tempós részt átengedtük, de piszkosul! Természetesen nem állt meg az első balosba utánna és levettünk egy fát. Defekt és a motorunk is oda. Lesz munkája a szervíznek.
Gy6 19:08
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Határozottan jobb volt mint az első körben, de az idő fél tizeddel lett jobb. Hát nem tudom. Inkább elmegyünk pihenni.
Gy6 19:07
#451Strasser Gábor PLA  : Szégyen, hogy a kedvenc országokban ilyen lassan megyek
Gy6 19:07
#21Hajdu Péter PLA con  : Az utolsó 200 méteren ütöttem meg egy fát, remélem nagy gond nem lett vele
Gy5 19:07
#403Balogh Jani PC_  : Csak odaért egy fához az elején, de megúsztuk... Innentől óvatos...
Gy5 19:07
#101Dudás Endre PC_  : Próbálok hibamentesen menni... Lefordítsam? Lassan...
Gy5 19:06
#4059Büti Misi PLA  : Defektet kaptunk a gyors elején! Természetesen pótkerék nem volt a kocsiban!! Másfél gyors bal hátsó defektel! Rengeteg maradt bent, de megyünk tovább!
Gy5 19:06
#4009Baranyai István PC_  : Sokkal jobban tetszik hogy már nem olyan drazsés a pálya. Ilyenkor valahogy jobban érzem, csak az idő nem azt mutatja, de a lényeg hogy nincs baj, tudom hova akarok beférni... Megyünk a hosszú gyorsra, azon megint ésszel mert nem akarok még egyszer szervíz időt beosztani.
Gy5 19:06
#1151Móni Attila XBO  : Ez is kimaradt nekünk, igyekszünk eljutni a szervízbe ahol meglátjuk, hogy a fiúknak sikerül-e megcsinálni a motort..
Gy5 19:06
#185Csoma Marcell PC_  : Belülről jobbnak éreztem az időnk mégse ezt tükrözi….
Gy5 19:06
#641Kovács Róbert XBO  : Ugyan úgy sikerült, mint az első körben. Próbálunk továbbra is ésszel menni.
Gy5 19:05
#4015Csák Alex XBO  : Háát… be kell látni, hogy nekünk még nagyon sokat kell tanulni. Meg haraptuk a kormányt és elképesztő nagy forgásokat mutattunk be. Botrányos lett…. Kár érte.
Gy5 19:05
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Nem éreztem rossznak, az autó rendben. Repülünk tovább!
Gy5 19:05
#451Strasser Gábor PLA  : Botrányosan lassú....
Gy5 19:04
#3161Szabó Bence IV PC_  : Első nagy hiba után ki is estünk.
Gy5 19:03
#21Hajdu Péter PLA con  : Minden rendben, tetszett. Megyünk a hosszúra, megpróbálom megúszni az újabb defektet...
Gy4 19:03
#641Kovács Róbert XBO  : Egy megforgás és más semmi.
Gy4 19:03
#101Dudás Endre PC_  : Ez most komoly? Mi ez a köd? Ezeket ki találja ki? Rendezői hibának tűnik...
Gy4 19:03
#4009Baranyai István PC_  : A szervizben semmi különös, úgyhogy a második kör remélem zavartalan lesz. Ez a negyedik már jobban tetszett, a nap sem sütött annyira és mintha jobban tapadt volna. Nincs vész, török föl mint a talajvíz. A nézőknek nagyon villogtunk a refivel.
Gy4 19:02
#1361Svehla Renátó XBO  : Egy ugratònál nagyon rosszul érkeztünk,ismét nem értünk célba. DuEn szerelt be kamerát küldjük a videót a csoportba
Gy4 19:02
#763Horkay Konstantin PLA  : Szuper volt javultunk egy kicsit időben igyekszünk feljebb zárkózni.
Gy4 19:02
#1151Móni Attila XBO  : Sajnos olyan súlyos sérüléseket szenvedett a motor az előző gyorson, hogy kiállni kényszerültünk és innentől már csak Super Rally-val tudjuk folytatni......
Gy4 19:02
#185Csoma Marcell PC_  : Lassúak voltunk sajnos,de Strasser Gábor idején nagyot néztem oda tette magát rendesen
Gy4 19:02
#4015Csák Alex XBO  : Nem fekszik ez a gyors, nem ismerjük. Próbálunk gyorsulni.
Gy4 19:01
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Az elején bátrak voltunk, a közepén még úgy ahogy...a végére már kezdtünk megint szétcsúszni. Sokszor a szerencsén múlik a dolog, és aki fogad az veszít...mi meg nyerni szeretünk...
Gy4 18:59
#451Strasser Gábor PLA  : Aaaaa teljesen szétestem..kár érte...
Gy4 18:59
#3161Szabó Bence IV PC_  : Voltak benne hibák, de a végét nagyon élveztem
Gy4 18:58
#21Hajdu Péter PLA con  : Szinte ugyanazt az időt jöttük, mint az első körben. Megyünk tovább, defekt után próbálunk feljebb zárkózni.
Gy3 18:58
#403Balogh Jani PC_  : Hát a teszten sokkal bátrabb voltam. Valszeg a gumi is elfogyott a közepétől. Hibamentesen kellene tovább is.
Gy3 18:58
#101Dudás Endre PC_  : Volt egy tetőn csúszós momentum... mondanám, hogy csak a gumikra vigyáztam, de félek, nem hihető... A szervizben kalapálni fognak a srácok...
Gy3 18:58
#4009Baranyai István PC_  : A szokásos balos, fa rakás kívül... Picit rövidebb a fékút és máris bent vagyok közöttük. De eddig nincs nagy cirkusz. Irány a szervíz, át nézzük melyik gólyaláb szakadt át.
Gy3 18:57
#1151Móni Attila XBO  : A rajt előtt vettük észre, hogy úgy állnak az első kerekeink, mint Bandzsa Marika szemei a kiskocsmában....Sajnos a hűtőn keletkezett egy lyuk az előző gyorson, így a gyors ötödétől vészprogramon üzemelt a kocsi....És ezt még megfejeltük a harmadánál egy defekttel is....Ezt sikeresen megfejeltük a gyors felénél egy újabb defekttel, onnantól 1 henger volt hajlandó dolgozni csak, a többi szabadságon volt...Hát ez nem a mi pályánk volt....Annyit kaptunk, hogy pótos IFA-val sem tudjuk haza vinni, így számunkra innentől már csak a teszt jön...
Gy3 18:57
#763Horkay Konstantin PLA  : Az anyamotttt ez nagyon jó volt csak maradjon meg a lendület
Gy3 18:57
#4Budai Csaba PC_ whe  : Az elsőn szokás szerint valamelyik ugratón leesett a kipufogónk egy része.Következőbe lehet vigyázni kéne ,csak azt nem tudom melyiken..
Gy3 18:57
#185Csoma Marcell PC_  : Kat 3.idő próbálom nyomni neki de egyben biztonságit is autózni hisz kellenek a pontok.
Gy3 18:57
#641Kovács Róbert XBO  : Beugrott elénk egy villanyoszlop, de szerencsére ki tudtuk kerülni. Gyorsan elrepült az első kör.
Gy3 18:56
#4015Csák Alex XBO  : Nem szeretem a hosszú gyorsaságikat mert rengeteget kapunk rajta. Közepén a tempós részt el balozgattuk. Hibamentesen lement az első kör. Ilyen még nem volt!!!
Gy3 18:56
#1361Svehla Renátó XBO  : Nagyon jó volt, ilyenkor nagy a boldogság. Eddig igazából nem történt nagy hiba,ilyenkor szeretjük azt,amit csinálunk . Remélem végig ilyen lesz
Gy3 18:56
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Itt már azért volt baj. A gyors féltávján majdnem feltekerdetünk egy fára. Onnantól inkább már csak a célfoto képe lebegett a szemünk előtt. A várt idő így ment is a levesbe.
Gy3 18:56
#451Strasser Gábor PLA  : Annyira elvette a kedvem és az önbizalmam a defekt, h. Nem tudom a saját tempómat autózni . Hát nem lesz így jó verseny ez...
Gy3 18:56
#3161Szabó Bence IV PC_  : Elgumiztam magam. Defektet kaptunk, legalább 3x megforogtunk. Röviden szar volt.
Gy3 18:55
#21Hajdu Péter PLA con  : Sajnos kaptunk egy defektet, a biztonság kedvéért kicseréltük inkább.
Gy2 18:55
#403Balogh Jani PC_  : Az elején lévő nagy ugratót egy porcikám sem kívánja... Eddig minden oké, de a java még most jön...
Gy2 18:55
#101Dudás Endre PC_  : Reseteltem az agyam (nem volt nehéz), így most tiszta lappal, csak a navigátorra figyelve mentem... egy fokkal jobb volt...
Gy2 18:55
#4009Baranyai István PC_  : Csak lazán, sok alattomos dobbantó van még a célig. Spórolok mint a Lengyel Rally-n.
Gy2 18:54
#763Horkay Konstantin PLA  : Szomorú vagyok... defekt 1percet bent hagytunk..
Gy2 18:54
#1151Móni Attila XBO  : Az egyik ugrató után, egy szabálytalanul a külső íven álló sziklát megpróbáltunk arrébb tolni, hogy ne legyen zavaró az utánunk érkezőknek, de ő makacsul ellenállt és megtartotta a motorháztetőnket és a lökhárítónkat szuvenírként.
Gy2 18:54
#185Csoma Marcell PC_  : Biztonságira vettük de így is közel tudtunk maradni a kategória társakhoz.
Gy2 18:54
#641Kovács Róbert XBO  : Készültünk a hosszú szakaszra, lecsorogtunk.
Gy2 18:54
#4015Csák Alex XBO  : Ez a kedvenc gyorsaságim finnben! Nem toltuk túl. Messze még a vége!
Gy2 18:53
#1361Svehla Renátó XBO  : Na ez nagyon jó volt, le küldtük keményen
Gy2 18:53
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Nagyobb kaland nem volt, remélem így is marad. Megyünk tovább!
Gy2 18:53
#451Strasser Gábor PLA  : Ennyire lassan parkoloban sem megyünk, de nem akarok még egy Dirt Rallytól kapott defektet a semmiért.
Gy2 18:52
#21Hajdu Péter PLA con  : Minden rendben, kocsi 100 %-kos, én már nem annyira...
Gy1 18:52
#403Balogh Jani PC_  : Első gyors, igazi versenydrukk. Csak ne lenne emiatt kissé görcsös. Próbálom a tempót felvenni....
Gy1 18:51
#101Dudás Endre PC_  : Ilyen még sosem volt: nem az utolsó pillanatban sikerült elrajtolni... Teljesen kiestem a komfortzónámból, hogy tesztelni is volt időm... Így most az összes kanyart összekeverem az összes másik kanyarral...
Gy1 18:51
#4009Baranyai István PC_  : Nem forszíroztam annyira, de egy fán hagytam azért zöld nyomot.
Gy1 18:51
#27Nagy Máté Nagyi PC_ whe  : Sikerült elindulnunk a finn rallyn egy bérautóval! Örülünk ha végigérünk, a top 10 et erre a versenyre elfelejtjük.
Gy1 18:50
#763Horkay Konstantin PLA  : Első kör rendben volt, pici hiba volt, elsőre nem volt rossz, probalunk gyorsulni
Gy1 18:50
#1151Móni Attila XBO  : Szokjuk az autót, szokjuk a körülményeket. A cél a célba érés és, hogy jól érezzük magunkat.
Gy1 18:50
#185Csoma Marcell PC_  : Sziasztok! A mostani hétvégén szeretném a hátrányom behozni a többiekhez képest, így nyomni kell neki rendesen de hálistennek sikerült bekezdenünk egy Kat 1.idővel.
Gy1 18:50
#641Kovács Róbert XBO  : Újra egy gyors verseny, amin próbáljuk a lassan jársz tovább érsz taktikát alkalmazni. Lengyelországban bejött, reméljük itt is.
Gy1 18:49
#4015Csák Alex XBO  : Sziasztok! Elindultunk mi is! Első gyors, semmi izgalom, nyugodtan végig értünk!
Gy1 18:49
#1361Svehla Renátó XBO  : Nagyon jól indult az egész,de a végén 5.telin be seggeltünk a nézők közé
Gy1 18:49
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Üdv Mindenkinek! A teszten nem tudom, h lakatosok vagy a favágók örültek jobban, mert rengeteg fát kicsaptunk. A rajtba úgy álltunk be, h nem volt meg a kellő magabiztosság. Nem is lett izmos a kezdés.
Gy1 18:48
#451Strasser Gábor PLA  : Helló. Defekt... csak azért nem lépek ki, mert Finnország
Gy1 18:48
#57Tellér Antal PLA  : Jó reggel mindenkinek! Szokásos módon kicsit álmosan kezdtünk, próbàlunk gyorsulni!
Gy1 18:48
#21Hajdu Péter PLA con  : Sziasztok! Sajnos összeszedtem valami nyavalyát, így célunk, hogy végig tudjunk érni. Amúgy sem tartoznak a kedvenceim közé a finn pályák, de megtesszük ami tőlünk telik. Az első jó volt, nem történt semmi extra. Jöhet a következő...
Gy12 11:42
#115Dreska Jani XBO  : A cél előtt 5 méterrel eltört a kormányösszekötő
Gy12 11:37
Végigkocsikáztunk szépen lassan, de beértünk és az a lényeg. Nem túl jó így az idő, de reméljük tudunk szerezni egy pár pontot. Köszönjük a versenyt nagyon eseménydús volt.
Gy12 11:37
#13Liktor Balázs PLA whe  : Végig mentünk bár sok értelme nem volt. Poweren is rengeteg hiba volt a versenyről ne is beszéljünk. Legalább 4 percünk maradt ott, így gyakorlatilag nincs értelme a pontozásnak sem. Sajnáljuk, mert az első kettő szakaszon magunkhoz képest jól is mentünk.
Gy12 11:37
#2286Kusz Balázs PLA  : A tervezettnél keményebben sikerült áttolni. Lényeg, hogy ismét sikerült célbaérni és remélhetőleg erős pontokat szerezni. Köszönöm a szervezőknek, élvezetes verseny volt!
Gy11 11:37
Elég unalmas lenne ha csak lassú lenne az autó de nem kanyarodik egyik irányba sem vagy csak akkor ha ő akarja szóval így érdekes.
Gy11 11:36
#13Liktor Balázs PLA whe  : Sajnos semmi kedvünk nem maradt, már csak becsuletbol megyünk szarrá tört autóval. Nem sok értelme van de hátha ezen múlik a bajnokság végén.
Gy10 11:36
A szervizbe nem sok minden lett javítva, így nem túl gyors az autó, de legalább megy.
Gy10 11:35
#13Liktor Balázs PLA whe  : Akkorát estünk mint az ólajtó, csoda hogy megy az autó. Mire magunkhoz tértünk és megtaláltuk az irányt ott maradt 30 másodperc. Sajnos megvan a nullás futamunk, mert ebből jó eredmény már nem lesz.
Gy9 11:35
#183Tóth Dávid XBO  : Eddig minden ok volt, ott mentünk az elejében...sikerült elbambulni és elugratni egy balost ami nem fér el telin..defekt...nembaj lemegyünk óvatosba, az utolsó pár km-ben belecsúsztunk egy fába, újabb defekt, és terminal damage mert eldurrant két kerék.. nem is értem
Gy9 11:35
A gyors felénél egy újabb baleset és defekt. A motor teljesen feladta és egy hátsó defekttel jöttünk végig kb. 60-al. A jó eredmény itt szállt el és ha sikerül még valamit javítani a szervízbe akkor már csak élvezetből megyünk.
Gy9 11:34
#13Liktor Balázs PLA whe  : Mindegy melyik irányban megyünk a pályán a végeredmény ugyanaz. DEFEKT, hogy a Máriapócsi Szűz Mária dozerolná le azt a hatalmas ugratot a közepén. Megint 1 perc bent maradt…
Gy8 11:34
A motor még bírja és a gyors is elég jól ment.
Gy8 11:34
#13Liktor Balázs PLA whe  : Nagyon tempós ez a pálya, egész jó ritmusa is van. Szerencsére nem sérült sehol a kocsi ebben a körben úgyhogy nyomjuk tovább
Gy7 11:34
Vége fele belevágtuk a farakásba ezzel kaptunk egy defektet és most forr a víz.
Gy7 11:33
#13Liktor Balázs PLA whe  : Túl hosszú nekünk ez a pálya végig koncentrálni. Leértünk viszonylag kevés hibával, de biztos sokat kapunk az elejétől. Megyünk tovább, reméljük mostmár hiba nélkül.
Gy6 11:33
Egyáltalán nem segített a köd de az sem hogy az ugratóknál az autó mindig leért és össze vissza dobált minket. Mindet sikerült megfogni és hibamentesen végigjöttünk.
Gy6 11:33
#13Liktor Balázs PLA whe  : Ez sajnos mumus pálya marad. Kettő akkora megforgásunk volt közel végsebességen, hogy már vártam hova akadunk be, de szerencsére megúsztuk az úton mindkettot. Maradt bent egy 20as az biztos, de legalább leértünk.
Gy6 11:32
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Ez a gyors még mindig brutális, bár az elején annyira szembe sütött a nap, hogy alig lehetett látni. Jól sikerült ez a nap, nyilván maradt benne sok, de a kocsi karcmentes és nagy hiba nem volt. Holnap tali.
Gy6 11:32
Ez a köd borzasztó. Rengeteg idő ment el amiatt, hogy nem láttunk. A többo gyorsot begyakorlom ilyen időben is.
Gy6 11:32
#109Kormos Gábor XBO  : Szarvas hibákat követtem el...pedig nyulat ütöttem el azt hiszem. Ennek ellenére lehoztam, egyben van az autó. Viszont rengeteget bent hagytam... Phill most nem hibázott
Gy6 11:32
#1127Soós Attila PLA  : Odavertem, dupla defekt az első 1/3-nál… kijöttem, de már a motor is melegedett. Remélem az szerviz csodát tesz.
Gy5 11:31
Sokat javultunk itt is. Probléma mentes volt.
Gy5 11:31
#13Liktor Balázs PLA whe  : Javultunk ezen a szakaszon is valamit, bár volt pár meleg helyzet féktávokon. Megyünk a mumus pályára, reméljük most kimozogjuk
Gy5 11:31
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Igazából nem tudom, hogy most hol maradt benne az első körhöz képest, belül jónak tűnt.
Gy5 11:31
Nem volt vészes, de a köd zavar. Nem gyakoroltam ilyen körülményekben.
Gy5 11:30
#109Kormos Gábor XBO  : Médium gumikra váltottunk, már az előző gyorson is érződött, ez való nekünk... Nagyon jó volt a szakasz most. Persze az én szintemen... Megyünk tovább
Gy4 11:30
Majdnem 10 másodpercet javítottunk az előzőhöz képest. Nagyon élveztük de egyre kevesebbet látunk.
Gy4 11:30
#13Liktor Balázs PLA whe  : Javultunk egy keveset az előző körhöz képest, de sajnos a szerviz előtti defekt megpecsételte a versenyt. Megyünk ahogy tudunk, mentjuk a menthetőt.
Gy4 11:30
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Jól kezdődik a délután, 1-el jobbat jöttünk, mint elsőre, nekünk ez nagyon jó tempó, de majd jönnek a finnre illetve murvára specializálódott emberek, és megkapjuk a magunkét!
Gy4 11:29
Tolatnunk kellett, a végét elrontottam.
Gy4 11:29
#109Kormos Gábor XBO  : Kezdek akklimatizálódni aszfaltról, murvára. 20 mp javulás
Gy3 11:29
Kicsit féltem a hosszú gyorsoktól de eddig nagyon tetszik. Hiba nélkül autózok és ennek nagyon örülök.
Gy3 11:29
#13Liktor Balázs PLA whe  : Annyira megtiszteltük a nagyugratót, hogy leért a hátulja és defektet kaptunk a pálya közepén. Nem volt pótkerék így rengeteget kaptunk sajnos nagyon visszaestünk
Gy3 11:25
Hú, ez nagyon beteg gyors. Végére úgy elkezdtem remegni, hogy még most ezt is nehezen írom le.
Gy3 11:23
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Azt hiszem megértettem, hogy miért nem engedik a mostani WRC-ket ide az Ouninphojara. Eszméletlen a tempó, még ezekkel az R5-kel is repülünk 50 métereket simán. Viszont iszonyat adrenalint ad, nagyon jó, megyünk is a szervizbe és jövünk a második körre.
Gy3 11:23
#109Kormos Gábor XBO  : Az időt már nem nézem. Lehet nem is baj?! Jól jöttünk, amíg az előző gyorson szerzett hűtő gond, át nem csapott motor gonddá... Kihagyott 1 henger... A tempós részeken, nem éreztem tempósnak annyira a dolgot... Ez van. Hajrá srácok, rakjátok össze a szervizbe, amit én szét barmoltam
Gy3 11:22
#3133Csepela Richárd XBO  : Sajnos nekünk itt a vége, a cél előtt nem sokkal lekapott az útról az árok és telibe vertünk 120-al egy fát. Köszönjük, legközelebb találkozunk.
Gy2 11:22
#56Ivony Csaba PC_  : Defekt … ez van. Ráadásul alig találtuk meg az emelőt és a pótkereket
Gy2 11:22
Sokkal jobban sikerült mint az előző. Itt már merészebben jöttünk
Gy2 11:22
#13Liktor Balázs PLA whe  : Ezt a pályát visszafelé ismerjük és szeretjük, valahogy ezen nem találom a ritmust és sok helyen korrigálni kellett. Itt kaptunk sokat sajnos, de megyünk tovább mert a kocsi karcmentes.
Gy2 11:22
Ez már jobb volt, de nagyon félve jövök.
Gy2 11:21
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Ez egy fokkal jobban sikerült, de sok van még benne, következő körben többet kell vállalni.
Gy2 11:21
#109Kormos Gábor XBO  : Lejöttünk... A végén az egyik árkon sikerült úgy át hajtanom, hogy jobb hátsó defekt lett... Nem cseréltünk, végig pörögtem a maradék néhány kilométert
Gy2 11:21
#3133Csepela Richárd XBO  : Jobban sikerült mint az első, kicsit bátrabbak voltunk, a kocsi sértetlen, megyünk tovább.
Gy1 11:20
Bérautóval érkeztünk mivel a Skoda nem lett kész. Eléggé tetszik de még lassúak vagyunk. Tapadás nem sok van de alkalmazkodunk
Gy1 11:20
#13Liktor Balázs PLA whe  : Nem vagyunk Finn élmenők, így az első kört szeretnénk kicsit biztonságosabban lenyomni, hogy beleszokjunk az autóba. Elsőre nem volt rossz de pár helyen így is magamra ijesztettem. Cél, hogy minél több pontot hozzunk ezen a versenyen, úgyhogy esszel fogunk végigmenni.
Gy1 11:20
#397Takács László XBO  : Pálya felénél bal hátsó defekt. Izgalmas 2 gyors vár még ránk.
Gy1 11:20
Ez eddig nagyon rossz tempó, de végig szeretnénk érni.
Gy1 11:19
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Szép jó reggelt mindenkinek! Brutális a tempó, rögtön ébresztő volt ez a gyors, nagyon sok helyen el is vettem, de cél a cél, nem kell sietni!
Gy1 11:19
#3167Csizmár Sándor PC_  : Megpróbáltunk egy erősebb tempót átvinni, de sajnos nem sikerült, és ki ütöttük a futóművet. Itt ez a verseny számunkra sajnos ennyi volt!
Gy1 11:18
#109Kormos Gábor XBO  : Azzal kezdeném, hogy a finn pályákat...hogy is mondjam?! Jobban szeretek másnapos lenni... Szóval mielőtt neki láttunk volna hű navigátorommal, a kicsit együgyű Phill-el ennek a futamnak, az volt a cél, hogy célba érjünk. Ennek ellenére kb 3 kanyar után sikerült tetőre tenni+8 mp ért cserébe... A szembe sütő nap se segített ezután, így bő 1 percet kapva, rögtön rájöttünk hogy ezt a versenyt nehéz lesz végig csinálni. Az autó rendben, én viszont félek...
Gy12 19:43
#2286Kusz Balázs PLA  : A tervezettnél keményebben sikerült áttolni. Lényeg, hogy ismét sikerült célbaérni és remélhetőleg erős pontokat szerezni. Köszönöm a szervezőknek, élvezetes verseny volt!
Gy12 19:43
#194Kozsuk Péter PC_  : Beleadtam amit csak tudtam, majd kiderül mit mennek a többiek. Örülök, hogy sikerült teljesíteni a versenyt és pontokat menteni. A szervezés profi volt, mint mindig, köszönjük! Ezek a skandináv pályák nem a kedvenceim, várom az aszfaltos versenyeket. Gratulálok minden célbaérőnek és köszönöm a Kanyik Motorsportnak a támogatást!
Gy11 19:43
#2286Kusz Balázs PLA  : Ez a verseny sem ment le kerékcsere nélkül, kiütöttem a bal hátsót. Óvatosan be kell osztani az utsó gyorsot, minden pont számít a bajnokságban.
Gy11 19:42
#194Kozsuk Péter PC_  : Már nagyon dobál az út, felütött jó párszor, melós volt.
Gy10 19:42
#2286Kusz Balázs PLA  : Sajnos nagyon tőre húztam egy kanyart és finoman átfordultunk tetőre. Nagy tempós részen volt, sokáig csúszott míg megállt. Szerencsére nem találtunk el semmit és senkit, a nézők 8mp alatt visszaraktak.
Gy10 19:41
#194Kozsuk Péter PC_  : Nagyon nehéz ez a gyors ekkora nyomvájúkkal, beleizzadtam. Az idő jó lesz.
Gy9 19:41
#2286Kusz Balázs PLA  : Ezen lesz mit gyorsulni. Kocsi is mintha kezdene gyengülni, szervizben megpróbáljuk kihozni a legjobbat belőle.
Gy9 19:41
#194Kozsuk Péter PC_  : Jó ritmusban sikerült letalálni, az autón vannak kisebb sérülések, de a szervizben megcsinálják a srácok.
Gy8 19:40
#2286Kusz Balázs PLA  : Semmi extra nem történt, tetszett
Gy8 19:40
#194Kozsuk Péter PC_  : Rendben volt, szeretem ezt a szakaszt.
Gy7 19:39
#3265Szemes Zsolt XBO  : Itt a vége Egy kemény érkezés után a felfüggesztés megadta magát. Mi jól vagyunk, az autó kevésbé... Az idén az 1 versenyünk, amit feladunk... Hogy mekkora a kár? Majd megtudjuk a szervizparkban. Sziasztok!
Gy7 19:39
#2286Kusz Balázs PLA  : Az elején úgy éreztem, bátrabban kéne nyomni. Végére túlbátorodtam, kétkerekeztem is és meg is pörögtem egyszer, de a kocsi megúszta.
Gy7 19:38
#194Kozsuk Péter PC_  : A közepén az egyik fát az útszélén megnéztük közelről, defekt lett a vége. Viszonylag kis hátránnyal letudtunk jönni csere nélkül.
Gy6 19:38
#3265Szemes Zsolt XBO  : Bal első defekt ! Futunk az eredmény után Sok jót nem tudok mondani: mi jól vagyunk... Az autó nem igazán...
Gy6 19:38
#2286Kusz Balázs PLA  : Sokkal jobb lett volna az első körnél, de sajnos egy kijáraton nekemjött egy fa oldalról és szétestem fejben. Nagy baj nincs, meg lehet javítani.
Gy6 19:37
#194Kozsuk Péter PC_  : Rendben volt, lassultam az előzőhöz képest. Jó érzés túl lenni a mai napon, a sok fejlesztés megtette a hatását.
Gy5 19:37
#3265Szemes Zsolt XBO  : Újra itt Semmi jót nem tudok mondani Beragadt a kézifék, leragadtam fordítóba
Gy5 19:37
#2286Kusz Balázs PLA  : Az egyik ugratóra rössz szögben érkeztem, emiatt lassabb lett ez a kör picivel.
Gy5 19:37
#194Kozsuk Péter PC_  : Volt egy túlcsúszásom, maradt benne megint, ez van.
Gy4 19:36
#3265Szemes Zsolt XBO  : Minden szuper! Ha lassan is, de gyorsabbak vagyunk
Gy4 19:36
#2286Kusz Balázs PLA  : Ez a finn homály nem tetszik, de sikerült javulni időben.
Gy4 19:36
#194Kozsuk Péter PC_  : Az egyik ugrató után kitört a hátulja és megforogtunk. Szerencsére volt helyünk lassulni, így az autó sértetlen.
Gy3 19:36
#2286Kusz Balázs PLA  : Nagy hiba nem volt benne, első körre jó volt
Gy3 19:35
#3265Szemes Zsolt XBO  : Gyors közepén beestünk, a nézőknek hála: itt vagyunk ! A turbót megütöttük, a srácoknak csináltam munkát
Gy3 19:35
#194Kozsuk Péter PC_  : Hát ez király volt, tetszik az idő is. Egy pillanatra magamra ijesztettem, de ezért imádom. Jól sikerült az első kör.
Gy2 19:35
#1127Soós Attila PLA  : A nagyugrató előtt meg csörrent a telefonom, a feleségem hívott. Úgy megijedtem, a fák közé dobtam a bódét. Az autó megy, de nem egészséges.
Gy2 19:34
#2286Kusz Balázs PLA  : Ezt a pályát jobban ismerem, könnyebben letaláltam rajta.
Gy2 19:34
#3265Szemes Zsolt XBO  : Jó volt! gyorsabban is jöttünk, az autó tökéletes
Gy2 19:34
#194Kozsuk Péter PC_  : A ritmus jó volt, nem merem mindenhol elnyomni, hagytam is benne egy kicsit.
Gy1 19:34
#1127Soós Attila PLA  : Az elsőt bemelegítésnek szántam, olyan is lett.
Gy1 19:34
#2286Kusz Balázs PLA  : Régen ültem kocsiban, érezni a sok kihagyást. Volt egy megforgásom, szerencsére volt hely kiforogni, nem ért hozzá semmihez.
Gy1 19:33
#3265Szemes Zsolt XBO  : Jó reggelt sziasztok Nagyon spóroltam sok sok marad bene Próbálunk gyorsulni
Gy1 19:33
#194Kozsuk Péter PC_  : Jó reggelt mindenkinek! Kezdem a sort, bevállaltuk a takarító szerepét. Minden rendben, jól sikerült az első gyors, bár a szokásos izgalom most is rám tört a szakasz közepén.