Információ(615)
Gy12 23:12
#661Hugyecz Attila PC_ whe  : Hatalmas csata volt! Nagyon boldog vagyok az eredmény miatt! Köszönöm a szervezőknek, hogy megalkották ezt a Senior kategóriát! Remélem a bajnokság további részében is ilyen jókat fogunk küzdeni! Gratulálok minden célba érkezőnek!
Gy12 23:12
#1397Mikula Attila XBO whe  : Végül is célba értünk. Nagyon nem a mi versenyünk volt.
Gy12 23:11
#101Dudás Endre PC_ whe  : Az első szektorban kaptunk egy defektet, igazából nem is értem, hogy mi történt. Kicseréltük és utána már csak azon imádkoztunk, hogy kibírja a motor a végéig... Az első verseny összegzése: 3 defekt és kelleni fog egy új motor... Nem vagyunk boldogok, csak annak örülünk, hogy ilyen sokan elindultak a futamon! Pacsi Mindenkinek!!!
Gy12 23:11
#5Tóth Patrik XBO whe  : Hihetetlen rossz állapotban volt már a pálya, és a gumik is elfogytak, de a lényeg, hogy bent vagyunk. Köszönöm a TMC Rallysportnak a kiválóan felkészített autót, a szervezőknek pedig a nagyszerű versenyt!
Gy12 23:10
#1432Kovács Gábor Tamás PLA con  : Sziasztok! Tegnap délelőtt az első hat gyorsaságin nem volt összhang, nem volt ritmus, szenvedtem, nem esett jól. Ilyen még sosem volt. Mai záró 6 szakasz a nehézségével együtt is sokkal jobban sikerült, jellemző a tegnapi tempónkra, hogy ma az esőben és sötétben jobb időket autóztunk, mint a világos szárazon! Már most imádom a leromlott pályákat! Köszönöm a rendezőknek, hogy négy napon keresztül várták az arrafelé versenyzőket! Gratulálunk az összes célba érkezőnek, HAJRÁ ÖTFA(SZI) Rally Team!
Gy12 23:09
#78Nagyváradi Róbert PC_ whe  : Ez kemény volt. Imádom a kategóriánkat. Az utolsó percig harc volt, itt nem lehet maximum hibázgatni más nem fér bele. Gratulálok a győztesünknek, talán Neki majdnem annyira szurkoltam mint magamnak.
Gy12 23:08
#666Gyarmati Zoltán XBO whe  : Szerencsésen megérkeztünk a célba, igaz, az utolsó méterekbe kaptuk a defektet, de bejöttünk 3 keréken :D Jó itt lenni a hazai pálya ( Salgó rally) céljában, örülök hogy a névnapomat sikerült egy jó eredménnyel megünnepelni. Gratulálok mindenkinek, aki célba ért és itt lehet köztünk, köszönjük a szervezést. Megkezdte idei szereplését a Tesókám Rally Team! Gratula csapattársamnak is!!
Gy12 23:08
#22Fülöp Tomáš PC_ whe  : Óriási nyomás alatt teljesítettük a Power stage-t. Fónagy Kristóf és Pannuska Dávid túl közel voltak. Nagy öröm volt a célban, mikor láttuk, hogy előttük tudtunk maradni. Remek versenyt tudhatunk magunk mögött. Köszönjük az ARTEP Company-nak a bizalmat és Dudás Endre csapatának a remek szervezést.
Gy12 23:07
#32Háklár Marcell XBO whe  : Végére is maradt izgalom bőven. Mindjárt az elején a híd előtt elúszott az autó, pánikszerűen húztam a kézit, annyira hogy elgörbült az egész kar. Visszafordítókban ezután sok maradt mert nem tudtam, hogy működni fog-e rendesen. De itt vagyunk a célban, egyelőre elsők vagyunk a kategóriában, jönnek még utánunk, a dobogóra azért szeretnénk felférni. Csapatnak is tudunk talán pár pontot hozni, úgyhogy egy jó futamon vagyunk túl. Köszönjük a szervezőknek ismételten ezt a nagyon színvonalas futamot.
Gy12 23:06
#838Skrobák István PC_ bil  : Mikó Attila kiesésével csak hárman maradtunk a Veteránokból, így mindenképpen célba kellett érnünk! Nem bravúroskodtunk, pedig csábított a nyomvályús út. Maximálisan elégedettek vagyunk, hiszen vezetjük a senior kategóriát. Bár ez csak pünkösdi királyság, mivel akikkel igazán számolnunk kell -a kiesetteken és "kalandozókon" kívül - még versenyben vannak. Summa summarum: a tökéletesen összefűzött pályákat jelölt ki Dávid Pannuska. A rugalmas, precíz lebonyolítás és a pontos információk Endre Dudás érdeme, köszönet érte! Gratulálunk Minden indulónak!
Gy12 23:04
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Marha jó volt ez a gyors, a verseny végére majdnem elégedett lettem hisz, a Top 5 volt a cél, most jelen állás szerint 6.helyre futottam be. Sajnálom a verseny első szakaszait, de remélem ezt a balszerencsés sorozatot itt be is fejeztük.
Gy12 23:04
#1Suborits Péter PC_ whe  : Az ufó idő úgy gondolom sikerült, de a korábbi szakaszok hibái miatt most alulmaradtunk Alex-el szemben. Gratulálunk minden célbaérkezőnek, és köszi a szervezést is.
Gy12 23:03
#156Gellér Tamás XBO whe  : Célba értünk, nem volt könnyű verseny. Az utolsó gyorsaságit nagyon el izgultam, miután láttuk az eredményeket, és azt gondoltuk, hogy ebből még egy jó helyezés is lehet persze magunkhoz képest. Ami sikerült is, mert a senior kategóriában két szakasz győzelmünk van eddig és a második helyen állunk, persze nem tudom, hogy hányan rajtolnak még mögöttünk. Köszi a szervezést.
Gy12 23:01
#398Tóth József XBO con  : Hát úgy is kezdhetném hogy AZTAqrva!!! Elindultunk nagy bizakodással az első gyorson, ami a vízesárokig tartott :D Ott kapásból kaptam 2 defektet. Gondoltam kicseréljük, mert messze még a vége, de akkor vettük észre, hogy kilopták mind az összes pótkereket kulcsostúl, emelőstül mindenestül. Akkor lehervadt a mosoly az arcomról. De mi sosem adjuk fel címszóval mentünk tovább, ami két defekttel nem egyszerű, úgyhogy kaptunk még egyet " nesze sánta itt egy púp". A másik két gyorsot is így teljesítettük, ami nem volt túl egyszerű, de sikerült. A szervizen kimaxoltuk az időt, de vagy két nap még jó lett volna, hogy rendben legyen minden. Ez végigkísért az egész verseny alatt. Volt még öt defekt, de volt gumi . Két garnitúra alu felnit dobtunk ki a kukába . Riszájking matadorok nagy örömére. De lényeg hogy itt vagyunk a célba. Egyébként ezeket az apróságokat leszámítva nagyon tetszett a verseny. Gratula minden célba érő versenyzőknek.
Gy12 23:01
#241Szorcsik Szabolcs PLA whe  : Annyira nyugodtan mentünk, hogy majdnem sikerült bent maradni a gyorsasági közepén.....ott ragasztottunk tizen egypár másodpercet, de a lényeg hogy bent vagyunk, és úgy néz ki, talán a vízhordó is hozhat pár pontot a csapatnak.
Gy12 23:00
#38Hódi Balázs PC_ whe  : Katasztrófa! GY10-en becsúsztunk a fák közé, GY11-en felakadtunk egy táblába. Utolsó gyorsra már narancs motor. Nem vagyok boldog, de örülök, hogy végül beértünk. Az abszolút pontok így szinte biztos, hogy elúsztak, de remélem a csapatnak még sikerül a lehető legtöbbet elhozni, akiknek szeretném ezúton is megköszönni a bizalmat és az új autót. Hajrá ARTEP!!!
Gy12 23:00
#9Somogyi Máté PLA whe  : Semmi kockázatot nem akartam vállalni, ez így is történt. Szakasz közben nagyon jó volt az időnk, de az utolsó szektort a sziklás oldalak mellett nem mertem végig eltolni, most az összetett pontok többet érnek, mint egy-két power pont. Köszönöm az ARTEP-nek a támogatást! Köszönjük a szervezést ! Nagyon izgalmas verseny volt!
Gy12 22:59
#1163Mikó Attila PLA con  : Szuperrallyzva, de bent vagyok a célban, vegyes érzelmekkel. Szerettem volna pontot szerezni magamnak és a csapatnak és idén az elejétől részt venni a bajnokságban. Ez nem sikerült így. Gratulálok a célba érkezőknek és sok sikert, akik még versenyben vannak. Köszönet a szervezőknek. Hajrá RTE Veteránok! Hajrá RTE Akadémia!
Gy12 22:58
#139Dudás Máté PLA con  : El sem hiszem, hogy ez így sikerült. Tavaly minden versenyen a célunk a top100 volt, egyszer sem sikerült elérni, most pedig már az első versenyen meglehet, igaz még sokan vannak kint. Defekt és nagyobb hiba nélkül végigértünk. Gratulálok mindenkinek! Szervezés is tökéletes.
Gy12 22:58
#71Király Gábor PC_ bil  : A rajtnál a jól ismert helyzet fogadott: dadogó motor, és persze továbbra is hátsó defekt. Szó szerint a túlélésért küzdöttünk a végén, a navigátor többet sorolta a hibákat, mint a kanyarokat. A célhoz egy emelkedő vezet, ott majdnem fel kellett tolni... és méterekre lehettünk a termináltól, de megcsináltuk! Nem adtuk fel! A következő bajnokik ennél csak jobbak lehetnek, mindenkinek gratula, aki végig ment!
Gy12 22:57
#110Kormos Gábor XBO con  : Már már hagyományosnak mondható módon, az utolsó 2 szektort jobb hátsó defekttel hoztuk le, 2perc hátrányt szedtünk össze, de bent vagyunk a célban és ez a lényeg... Méghozzá a 146.helyen, ami nekünk teljesen jó. Igaz a 14 perc 43 mp hátrány az elég sokkoló
Gy11 22:56
#1397Mikula Attila XBO whe  : Előző gyors után már annak is tudok örülni, hogy letaláltunk egyáltalán.
Gy11 22:56
#101Dudás Endre PC_ whe  : Azt gondolom, a motor már ígyis úgyis kuka, ezért nem kíméltük. Kitapostuk ami még benne van! A kedvenc szakaszomon (ide szoktunk kijárni fotózni) végig sarokkal nyomtam a gázt. Néézd! Ahhoz képest nem is lett rossz idő!
Gy11 22:55
#22Fülöp Tomáš PC_ whe  : Már az elején a kocsi két keréken nem tudta eldönteni, melyik oldalára essen, végül jól döntött. De ettől a pillanattól túl óvatosak voltunk.
Gy11 22:55
#32Háklár Marcell XBO whe  : Egy jobb3-ban nagyon eltolta az elejét az autó megcsíptem egy fát a kanyar kijáraton, de szerencsére nem lett baj. Továbbra is dobogón vagyunk a kategóriában, az utolsón szeretnék egy hibamenteset jönni.
Gy11 22:55
#1Suborits Péter PC_ whe  : Nem volt rossz bár a nyújtott bal 3-akban nem nagyon találtuk a tapadást, és folyton elmászott az autó. Jön a power stage megpróbálunk menni valami ufó időt.
Gy11 22:55
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Kategória 2.idő aztaa, pedig nem éreztem olyan faszának, megyünk tovább.
Gy11 22:54
#669Varga Martin XBO con  : Jó volt, jön a power!
Gy11 22:54
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Tartalékoljuk a gumikat a powerre, azt meg kell nyomni!
Gy11 22:54
#8Fónagy Kristóf PC_ whe  : Nagyon durván sz*rul megyünk mindenki röhög rajtunk
Gy11 22:54
#241Szorcsik Szabolcs PLA whe  : Leértünk és ez a fontos. A tempó nem lényeg, inkább az eszünkre hallgatunk.
Gy1 22:40
#342Hoffer Zsolt PLA whe  : Sikerült egy új autót beállítanom. A Ford Fiesta MKII nagyon tetszett! Csúszott a rajtam kb 100 Retry nyomkodási időt, de sikerült elrajtolni, már azt hittem etap. Sajnos 2 km tempós haladás után dupla első defektem lett! Nekem így ez vèget is ért! USA nem lett kedvenc!
Gy11 22:40
#1110Soós Attila PLA con  : Lelaktam a technikát, az hogy nem megy az egy dolog, de egyenesen sem megy. Oda a futómű. Nagyobb gőzt ereget, mint port. Próbálom életben tartani a célig, ez már nem verseny, hanem túlélés.
Gy11 22:38
#9Somogyi Máté PLA whe  : Nem vállaltam kockázatot, az első visszafordító után nagyon rossz helyen volt a stop tábla, majdnem telibe kaptuk...
Gy11 22:38
#1163Mikó Attila PLA con  : Lassan, de ész nélkül megyünk. Volt benne elrontott féktàv, túlcsúszás, minden.
Gy11 22:38
#139Dudás Máté PLA con  : Rossz szögben értünk a vizesárokhoz, ami beforgatott, de nem lett belőle nagy baj. Már csak egyet kell lenyomni
Gy11 22:36
#71Király Gábor PC_ bil  : Etapon a jobb elsőt kicseréltük, de hátulra nem marad gumink. Megszámlálatatlanul sokat forogtunk a defektes autóval, többnyire ártalmatlanul, de néha oda oda vertük, és sérült a hűtő...
Gy10 22:35
#661Hugyecz Attila PC_ whe  : Továbbra is nagy a harc. Három gyors van hátra és még semmi nem dőlt el!
Gy10 22:35
#1397Mikula Attila XBO whe  : Rajt után első pár kilométer, és azt hittem, hogy na végre. Jól is ment, bátrak voltunk. Gondoltam na itt azt olyat pirítunk, hogy azt a qrva. Azt a nagy igyezetbe jött is a csörömpölés, dir dur, csit csat, és innen annak is tudtunk örülni, hogy egyáltalán letaláltunk. El kell gondolkodnom dolgokon.
Gy10 22:34
#101Dudás Endre PC_ whe  : Sajnos elrontottuk a szerviztervet, hagytuk automatán és a kocsit körbemosták a srácok, de a motor továbbra is beteg... Nagyon el vagyunk keseredve, hogy nem tudunk tovább versenyezni. Folyamatosan dadog az autó, alig van ereje... Igazából ki kellene állni, de a csapat miatt végigmegyünk!
Gy10 22:34
#22Fülöp Tomáš PC_ whe  : Nagyon küzdöttünk az autóval, mintha az éjjel kicserélték volna a Parc fermében. Így a célban kellemes meglepetés volt az elért idő.
Gy10 22:34
#32Háklár Marcell XBO whe  : Nem gondoltam volna, hogy ennyire leromlik majd a pálya állapota. Túlélésre mentünk.
Gy10 22:33
#1Suborits Péter PC_ whe  : Próbáltunk sietni picit, mert úgy láttuk az eleje még fogható. Sajnos 200-nál egy sima bal 5 berántotta a kocsi elejét és majdnem forogtunk de szerencsére össze tudtuk szedni, de így is maradt benne 2mp. Ez a hiba még fájhat a végén.
Gy10 22:33
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Visszafordítót elrontottam, de azon kívül jól jöttünk, nagy célok nem lebegnek a szemünk előtt, be kell érni és kész.
Gy10 22:32
#669Varga Martin XBO con  : Tegnap pont ellenkezőleg volt, jó kis gyors így is, viszont az állapota már nagyon rossz. Lehetett volna egy picivel jobb, ha jobban elvállalom.
Gy10 22:32
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Végén a hajtűben elmentünk egyenesen, azt hittem sose találunk vissza!
Gy10 22:32
#241Szorcsik Szabolcs PLA whe  : Kezdésnek elfogadható, figyelnünk kell a csapatpontok miatt, ne nagyon csússzunk hátra.
Gy10 22:32
#1110Soós Attila PLA con  : Két gumin és két felnin értem be a STOPba...
Gy10 22:31
#9Somogyi Máté PLA whe  : Volt egy kis túl csúszás , de korrigáltuk
Gy10 22:31
#1163Mikó Attila PLA con  : Megyünk tovább, de nem nagyon megy a koncentráció, már sokszor azt sem tudom hol járok.
Gy10 22:31
#139Dudás Máté PLA con  : Ez is pipa már csak kettőt kell kibírni. Másik irányba jobban szeretem ezt a gyorsot
Gy10 22:30
#71Király Gábor PC_ bil  : Jelentem a szervizben a lámpákon kivül mindenre maradt idő, de az már úgysem kell. A pálya feléig élveztük is az "új" autót... de úgy néz ki, ezen a versenyen ennyi jutott az élményautózásbol. Defekt, majd 3 kanyarral később mégegy, és csak egy kerekünk van... majd etapon cserélünk.
Gy9 22:30
#101Dudás Endre PC_ whe  : A rajtban felkapcsolódott a CheckEngine lámpa... Legalább az világított végig, ha már más nem... Szerencsére telihold van, így láttunk valamit, de az autó nagyon aggasztóan viselkedett, féltem, hogy nem érünk el idáig. Végig dadogott, remélem lesz elég idő rendbe rakni a szervizben.
Gy9 22:29
#666Gyarmati Zoltán XBO whe  : Megérkeztünk az utolsó szervizbe. Eddig szerencsére nem nagyon volt komolyabb probléma az autóval. Próbáltuk inkább az úton közlekedni, nehogy defekt legyen, eddig ez sikerült is. Reméljük, hogy találkozunk a célban
Gy9 22:28
#32Háklár Marcell XBO whe  : Próbáltam vigyázni a gumikra, hogy most maradjon valami a végére is, talán egy kicsit jobb volt. Az elejétől nagyon messze van a tempónk, viszont kategóriában egész jól állunk eddig.
Gy9 22:28
#669Varga Martin XBO con  : A beiróban álltunk mikor szóltak, hogy lassú defektes a jobb hátsó. Megizzasztott a gyorson és kaptunk is egy rakattal megint.
Gy9 22:28
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Meg kéne keresni, aki USA-t létrehozta a Codemasters-nél!! Rá tudnék szabadítani egy taliga kanmajmot!!!
Gy9 22:28
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Ezt nagyon élveztem és szerencsére az idő is ezt sugalja végre.
Gy9 22:28
#1110Soós Attila PLA con  : Kulcsszavak: dupladefekt, fény nélkül, tető!
Gy9 22:27
#8Fónagy Kristóf PC_ whe  : Ez a kör volt, amitől féltem, szürkületben pont olyanok a látási viszonyok, mint 4 sör után Itt az se volt jó, ha rányomtam a fényhidat, meg az se ha levettem
Gy9 22:27
#1163Mikó Attila PLA con  : Nagyon összeszedetlen vagyok, most már próbálok látványra menni
Gy9 22:25
#962Lovay Miklós XBO whe  : Nagyon sajnálom, hogy a 3-as gyorson bespájzoltunk kb 1 percet, mert legalább 2 hellyel előrébb lennénk :D Le a kalappal mindenki előtt, aki még talpon van!
Gy9 22:24
#139Dudás Máté PLA con  : Óvatos voltam a sötétben, innen már nem szeretnék kiesni
Gy9 22:24
#71Király Gábor PC_ bil  : Jobb lenne látni, de legalább így óvatosabb vagyok, és ismét sikerült hibamentesen, de legalább lassan lejönni...
Gy8 22:23
#661Hugyecz Attila PC_ whe  : Próbálom tartani a tempót. A kategóriánkban nagy csata zajlik!
Gy8 22:21
#101Dudás Endre PC_ whe  : DRÁMA! SZOMORÚSÁG! Nem megy ez a sötét... a második kanyarban elnéztük a féktávot, azt hittük, hogy csak a molinókat szedjük csokorba, de ott volt egy kő, ami megállította az autót... eltűnt a kocsi eleje és persze defektet is kaptunk... Kicseréltük a kereket és ahogy látjátok, onnan már lámpák nélkül jöttünk végig. A sikán utáni első ugratónál pont a vízhőfokjelzőt figyeltem... mire felnéztem leestünk balra, az oldalán megállt az autó, azt hittem TD... Csak defekt... Annyira szomorú vagyok, sírni tudnék
Gy8 22:20
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Semmi extra, szokásos sétakocsis tempó!
Gy8 22:20
#669Varga Martin XBO con  : Megforogtunk aztán ebből lett egy defekt ami kicsit furcsa... Mindegy, megyünk tovább!
Gy8 22:19
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Jó lett volna, de csak volna... Egy jobbos kanyarban az egyik sziklát kikerültük, majd egy szempillantás alatt ott termett egy másik, ez pofán is vágott minket, szerencsére csak futóművet igazított.
Gy8 22:19
#1163Mikó Attila PLA con  : Sajnos ész nélkül megyek, az előző hiba miatt és még is forogtam természetesen.
Gy8 22:19
#962Lovay Miklós XBO whe  : Szeretek sötétben menni, néha magam is meglepődök, hogy milyen kanyarvételek jönnek össze. Szerencsére van még kávénk, úgyhogy támadunk a következőn is!
Gy8 22:17
#139Dudás Máté PLA con  : Ez sem sikerült túl jól, ugyanott pörögtünk meg, ahol az előbb
Gy8 22:16
#71Király Gábor PC_ bil  : Lámpánk az kb nincs, de valamit láttunk azért. jó hír, hogy nem törtünk meg még egy lámpaburát sem.
Gy7 22:16
#661Hugyecz Attila PC_ whe  : Kihívás elé állított az eső áztatta pálya. Így nem tartozik a kedvenceim közzé. de sikerült így is egy tisztességes időt autózni!
Gy7 22:15
#101Dudás Endre PC_ whe  : Gyönyörű volt a táj, a pálya, ahogy a naplementében csillogtak a tócsák. Szerintem túlságosan megtiszteltük ezt a saras gyorsaságit, néha nagyon korán fékeztünk és a kanyar előtt még gyorsítani kellett, hogy odaérjünk...
Gy7 22:15
#32Háklár Marcell XBO whe  : Örültem ennek a kis esőnek, de továbbra is ezen a szakaszon megyek a leggyengébben.
Gy7 22:15
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Még mindig nincs nálam a kifogásgenerátor, de mondjuk ez még vállalható is volt!
Gy7 22:15
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Megijedtünk ettől a locs-pocstól, jobb is lehetett volna az idő, na mindegy.
Gy7 22:14
#8Fónagy Kristóf PC_ whe  : Elég cink ahogy megyünk, csoda, hogy még mindig top10ben vagyunk
Gy7 22:13
#1163Mikó Attila PLA con  : Ezt a szakaszt megutáltam egy életre. Az első szektor végén a vizátfolyás előtt a külső íven eltaláltam a táblát, amitől a hűtőnek annyi is lett, de a nagyobbik baj az lett hogy ismét defekt. Kockáztattam és a defektes kerékkel fogtam egy sziklát és TD. Innentől szuper rally sajnos.
Gy7 22:12
#962Lovay Miklós XBO whe  : Gondoltam, hogy nem lesz autópálya minőségű, de a sár mégjobban megtréfált. Viszont baromira élveztük, tényleg jó volt
Gy7 22:12
#139Dudás Máté PLA con  : Nem nagyon sikerült még felébredni. Elóvatoskodtam az egészet
Gy7 22:12
#78Nagyváradi Róbert PC_ whe  : A vizesárok után eltűnt a motorerőnk egy része, minden ok nélkül. A következő 2 száraz talajon az elhagyott erő nagyon fog hiányozni. De nagyon igyekszünk majd...
Gy7 22:11
#71Király Gábor PC_ bil  : Mindenre ismét nem maradt idő a szervizben, azaz konkrétan 3 dolgot tudtunk megjavitani, motor, váltó, hűtő. Most igyekszünk nem tovább törni, hátha az utolsó körre már egészséges autóval tudunk menni. A vizes úttól féltünk is, ezért az óvatosabbnál is óvatosabb voltam.
Gy6 22:10
#101Dudás Endre PC_ whe  : A végén az erdőjárás most kimaradt, kb pont annyival jöhettünk jobbat, mint az első körben. Az autó szenzációs, vigyázunk rá, karcmentesen adjuk oda a srácoknak. Kicsit izgulunk a következő kör miatt, nem szeretjük a sötétet. Úgy látunk, mint a denevér...
Gy6 22:10
#32Háklár Marcell XBO whe  : A szakasz felétől semmi nem fogtak már a gumik, életveszélyes volt az utolsó pár kanyar.
Gy6 22:09
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Talán az első értékelhető gyorsasági, de most már csak a célbaérés a fontos! A kocsi jó állapotban van, bár a sétakocsikázás mellett amit művelünk csúnya is lenne, ha osszetörném!
Gy6 22:09
#661Hugyecz Attila PC_ whe  : Szoros! A kategória állása, meg a záróizom is! Zabszem sem férne el!
Gy6 22:09
#1325Ránki Dániel PC_ con  : Csak érjünk oda a szervizpontra! Check engine izzik, mint szauron szeme, érezni is hogy nem húz rendesen, bár felnin amúgy se száguldozik az ember jó szívvel.
Gy6 22:08
#962Lovay Miklós XBO whe  : 2x is megforogtunk sajnos, de egész jót szaladtunk
Gy6 22:08
#71Király Gábor PC_ bil  : Defektes bal hátsó, dadogó motor, max sebesség cirka 120... megyünk, nem adjuk fel.
Gy6 22:07
#139Dudás Máté PLA con  : Az első kör azért jobban sikerült. Eddig nagyon élvezem, hal istennek nincs semmi probléma. Cél a kockás zászló...
Gy6 22:07
#1281Boronkay Dániel PLA whe  : Egy bukfenc és egy defekt a végén sikeresen bennehagytunk legalább fél, de inkább 1 percet. A szerelők ismételten nem fognak unatkozni
Gy6 22:06
#711Szilágyi Róbert PLA whe  : Én hétvégén általában iszok mint a barom, mert hétköznap dolgozom, valamikor szórakozni is kell! :) Ezért ritkán jutok a verseny közelébe. Úgy meg elég nehéz beérni a célba, ha el sem indulok. Nem mintha a célbaérésem összezavarná az abszolútot, de gondoltam nem árt közzétenni ezt!
Gy5 22:06
#101Dudás Endre PC_ whe  : Etapon néztük a Rallylive-on, hogy kategória dobogón vagyunk! Örömbódogság. Pedig itt még kicsit hibáztunk is, de összeségében jó volt, nincs izgalomra semmi okunk.
Gy5 22:05
#32Háklár Marcell XBO whe  : Gyorsultunk, van is benne még bőven, de még hosszú a verseny, próbálunk okosan menni.
Gy5 22:05
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Sikerült jobbat jönni, mint az előző körben, de az eleje nagyon messze van!
Gy5 22:05
#661Hugyecz Attila PC_ whe  : Haladunk, de ez már nem az én tempóm. Bármikor benne van egy újabb hiba lehetősége!
Gy5 22:05
#1325Ránki Dániel PC_ con  : Felnin gurulás, óvatos kavircolás a célig. Turbó, kipufogó nincs a helyzet magaslatán, ez persze szép lassan a motort is kikezdi
Gy5 22:04
#962Lovay Miklós XBO whe  : Szeretjük a rövid gyorsokat, mert ezeken nem kapunk 1 percnél többet az elejétől
Gy5 22:04
#71Király Gábor PC_ bil  : Továbbra is defekttel vagyunk a pályán, a hűtő is kapott ismét... túlélő verseny lett ebből számunkra
Gy5 22:04
#139Dudás Máté PLA con  : Volt egy megpördülés, de szerencsésen jöttünk ki belőle
Gy4 21:59
#101Dudás Endre PC_ whe  : Ezzel a tempóval biztonságosan végig tudunk menni. Szerintem egy kicsit gyorsultunk is, pár féktávot próbáltunk lerövidíteni...
Gy4 21:59
#32Háklár Marcell XBO whe  : Az elejét elóvatoskodtam, a gyors felétől viszont egész jó tempót tudtunk jönni, de itt mindenképp gyorsulnunk kell még.
Gy4 21:59
#2Kasza Kristóf PLA whe  :  Sajnos Szorcsik Szabinál van a könyv, úgyhogy ide most nem tudok mit írni! Kész csoda, hogy itt vagyunk, 120-al bementünk az erdőbe, gyors szlalom verseny a fák között, volt itt minden!
Gy4 21:59
#661Hugyecz Attila PC_ whe  : Az előző gyorson elkövetett hibám miatt már csak a kategória lett reális cél számomra. De igencsak kapaszkodnom kell, ha jó eredményt szeretnék elérni!
Gy4 21:58
#1325Ránki Dániel PC_ con  : A középső szektorban a szűkülő bal hármas külső ívén lévő sziklaformációt sikerült a jobb első kerékkel intim viszonyba hozni (pedig még Mills bá is szólt, hogy óvatosan!), de itt még volt pótkerék, viszont az utolsó hajtű utáni kerítést is megkóstoltuk, innentől felnin megyünk tovább
Gy4 21:58
#962Lovay Miklós XBO whe  : Rendbetették a srácok a szervizben az autót, nézőknek autózunk már, és emiatt annyit röhögünk, mint KonczRobi a Hőgyész-Gyönkön
Gy4 21:44
#71Király Gábor PC_ bil  : Sajnos nem sikerült mindent megjavitani a szervizben, de ha ez nem lenne elég, begyüjtöttünk egy defektet, és nem találjuk a pótkereket, pedig úgy emlékeztünk, beraktuk...
Gy4 21:43
#139Dudás Máté PLA con  : Nem ez a szakasz a kedvencem, nem sikerült javítani
Gy3 21:43
#101Dudás Endre PC_ whe  : Nagyon jó volt a ritmusunk, de a végén magunkra ijesztettünk, pár kanyarral a cél előtt a Bal6-Bal4 infónak a végét nem hallottam, beszaladtunk az erdőbe, de a jenki fák nagyon gyorsan el tudtak ugrani... Eltévedtünk, de egy kislány mondta, hogy megmutatja, hogy találunk ki az erdőből... valami sárga utat emlegetett... A szervizben csak kocsit kell mosnia a TRT csapatának.
Gy3 21:43
#32Háklár Marcell XBO whe  : Kezdjük elkapni a fonalat, ez már tetszett. Beállítás nagyon jó, de a srácoknak a szervizben lesz egy kis munkájuk az első gyorson elkövetett hibánk miatt.
Gy3 21:42
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Na, azt hiszem jobb, ha megyünk az ARTEP-hez a kifogásgenerátor könyvért, mert ez nagyon gyenge eddig!
Gy3 21:41
#962Lovay Miklós XBO whe  : A szervizben maradhatott a kerékkulcs, vagy nem tudom mi történt, de megint úgy jártunk mint múltkor, nem cseréltünk kereket etapon, úgyhogy jobb hátsó defekttel rajtoltunk el. Sajnos itt elúszott a verseny, de azért robogunk tovább, mert jól érezzük magunkat ezeken a pályákon
Gy3 21:41
#71Király Gábor PC_ bil  : Alig van erő a motorba, cserébe veszélybe sem forgott, hogy tovább törjük... jöhet a szerviz.
Gy3 21:37
#139Dudás Máté PLA con  : Első kör hibátlanul letudva eddig élvezem. A csiki-csukis részen volt annyi nyom a bálák körül kívül belül mintha tereprallyn lennénk...
Gy2 21:36
#101Dudás Endre PC_ whe  : Elég, ha felhúzom a tűzálló maszkot? A beíró előtt akkora tömeg volt a duenShop sátornál, nem volt időnk kivárni, hogy vegyünk újat, a másikat elajándékoztuk egy rallyval már beoltott helyi emberkének.
Gy2 21:36
#32Háklár Marcell XBO whe  : Sikerült megnyugodni az előző hiba után jöttünk egy biztonságit.
Gy2 21:35
#1110Soós Attila PLA con  : Elfogyott az autó. Nem nagyon kellett fékeznem ezen a gyorson, mert nem volt ereje a technikának felgyorsulni. Az utolsó dombra a célig épp hogy felértem, de meg is állt a motor.
Gy2 21:35
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Hát ez a helyszín valami borzasztó, át is állunk a Top10-es célra, többet nem hiszem, hogy ebből ki lehet hozni!
Gy2 21:35
#962Lovay Miklós XBO whe  : A gyors végefelé kaptunk egy defektet. De élveztük
Gy2 21:34
#71Király Gábor PC_ bil  : A rajtban elkezdett dadogni az autó, és a hűtő hibajelzése mellett megjelent a check engine is. Ha nem lett volna elég, a maradék lóerőkkel sikerült kiugrani a rajtban, 10mp bünti...
Gy2 21:13
#139Dudás Máté PLA con  : Az egész verseny legnehezebb része feltalálni a hídra. Autó karcmentes megyünk tovább.
Gy1 21:13
#101Dudás Endre PC_ whe  : Tök jó, hogy indult egy ilyen sorozat! Mit mondtok, már volt tavaly is?? Fura, nem hallottunk eddig róla... :D Köszönjük az autót a TRT-nek, sajnos a Rally2 homologizáció késik, de tavaly is jó volt az R5, most is jó lesz! Nyugodtan kezdtünk, nagyon sok van még hátra!
Gy1 21:13
#32Háklár Marcell XBO whe  : Nagyon vártuk már az új idényt de sajnos a kezdés nem sikerült valami fényesre. A vizes árok után forogtunk, próbáltunk visszajönni biztonságosan a pályára, hogy ne kapjunk büntetést, 10 másodperc biztosan ott maradt.
Gy1 21:12
#267Galambos Péter PC_ whe  : Elrajtoltam.. kb 3 kanyar bal hátsó defekt. Kerékcsere. Hajrá, újabb kb 5-6 kanyar jobb első defekt. Gumi már nem volt, így azzal próbálkoztam. Fa, kiestem. Talán életem legrövidebb versenye volt, pedig szeretem ezeket a pályákat
Gy1 21:08
#2Kasza Kristóf PLA whe  : Jó napot kívánunk! Mexikóból megérkezve nekivágunk a versenynek! Viszont már a verseny előtt volt baj, teszten jó volt az autó, képek is készültek, most meg egyszerűen nem indult, de a csapatvezető valahogy talált egy Fiestat, úgyhogy azzal megyünk!
Gy1 21:07
#962Lovay Miklós XBO whe  : Sikerült egész jól bejárni a gyorsot. Természetesen versenykörülmények között nem adta ki annyira jól a móka, 2x meg is forogtunk, de jól éreztük magunkat nagyon! Mosolyogva megyünk tovább!
Gy1 21:06
#71Király Gábor PC_ bil  : Az első kanyar után sikerült keresztbe állni, és mire összeszedtem az autót túl közel volt a farakás, így a hűtőt lebombáztuk. Még nagyon messze a szerviz, nem lettünk nyugodtak
Gy1 21:06
#139Dudás Máté PLA con  : Örülök, hogy végre elkezdődött a szezon. Tesztelni nem volt időnk így emlékezetből megyek, eddig nincs hiba.
Gy1 21:04
#17Budai Csaba PC_ whe  : A pálya közepénél balról megérintettünk egy fát, erre kaptunk egy jobb defektet. Sajnos egy percig álltunk, hogy most mit csináljunk. Elindultunk inkább lefele.
Gy12 01:37
#110Kormos Gábor XBO con  : Már már hagyományosnak mondható módon, az utolsó 2 szektort jobb hátsó defekttel hoztuk le, 2perc hátrányt szedtünk össze, de bent vagyunk a célban és ez a lényeg... Méghozzá a 146.helyen, ami nekünk teljesen jó. Igaz a 14 perc 43 mp hátrány az elég sokkoló
Gy12 01:37
#17Budai Csaba PC_ whe  : 229 Indultunk most 12. vagyunk eddig. Ezt a Powert meg akartuk nyomni es ment is az utolso kanyarig ahol lecsusztunl a fak koze es elvesztettul az elonyunket. A Palyak ujak voltak szamunkra es nem a kedvencunk de majd talan egyszer hiba nelkul is beerunk.Ez lehet nem ebbe az evezredbe lesz.
Gy12 01:36
#1281Boronkay Dániel PLA whe  : Az előző szakaszból magammal hozott lyukas hűtőt leszámítva hibátlan volt a gyors. Úgy éreztem mintha ismerném a pályát, de mégse. Érződött rajtunk, hogy első verseny az idén, tanultunk belőle, ha a vizes szakaszból indulunk ki akkor többet nem tréningezünk és jobb lesz Köszönjük, hogy részt vehettünk rajta , az egész verseny profi volt csak mi nem.
Gy12 01:36
#4Molnár Alex PC_ whe  : Hát mit mondjak. Egyszer hibáztunk, azt is az utolsó kanyarba. De bent vagyunk és ez a lényeg! Rolf nagyon gyors volt, mindenképpen a szervizben gratulálunk neki! Köszönöm a TMC Rallysportnak, illetve meg kell említeni Jonathan Schaeffer-t, akinek a tanácsai nélkül biztosan nem lennék itt a célban ilyen eredménnyel! Merci beaucoup Jonathan!
Gy12 01:36
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : A pálya elején az egyik ugratóról a sziklára érkeztünk.. Sajnálom, elrontottam! Lecsorogtunk de nagyon sokat kaptunk... ???? Köszi a szervezést, és hogy itt voltatok minden beíróban!
Gy12 01:35
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Dupla defekttel érkeznek a stopba!
Gy12 01:35
#331Angyal Gábor PLA whe  :  Próbáltam poweresen letolni. Tetszett! Köszönöm a csapatomnak a segítséget és a bíztatást! Gratulálok minden célbaérőnek! Köszi Dávid, köszi DuEn a szervezést! Hajrá Car-GO Virtual Rallye Team!
Gy12 01:35
#682Mulicz László PC_ whe  : Beértünk! Ez volt a legjobb gyors! Jó tempóban szinte hibamentesen végigtoltuk és javítottunk még. Jó volt látni amikor alig egy mp-et kaptunk az UFO-tól szektoronként. Köszi a szervezést Gratulálunk minden célba érkezőnek!
Gy12 01:34
#1568Csontos Szabolcs XBO whe  : Köszi mindenkinek a hetveget, egesz turheto az idonk a kategoriaban a 3 defekt, 2 megforgas es 1 motorhiba utan
Gy12 01:34
#7Biró-Ambrus Roland XBO whe  : Itt vagyunk, el se hisszük.. Sikerült az utolsó 3 gyorsra kiengedni a gőzt. Most valahogy minden össze állt, nagyon élveztük ezeket a szakaszokat. Le kalappal az élmenők előtt, szoros csaták voltak mindegyik szakaszon! Egy élmény volt srácok
Gy12 01:34
#1529Farkas Zoltán PC_ whe  : 2-szer megforogtunk, ismét seggel értünk a célba. Nem hittük volna, hogy sikerül. Köszönjük a csapat kitartó munkáját, adtunk nekik munkát bőven.
Gy12 01:33
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Ha nem lett volna így is szar az egész verseny, most gondolt egyet az autó és eltört a felfüggesztés. 5-el próbáltam egy jobbos kanyart bevenni, de az csak azért is balra ment. Ezen a hétvégén minden, ami tudott tönkrement, szar volt az egész. Remélem több ennyire rossz futamom nem lesz...
Gy12 01:33
#11Szabó Zoltán Jr. PC_ whe  : Jó lassú és eseménytelen a sérült autóval. Vissza kell ide rázódni
Gy12 01:32
#496Csáki Alex XBO whe  : Bent vagyunk, de a mienknél rosszabb versenyt senkinek! Amilyen jól kezdtünk, úgy estünk vissza a hibák miatt. Sajnos ez van, majd legközelebb talán jobb lesz! Van még hova fejlődni! Köszönjük a szervezést! Nagyon jó verseny volt! Gratulálok mindenkinek aki célba ért! Hamarosan újra találkozunk!
Gy12 01:32
#1301Tősér István XBO whe  : Célban vagyunk, jó szakaszok voltak! Autó egyben, van hová fejlödni
Gy12 01:32
#1623Kovács Zoltán II PLA whe  : A pálya nagyon rossz volt, tényleg ahogy fentebb írjak, nem nagyon lehetett sietni! Jó verseny volt, várjuk a következő száguldást! Köszi a szervezést!
Gy12 01:31
#794Tellér Antal PLA whe  : Pfúuuuu nagyon èltük, az elejèt próbàltuk megnyomni, meg is lett az eredmènye, ismèt egy megforgàs, de nagyon adta az első verseny, az autó karcmentes, szurkolunk az Artep csalàdnak, köszönjük a szervezèst!
Gy12 01:30
#437Strasser Gábor PLA whe  : Igaz célban vagyunk, de nagyon mérges vagyok a gép által kapott defekt miatt az 1 gyorson... igaz után magunk miatt is kaptunk 1et... de akkor nem ekkora hátrányt kellett volna ledolgoznunk... csalódottak vagyunk nagyon... a pálya az utolsó nagyon már iszonyat rossz... nem lehet elnyomni neki teljesen... reméljük a csapattársak jobban teljesítenek... hajrá nekik...
Gy12 01:30
#3Bartók Vince XBO whe  : Elnézést a szurkolóktól, sok helyen nagyon lassan jöttünk... Jobb ez így, a tavalyi Salgó Rallyhoz képest rengeteget fejlődtünk, azt hittük, hogy csak levágásokkal lehet felvenni a versenyt az elejével, de nem! Szuper volt minden, rettenetesen izgultam, köszi a versenyt és az élmenőknek ezt az izgalmas csatázást
Gy12 01:30
#1431Gombás Gergő PC_ whe  : Az utolsó előtti gyorson sikerült 3 defektet összeszedni, így az utolsó szakasz rajtjába úgy álltam oda, hogy a jobb oldalon csak felni volt, ezért a rajt után félreálltam mert nem láttam értelmét a folytatásnak. Szívás volt az egész verseny, és ez el is vette a kedvem kicsit a játéktól most.
Gy12 01:30
#20Pannuska Dávid PC_ whe  : Végre itt a célban!! Nagyon nehéz verseny volt, az elejét el is izgultam sok volt a kis hiba. Nagyon élveztem a versenyt izgalmas volt. Nagyon közel van a mezőny, komoly csaták vannak. Nagyon szurkolok mindenkinek aki még nem ért célba, aki meg beért annak meg Gratulálok!!! Jó hogy ennyien itt vagytok
Gy12 01:29
#1576Istvanovszki Dániel XBO whe  : Célba értünk! Az első 3 gyors sima volt, de ahogy mondani szokták, a dolgok a legritkább esetben alakulnak úgy, ahogy az ember elképzeli, úgyhogy a következő gyorsokon 3 defektet sikerült összeszedni, sok-sok értékes másodpercet, percet hagytunk benne, ami a végelszámolásnál nagyon fog hiányozni. Ezeket levonva elégedett lehetek, az autó nagyon jó volt, és tarjániként nagy élvezet volt hazai pályán autózni. Köszönöm a szervezőknek a lehetőséget, gratulálok minden versenytársamnak. A továbbiakban meg sok sikert mindenkinek, különösképpen jóbarátomnak, kollégámnak, aki nem mellesleg a csapattársam is!
Gy12 01:29
#192Kozsuk Péter PC_ whe  : Karcmentesen célban vagyunk. Idén szeretnénk minden versenyt befejezni és a kategóriánkban top30-ban végezni. Köszi a szervezést!
Gy12 01:29
#6Szőcs Attila PC_ whe  : Minimum 25mp-et bent hagytam, de célban vagyok. Seniorként nagyon elégedett vagyok az eredménnyel, a fiatalokkal nehéz lépést tartani! Várom a csapattársakat, szorítok nekik, hogy jól sikerüljön! Köszi a szervezést!
Gy12 01:28
#23Martinák Balázs PC_ whe  : Úgy voltunk vele, hogy egy kicsit megnyomjuk...szeretem ezt a gyorsaságit. Jó tempóban tudtunk jönni végig...az áttolósokat áttoltuk becsülettel. Nagyon komoly lett az év első bajnoki futama! Köszönjük a rendezőknek a parádés lebonyolítást, és hogy idén is lehetőségünk van ilyen komoly mezőnyben megmérettetni magunkat. Mindenkinek sok sikert. Hajrá NAVIGÁTOROCK RALLY TEAM!
Gy11 01:28
#110Kormos Gábor XBO con  : Sajnos egy sziklát sikerült telibe kapni a jobb elejével az utolsó szektorban, defekt... Megint... Hanyadik már???
Gy11 01:28
#1281Boronkay Dániel PLA whe  : Eddig tartott a boldogságunk. Egy fa, egy szikla amit megkoronázott egy kicsúszás defekttel a tetején. Mostmár csak célba akarunk érni
Gy11 01:28
#4Molnár Alex PC_ whe  : Lejöttünk ahogy tudtunk. Messengeren beszéltünk a csapattal, megnyugodtunk a rajt előtt. Időeredmény rendben van.
Gy11 01:27
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Szeretem ezt a gyorsaságit. Jó a kocsi. 1 gyorsra vagyunk a végétől!
Gy11 01:27
#331Angyal Gábor PLA whe  :  Próbáltam az Ufók nyomvájúiba menni, hátha én is űridőt megyek. Nem sikerült.
Gy11 01:27
#682Mulicz László PC_ whe  : Végre haladunk! sokat javítottunk úgyhogy már jobban érezzük magunkat! Kezdünk mosolyogni is!
Gy11 01:27
#11Szabó Zoltán Jr. PC_ whe  : Nah, még egy defekt. Már kezdjük megtanulni a kerékcserét. Forma1-be nincs felvétel szerelőnek?
Gy11 01:27
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Már a motorlámpa is piros, csak érjünk célba!
Gy11 01:26
#838Skrobák István PC_ bil  : A rajtnál volt térerő, így Gábor Várfalvi csapatkapitány el tudott érni: sajnos Peter Ilos kiesett, így vissza kell fogjuk magunkat a biztos célbaérkezés érdekében! Szóval nem virtuskodtunk, de ettől függetlenül nagyon jó volt! ....és a táj is szép!
Gy11 01:26
#1529Farkas Zoltán PC_ whe  : Egyszer megforogtunk, a célba seggel érkeztünk be. Cél a céldobogó.
Gy11 01:26
#496Csáki Alex XBO whe  : Ennél rosszabb nem lehet. Gondoltuk mi. De kaptunk egy defektet. Most már csak be akarunk érni a célba!
Gy11 01:26
#794Tellér Antal PLA whe  : Ezen a gyorson voltak gondjaink, ez làtszik az időn is! Megyünk tovàbb!
Gy11 01:25
#437Strasser Gábor PLA whe  : Sokkal bátrabbak vagyunk... de nem merjük nyomni... Célba kell érnünk... pedig ezek a kedvenc pályák... igaz minősíthetetlenek már...
Gy11 01:25
#3Bartók Vince XBO whe  : Nincs mit szépíteni, akkora gödrök és vájatok vannak az úton, hogy megijedtünk, elvettük és el is fogjuk...
Gy11 01:25
#1623Kovács Zoltán II PLA whe  : Nagyon jól ment élveztem a kilátást!!
Gy11 01:24
#192Kozsuk Péter PC_ whe  : Ez a gyorsasági volt a mumusunk, kicsit elóvatoskodtuk
Gy11 01:24
#20Pannuska Dávid PC_ whe  : Kár, hogy az első nap nem találtam ezt a tempót :( de most már minden nagyon jó, a power stage-n még menni kell egy jót
Gy11 01:24
#6Szőcs Attila PC_ whe  : Viszonylag tiszta volt
Gy11 01:23
#23Martinák Balázs PC_ whe  : Nagyon jól sikerült a szakasz. A pálya néhol megviccelt, de annyira nem volt vészes. Az autó tökéletesen teszi a dolgát, sikerült egy jó beállítást találni a végére. Már csak az utolsó gyorsot kell "túlélni".
Gy10 01:23
#110Kormos Gábor XBO con  : Ez a szakasz hiba mentes volt, pedig még nem mentünk itt... Már stabilan 200 ban vagyunk, sőt közel a 150 is, számunkra ez kisebb csoda... Az autó hibátlan, nyomjuk tovább
Gy10 01:23
#1281Boronkay Dániel PLA whe  : Egy megforgásunk volt , de semmit nem érintettünk közben, úgyhogy a gázt se vettem el és azzal a lendülettel mentünk is tovább. Gyönyörű időnk van , csak mégse.
Gy10 01:23
#4Molnár Alex PC_ whe  :  Imádom ezt a szakaszt. Volt egy kisebb hiba benne, de nem vészes. Megyünk a következőre, idegesek vagyunk.
Gy10 01:22
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Leszaladtunk rajta, kevés a végsebességünk ez már biztos. Nagyon rosszak a pályák!
Gy10 01:22
#331Angyal Gábor PLA whe  : Ezt a pályát nem tréningeztük, így sok helyen improvizáltam, de jó volt.
Gy10 01:22
#682Mulicz László PC_ whe  : A szervizben összelapátoltuk, amit lehetett, de maradtak kisebb hibák, viszont kaptunk 10mp büntit. Nem baj, megyünk tovább.... Furcsa volt, hogy halad az autó és nem szenvedünk. Voltak apróbb hibák és alig bírtunk befordulni a jobbos visszafordítóba, de végre jót mentünk
Gy10 01:21
#11Szabó Zoltán Jr. PC_ whe  : Eseménytelen és lassú a versenyünk
Gy10 01:21
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Az autó még mindig szar, de a motor legalább már egy kicsit jobban hajt a szervizpark után.
Gy10 01:20
#838Skrobák István PC_ bil  : Senki nem fogja elhinni, hogy ebben volt egy megforgás! Pedig volt! Kár, hogy csak egyszer van benne ez a szakasz! Élném!
Gy10 01:20
#1529Farkas Zoltán PC_ whe  : Elég jól sikerült menni, de az utolsó jobbos visszafordítóban csak megtaláltuk a követ megint.
Gy10 01:20
#496Csáki Alex XBO whe  : Ismét sikerül jó tempót autózni.
Gy10 01:20
#794Tellér Antal PLA whe  : Nagyon tetszik! U45 ben ezen a gyorson csak 8 tizedet kaptunk RoLand kollégától!
Gy10 01:19
#437Strasser Gábor PLA whe  : Túl sok volt a defektünk az előző napokon... ezért futunk az idő csökkentése miatt... a pálya nagyon rossz, már alig lehet egyenesen menni... nagy a Terminal esélye...
Gy10 01:19
#3Bartók Vince XBO whe  : Az utolsó visszafordítóban nem sikerült elérni a kéziféket, jó pár másodperc ott maradt...
Gy10 01:19
#192Kozsuk Péter PC_ whe  : Jól ébredtünk, most jó a tempó.
Gy10 01:19
#6Szőcs Attila PC_ whe  : Bent maradt 2 mp.
Gy10 01:16
#23Martinák Balázs PC_ whe  : Minden jó volt az utolsó előtti balos visszafordítóig. Sajnos picit szűkre vettük és leakadt az orra a kerítésben,ami beforgatotta az autót...tolatni kellett. Ott maradt 4-5 másodperc.
Gy9 01:16
#110Kormos Gábor XBO con  : Ismét megforogtunk... Vettel nem pörög ennyit, mint mi... Sok sok idő benne maradt
Gy9 01:16
#1281Boronkay Dániel PLA whe  : A verseny második felére kezdem érezni a kocsit. Úgytűnik az első hiba nélküli gyorsnak is eljött az ideje.
Gy9 01:16
#241Szorcsik Szabolcs PLA whe  : Ennyit a kategória csatáról.....mi kiszálltunk belőle. 200 méterre a rajtól egy fatörzs felhasította a bal elsőt, és defektel jöttünk végig. Most kipihenjük magunkat, és meglátjuk holnap mennyit érdemes kockáztatni.
Gy9 01:15
#4Molnár Alex PC_ whe  : Érdekes volt. Nagyon kiszáradtam a végére, annyira dolgozunk. Stabil volt az autó, de Rolf előtt le a kalappal. Nagyon érzi ezt a szakaszt, egyszerűen gyorsabb volt. Most egy kis pihenő, konzultáció a csapattal, és megyünk az utolsó 3 szakaszra.
Gy9 01:15
#331Angyal Gábor PLA whe  : Lámpasor a helyén, az autó sértetlen, a lemaradásuk jelentős, de legalább versenyben.
Gy9 01:15
#682Mulicz László PC_ whe  : A rajtban éppen sikerült elindítani a Fordot mielőtt a sportbírók kitoltak volna és elvették volna a menetlevelet, de miután végre beröffent intettünk nekik és végigkocsikáztunk.
Gy9 01:15
#11Szabó Zoltán Jr. PC_ whe  : Megint defekt... Jó ez így, így kell.
Gy9 01:14
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Próbálunk 80-al célba gurulni.
Gy9 01:14
#22Fülöp Tomáš PC_ whe  : Hajszálon múlt egy hatalmas bukás, nagy mázlink volt. Ez után túl óvatosak voltunk.
Gy9 01:14
#496Csáki Alex XBO whe  : Próbálunk vissza felzárkózni de az időket elnézve nagyon hátra vagyunk csúszva
Gy9 01:14
#1397Mikula Attila XBO whe  : Próbálunk minden gyorson hiba nélkül menni. Ez az idő eredményen is látszik. Kicsit b... s. Kéne a bátorság, hogy elhiggyem, hogy elfér.
Gy9 01:13
#838Skrobák István PC_ bil  : Pilunak megint sikerült megcsípnem a sarkát! Hogy mit fogok én ezért kapni Tőle a szervizparkban!? (Tudom! 1984 óta rövid "i"-vel írjuk!)
Gy9 01:13
#794Tellér Antal PLA whe  : Megyünk az utólsó szervizre, hàl isten nem sok dolguk van a fiuknak!
Gy9 01:13
#9Somogyi Máté PLA whe  : Nagyon-nagyon elégedett vagyok ezzel a nappal! Újabb legjobb idő.
Gy9 01:13
#1623Kovács Zoltán II PLA whe  : Mókás volt egy bal lámpával ez a szakasz! Az előzőn el hagytam a komplett fény fuzért! Halálos volt monhatni!!
Gy9 01:12
#437Strasser Gábor PLA whe  : El sem hiszem, hogy lejöttünk 3 gyorsot defekt nélkül... :D A kedvenc pályánk egyike ez... nem volt semmi gondunk... csak nagyon óvatosan mentünk... jó szar is az időnk....
Gy9 01:12
#192Kozsuk Péter PC_ whe  : Az autó szinte karcmentes, eddig jók vagyunk.
Gy9 01:11
#17Budai Csaba PC_ whe  : Visszajöttunk a 24. helyig Az utolsó pályákat nem írtuk fel, úgyhogy legurulunk aztán a PowerStage-t megnyomjuk.
Gy8 01:11
#110Kormos Gábor XBO con  : Apróbb hibákkal lehoztuk ezt a szakaszt
Gy8 01:11
#1281Boronkay Dániel PLA whe  : Szokásos apróbb hibák , kétszer megforogtunk mégis ez az egyik kedvenc szakaszom. Egyszerűen amikor repül az autó és közben tiltáson pörög, ennél jobb érzés nincs szerintem.
Gy8 01:10
#241Szorcsik Szabolcs PLA whe  : Egész jó a meccs Ábel Osztás sportárssal. Tetszik a kis csatánk
Gy8 01:10
#4Molnár Alex PC_ whe  : A hidasnál majdnem vége lett a versenyünknek... Nagy tempót akartunk jönni, de túlcsúsztunk, sikerült megmenteni kézifékkel. Várjuk az utolsó szakaszt ebből a körből!
Gy8 01:10
#331Angyal Gábor PLA whe  : Sokat romlott a pálya az előző körökhöz képest. De túléltük.
Gy8 01:10
#682Mulicz László PC_ whe  : A rajtban álltunk öt-hat mp-et mire elindult az autó, majd az egyik visszafordítóban vagy fél percig indítóztunk, de haladunk.
Gy8 01:09
#11Szabó Zoltán Jr. PC_ whe  : Továbbra is softon vagyunk, és a 2-3. gyorsok a körben óvatosak így
Gy8 01:09
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Ez a verseny nekem valahogy sosem jön össze. A tavalyi “hazai” pályákon kiestem, most gurulok 80-al..
Gy8 01:09
#22Fülöp Tomáš PC_ whe  : A szürkület nem ártogat nekünk, jó tempót tudtunk menni.
Gy8 01:09
#496Csáki Alex XBO whe  : Ez egész jó volt, de sajnos a híd előtt forogtunk egyet.
Gy8 01:09
#838Skrobák István PC_ bil  : Még mindig doppingol az a figyelem és szeretet, ami felém árad! Nagyon megható! Szabó István Piluval elkezdtem végre "pofozkodni" csak az a baj, hogy eddig jóval többet kaptam, mint adtam! (Remélem mindent helyesen írtam!?)
Gy8 01:08
#1623Kovács Zoltán II PLA whe  : Katasztrófa! Maradt egy bal első lámpa a következőre!
Gy8 01:08
#794Tellér Antal PLA whe  : Sötèt is van, kijàrt a pàlya, van baj! De jövünk!
Gy8 01:08
#9Somogyi Máté PLA whe  : Nagyon rossz a pálya állapota de ez volt a legjobb időnk ezen a szakaszon.
Gy8 01:07
#1110Soós Attila PLA con  : Nem megy nekem ez a lámpasoros téma. Csúsztam tetőn egy hosszút, de tényleg hosszút, majd defekttel jöttem ki az utolsó szektorban. Ejjjj pedig jó volt!
Gy8 01:07
#192Kozsuk Péter PC_ whe  : Azért néha féltünk...
Gy8 01:06
#437Strasser Gábor PLA whe  : Na erröl beszéltem az előbb... eddig tartott a jó menet... volt egy oldalra dőlésünk és vissza... és az elágban szerintem kicsúsztunk... bár még csak a közepénél voltunk a kanyarnak... de kiírta, hogy +8mp... csodás játék...
Gy7 01:06
#110Kormos Gábor XBO con  : Csúúúszott nagyon!!! Rafkósan rá is csúsztunk egy halom sziklára, csak hogy a szurkolók se unatkozzanak... +8 mp ért...
Gy7 01:06
#1281Boronkay Dániel PLA whe  : Időjárást nem néztünk , ezért váratlanul ért minket a vizes szakasz. Szinte hiba nélkül végigmentünk rajta ezt az is jól mutatja, hogy jobb az időnk mint szárazon. Legközelebb szárazon se fogunk tréningezni.
Gy7 01:06
#241Szorcsik Szabolcs PLA whe  : Az esős pálya nem a barátunk, van még hová fejlődni, de nincs veszve semmi.
Gy7 01:06
#4Molnár Alex PC_ whe  : Állítottunk a kocsin, úgy tűnik jó irányba. Amúgy is szeretem az esős pályákat ezen a helyszínen, ez jól sikerült. Megyünk tovább!
Gy7 01:05
#331Angyal Gábor PLA whe  : Ezt jól elb..ziztam! Túl óvatosra vettem a figurát
Gy7 01:05
#682Mulicz László PC_ whe  : A szervizbe a motort és a difit nem tudtuk meg ekkenteni de így is két és fél perc büntivel jöttünk ki. Megyünk, ahogy köhög prüszköl, de néha leáll és akkor alig akar beröffenni újra.
Gy7 01:05
#11Szabó Zoltán Jr. PC_ whe  : Gumi kopások annyira nem jók. Lehet inkább Mediummal kellett volna menni?
Gy7 01:04
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Rohadt jó úgy menni egy R5-el hogy 100-ig sem gyorsul....
Gy7 01:04
#22Fülöp Tomáš PC_ whe  : Mivel nem teszteltünk vizen, az eredménnyel megvagyunk elégedve.
Gy7 01:04
#496Csáki Alex XBO whe  : A fiúk nagyjából összerakták az autót de kaptunk időbüntetést. A pályán jól jöttünk bár az egyik ugratónál eldobtam és kaptunk egy bal első defektet. Megyünk tovább!
Gy7 01:04
#1397Mikula Attila XBO whe  : Megyünk megyünk, de valahogy ez nem a mi versenyünk
Gy7 01:03
#838Skrobák István PC_ bil  : Meglepett minket az éjszakai eső, ezért vártunk a rajttal, hátha szárad kicsit vagy nyomvályúsabb lesz, mert azt szeretjük. Közben volt idő nézegetni a híreket, infókat... Meghatódva láttam, hogy mennyien olvasgatják a versenyzői nyilatkozataimat és milyen aprólékosan! Még egy ékezet hibát is kiszúrnak! Gyakorlatilag van egy fun club-om! Igazán megtisztelő és motivál is de ez látszik az időeredményen! Köszönöm Nektek rajongóim!
Gy7 01:03
#794Tellér Antal PLA whe  : Ezt elbuziztuk egy kicsit, nem a baràtunk az esti gyors mèg mindîg!
Gy7 01:03
#9Somogyi Máté PLA whe  : Hu nagyon óvatosan jöttünk , komoly menet volt élveztem !
Gy7 01:03
#1110Soós Attila PLA con  : Az első kanyar ismét megtréfált, de a sarat ettől nagyon kedvelem. Jobb ez a gyors sárosan.
Gy7 01:02
#437Strasser Gábor PLA whe  : Jó reggelt...de mégis Jó Estét... megkezdtük az esti szakaszokat... mint tudjuk nálam Senki nem utálja jobban az éjszakai versenyt... meglátjuk mi lesz... a hosszú etappal nem volt gond... magunkhoz képest meglepőt mentünk...
Gy7 01:02
#192Kozsuk Péter PC_ whe  : Sárra nem számítottunk, kalandmentes volt.
Gy6 01:02
#110Kormos Gábor XBO con  : Van egy kanyar, amit képtelen vagyok bevenni... Újabb defekt ezúttal jobb hátsó...a 3.szektor legelején szedtük össze... Rengeteg benne maradt. Következő kör közepes gumin lesz inkább, nem lágyon
Gy6 00:55
#1281Boronkay Dániel PLA whe  : Egy bukfenc és egy defekt a végén sikeresen bennehagytunk legalább fél de inkább 1 percet. A szerelők ismételten nemfognak unatkozni
Gy6 00:55
#241Szorcsik Szabolcs PLA whe  : Na csak leértünk, kategóriában az eleje lőtávolban, ez volt a célunk
Gy6 00:55
#8Fónagy Kristóf PC_ whe  : Meglepő, mennyire élvezetes eddig ez a verseny, tavaly itt estünk egy nagyot, de most remélem meglátjuk a céldobogót
Gy6 00:55
#4Molnár Alex PC_ whe  : Rolf pokolian gyors volt ezen a szakaszon, az utolsó szektorban kaptam tőle sokat. Megyünk a szervizbe, lehet állítunk a kocsin, meglátjuk
Gy6 00:54
#38Hódi Balázs PC_ whe  : Fantasztikus érzés újra itt lenni! Az első két nap sikeresnek mondható, sikerült nagyjából megautózni azt, amit akartunk. A kocsi hibátlan! A szervizbe csak a cigi&kávé ment.
Gy6 00:54
#331Angyal Gábor PLA whe  : Tetszett ez a gyors, bár egy kövön lekoccoltam a bal hátulját. Nem vesztettem vele időt, csak egy kis koncentrációt.
Gy6 00:54
#682Mulicz László PC_ whe  : Hát már tényleg csak becsületből szenvedünk. A gyors végén a navigátor kiszállt és feltolta a hegyre a gépet. Meglátjuk mit tudunk tenni a szervízbe annak érdekében hogy tovább tudjunk szenvedni...
Gy6 00:54
#11Szabó Zoltán Jr. PC_ whe  : Lassúak vagyunk
Gy6 00:53
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Ez az egész már úgy szar, ahogy van. Gurulok végig hibás motorral és defekttel..
Gy6 00:53
#22Fülöp Tomáš PC_ whe  : Próbáltunk nem hibázni.
Gy6 00:53
#118Jani Szabolcs PLA whe  : Borzasztóan csúszkál, nem tudjuk élvezni.
Gy6 00:53
#1163Mikó Attila PLA con  : Ez nagyon élvezetes volt most, és most a kocsi is egyben maradt ebben a körben.
Gy6 00:52
#794Tellér Antal PLA whe  : Jót jöttünk, tetszik!
Gy6 00:52
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Látva a helyezésünket nem vagyok boldog, de ez van, éppségben itt vagyunk, ez a lényeg.
Gy6 00:52
#192Kozsuk Péter PC_ whe  : Volt egy meleg pillanat az elején, de megfogtuk.
Gy5 00:51
#110Kormos Gábor XBO con  : Különösebb hiba nélkül jöttünk le, most a hajtűk is rendben voltak... 38 mp et kaptunk, ami számomra jó! Törünk fel, mint a parádi büdös víz
Gy5 00:51
#1281Boronkay Dániel PLA whe  : Néhol tolatva, de összességében nagyobb hiba nélkül beértünk. Kocsi úgy tűnik egyben van
Gy5 00:51
#241Szorcsik Szabolcs PLA whe  : Picit megütöttük az elejét, és elég furcsán viselkedik az autó, de már csak egy gyors a szervizparkig.
Gy5 00:51
#4Molnár Alex PC_ whe  : Sima volt, most jobban vigyáztam a lassítónál. Az egyenest megint elóvatoskodtam, nem szeretnénk kiesni. Jó volt:)
Gy5 00:50
#8Fónagy Kristóf PC_ whe  : Kaptunk egy üzenetet Skrobytól, hogy tetszett a duplavisszafordítós fékút szóval leutánoztam amit az elözö körben csináltam, remélem nem ment bele a por a sörébe
Gy5 00:50
#331Angyal Gábor PLA whe  : Érzésre jó volt, időre kevésbé. Úgy látom ma a stopper a legnagyobb ellenségünk.
Gy5 00:50
#682Mulicz László PC_ whe  : Hát már tényleg csak becsületből szenvedünk.
Gy5 00:50
#11Szabó Zoltán Jr. PC_ whe  : Most nem volt tető, de lassúak vagyunk
Gy5 00:50
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Az eleje rohadt jó volt aztán egy picit leért az autó háta...vagy nyolcat fordultunk a tengelyünk körül, motornak annyi, turbónak annyi, hűtésnek annyi, két defekt és egy pótkerék....
Gy5 00:49
#22Fülöp Tomáš PC_ whe  : Gyorsak voltunk, de a határt nem mertük nagyon megközelíteni.
Gy5 00:49
#118Jani Szabolcs PLA whe  :  Defekt a semmiből. Vicc
Gy5 00:49
#1163Mikó Attila PLA con  : Semmi extrát nem jöttünk szinte lemásoltam a kettes gyorsot.
Gy5 00:49
#794Tellér Antal PLA whe  : Ismèt a kedvenc pàlyànk, nagyon szeretjük,jó volt!
Gy5 00:48
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Jövünk felfele, persze egy kis visszafordító hiba becsúszott, későn húztam a kézit, de annyi.
Gy5 00:48
#192Kozsuk Péter PC_ whe  : Szoros küzdelem van kategórián belül, végre versenyben vagyunk.
Gy5 00:48
#1576Istvanovszki Dániel XBO whe  : Nagyon jó tempót mentünk, aztán a vége felé összeszedtünk egy jobb hátsó defektet is..mivel a pótkereket elhasználtam bal hátulra, a 6.gyorsomra rányomta a bélyegét, és a Fordból tricikli lett. De nem adjuk fel, küzdünk, hajtunk!
Gy4 00:47
#110Kormos Gábor XBO con  : Beálltunk egy stabil tempóra, jöttünk is szépen, egészen addig amíg nem dobtunk egy tripla szaltót, aminek következtében kaptunk egy jobb első defektet is... Az utolsó 3 szektort defekttel hoztuk le
Gy4 00:47
#1281Boronkay Dániel PLA whe  : Kocsi összetákolva, úgy ahogy azt lehet ennyi idő alatt. Az időnk bíztatóbb mint az első gyorson
Gy4 00:47
#241Szorcsik Szabolcs PLA whe  : Kategória első idő, nem is rossz!- de a következőt óvatosabbra vesszük
Gy4 00:47
#4Molnár Alex PC_ whe  : Beszéltünk a mérnökkel, ettünk az ARTEP Companynál, itt vagyunk a célban. Nem értem, hogy mit csinálok rosszul az utolsó szektorban, megint kaptam ott egy fél másodpercet, most Vincétől. Gyorsabbnak éreztem az előzőhöz képest. Kocsi rendben!
Gy4 00:46
#331Angyal Gábor PLA whe  : Kicsivel többet vállaltam, mint az előző körben, de még van hova fejlődni.
Gy4 00:46
#682Mulicz László PC_ whe  : Sajnos a negyedik elfogyott a váltóból a futómű sokszor arra megy amerre Ő akar nem arra amerre tekerem a kormányt. A motor gyenge de megyünk amig lehet. Tavaly egész évben nem volt ennyi problémánk.
Gy4 00:46
#11Szabó Zoltán Jr. PC_ whe  : Kicsit jobb, változtattunk picit a váltón
Gy4 00:46
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Sok kis hiba volt benne, de nagyobb nem volt.
Gy4 00:46
#22Fülöp Tomáš PC_ whe  : Elégedettek vagyunk a teljesítménnyel.
Gy4 00:45
#118Jani Szabolcs PLA whe  : Első elfogadható szakaszunk, de így is rettenet lassúak vagyunk.
Gy4 00:45
#1163Mikó Attila PLA con  : Túl jutottam a mumus kanyaron, de volt ebben is hiba. A tempós részen egy J4 ben háttal érkeztünk, de összeszedtem. Megyünk tovább.
Gy4 00:45
#794Tellér Antal PLA whe  : Nagyon jó a kocsi, nagyon gyors, nekünk kell felnőni hozzà, volt kiseb pitty-putty, de itt vagyunk!
Gy4 00:44
#79Csoma Marcell PC_ whe  : A tegnapi hátrányunk próbáljuk felhozni ma.
Gy4 00:44
#1623Kovács Zoltán II PLA whe  : Elment a hűtő, defekt, kuka!!
Gy4 00:44
#192Kozsuk Péter PC_ whe  :  Korgó gyomorral, de a célban.
Gy4 00:43
#1576Istvanovszki Dániel XBO whe  : Sajnos a szakasz elején egy bal hátsó defektet beszedtünk, 3 kerékkel nyomtuk le, a szokásaimmal ellentétben most pakoltunk pótkereket, úgyhogy 2 gyors között egy kerékcserét is meg kell ejteni!
Gy3 00:43
#110Kormos Gábor XBO con  : Haladtunk a mi kis tempónkban, nem volt rossz, de a hajtű kanyarokat még gyakorolni kell...
Gy3 00:43
#1281Boronkay Dániel PLA whe  : A hűtés hiánya miatt már a motornak is véres volt a nyaka már a rajtnál is. Imádkoztunk , hogy eljussunk a szervizig.
Gy3 00:43
#661Hugyecz Attila PC_ whe  : A felétől defekttel jöttünk. Egy sima balban sikerült eltalálni valamit. Így bent maradt vagy 30 másodperc.
Gy3 00:42
#241Szorcsik Szabolcs PLA whe  : Óvatosak voltunk, figyeljük a kategória élmenőit
Gy3 00:41
#4Molnár Alex PC_ whe  : Spóroltunk erre a szakaszra, a versenytársak nyilatkozatait látva nagyon kopott a gumi. A katlant nagyon adtuk, úgy átjöttünk rajta, mint még soha. A 3. szektor szűk tempós résznél nem mertem felváltani ötödikbe, de úgy látom, hogy idő tekintetében ez volt a jó technika. Megyünk a szervizbe, az ARTEP-os srácok már várnak minket. Eszünk egy jót, beszélünk a mérnökkel, aztán támadunk!
Gy3 00:41
#8Fónagy Kristóf PC_ whe  : Húúha volt itt minden, elöször is megtaláltuk a tavalyi bukás után a polo lökhárítóját, utána beraktuk a csomagtartóba amit Land Ro kedvesen a pálya szélén hagyott nekünk ha esetleg megint beesnénk ezen a gyorson, de a kedvencem mégis az volt hogy mivel nem vágtam le egy bizonyos helyen az utat kaptam még a hátrányomra 2mp-et
Gy3 00:41
#331Angyal Gábor PLA whe  : Ez első kör után az új autóval meg vagyok elégedve, már csak a lábamból kell kihozni jó pár másodpercet.
Gy3 00:40
#682Mulicz László PC_ whe  : Hát teljes az elkeseredésünk. Két pótkerekünk volt de nem tudjuk hová lett a második, így már defekttel rajtoltunk el és a gyors felétől már csak egyesben tudtunk végig menni. a szervízben csak kármentés lehetett így nem tudjuk meddig megy a Ford.
Gy3 00:40
#11Szabó Zoltán Jr. PC_ whe  : Ez a szakasz szinte teljesen ismeretlen volt.
Gy3 00:40
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Jó lenne feljebb jönni.
Gy3 00:40
#118Jani Szabolcs PLA whe  : Kalandos első kör, az autó épphogy egyben.
Gy3 00:40
#1163Mikó Attila PLA con  : Ez gyenge lett időben a gumink is elfogyott. Ez a szalma bála rajzolás nagyon tetszett.
Gy3 00:39
#794Tellér Antal PLA whe  : Szeretjük ezt a gyorsot, bàr volt hibànk egy nagy keresztnèl beakadt az autó hàtulja egy fàba így pörögtünk egyet, egyèbként adta az èrzès!
Gy3 00:39
#192Kozsuk Péter PC_ whe  : Nem nagyon volt már tapadásunk, nem akartuk túl vállalni magunkat.
Gy3 00:39
#1576Istvanovszki Dániel XBO whe  : Túl az első körön! A szerelőknek csak a kocsimosást meg a gumizást kell csinálni. Nagyon élvezzük, lubickolunk, mint kacsa a vízben!
Gy2 00:38
#1281Boronkay Dániel PLA whe  : Hűtőprobléma miatt nem kockáztattunk, csak a biztonságos célbaéres volt a szemünk előtt
Gy2 00:38
#110Kormos Gábor XBO con  : Berajtoltam... +10 mp... Leestem az útról... +12 mp... Ezeket leszámítva jó volt...
Gy2 00:38
#241Szorcsik Szabolcs PLA whe  : Az előző szakasz mély nyomot hagyott a lelkünkbe.....de küzdünk tovább.
Gy2 00:37
#138Takács Dániel PLA whe  : Volt egy nagy forgás, sokat buktam vele.....
Gy2 00:37
#4Molnár Alex PC_ whe  :  A sikán nagyon épp hogy kiadta, utána levő 1 km-t elóvatoskodtam. Messze még a verseny vége. Autó rendben
Gy2 00:37
#8Fónagy Kristóf PC_ whe  : A dupla visszafordítónál sikerült egy durva fékutat venni remélem tetszett a nézöknek
Gy2 00:37
#331Angyal Gábor PLA whe  : Kicsit bátrabb volt, de még nem az igazi. Gyorsulni kell!
Gy2 00:36
#682Mulicz László PC_ whe  : Hát jól kezdtünk aztán valami berántott második szektorban és telibevertünk egy kidőlt fát a híd előtt úgyhogy ez innentől kuka.... defekttel végig a motor, hűtő is kuka. Ha valaki látta útközben az autó elejét szedje majd össze. Köszi
Gy2 00:17
#11Szabó Zoltán Jr. PC_ whe  : Tető, ilyen ez. Lehet visszább kéne venni.
Gy2 00:17
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Nagyon félős, de nem forogtunk. Ilyen nehéz és gyors pályákon a célban érés lesz az elsőszámú kihívás.
Gy2 00:17
#22Fülöp Tomáš PC_ whe  : A híd picit megtréfált minket, 3 másodpercbe került. A többi jól ment.
Gy2 00:17
#118Jani Szabolcs PLA whe  : Na ez borzalmas volt.
Gy2 00:17
#1163Mikó Attila PLA con  : Az előző gyorsan elkövetett hiba miatt óvatosabb voltam ez bennem maradt. Valaki picit ráz a defekt miatt a futóműben. Lassan haladunk.
Gy2 00:16
#794Tellér Antal PLA whe  : Kezdünk kicsit oldódni, szokjuk az új kocsit egyre jobban tetszik!
Gy2 00:16
#192Kozsuk Péter PC_ whe  : Eddig jó, ez a kedvenc szakaszunk.
Gy1 00:16
#1281Boronkay Dániel PLA whe  : Egy szikla beköszönt a motortérbe a szakasz felénél, onnantól kezdve a hűtés felmondta a szolgálatot. A gyors 8-9. kilóméterénél még egy defekt is jött, hogy biztosan stabil alapja legyen az időnknek.
Gy1 00:15
#110Kormos Gábor XBO con  : Puhatolóztunk az elején, stabil 10-12 mp et kapva szektoronként... Aztán megpördültünk 2szer, egyszer az én hibámból, egyszer Phil miatt...
Gy1 00:15
#661Hugyecz Attila PC_ whe  : Első verseny a Forddal. Remélem jó időket sikerül vele menni, egyelőre az összeszokás fázisában vagyunk!
Gy1 00:15
#241Szorcsik Szabolcs PLA whe  : Vártuk már a szezon kezdetét, a Rallyongó kategóriában szeretnénk jó eredményt elérni....de ettől még oda is több kell.
Gy1 00:14
#4Molnár Alex PC_ whe  : ziasztok! Nagyon örülünk hogy visszatérhetünk erre a helyszínre, - tavaly itt nagyon jól sikerült a verseny, - de a legfontosabb, hogy itt lehetünk ebben a bajnokságban és nagyszerű játékosok ellen küzdhetünk, új csapatban, új autóval! Sikerült egy jó tempót autózni ezen a szakaszon, Rolf elképesztően gyors volt, a végén kaptam tőle fél másodpercet. Megyünk tovább, remélem jó eredménnyel zárjuk a mai napot.
Gy1 00:14
#138Takács Dániel PLA whe  : Első gyors.. egész jól sikerült magamhoz képest, vissza kell szokni az R5höz. Menni kell még sokat.
Gy1 00:13
#8Fónagy Kristóf PC_ whe  : Nem gondoltam volna, hogy beérek esés nélkül
Gy1 00:13
#1650Kavasánszki Zsolt PC_ bil  : Az elején összeszedtem egy jobb hátsó defektet, majd kicsivel később egy bal elsőt ami kicserélésre is került, a következő defekt után, ami a bal első keréken volt, mivel a pótkerekek elfogytak kiálltam. Remélem a következő verseny jobb lesz.
Gy1 00:13
#331Angyal Gábor PLA whe  : Túl vagyunk az első gyorson, nem vállaltam túl, hosszú még a verseny.
Gy1 00:13
#11Szabó Zoltán Jr. PC_ whe  : Kicsit óvatosan kezdtünk, nem volt túl sok a gyakorlás, igyekszünk derekasan helyt állni.
Gy1 00:13
#682Mulicz László PC_ whe  : Leporoltuk a régi jól bevált Fordot és némi gyakorlás után neki is mentünk az első gyorsnak. Sajnos az elején kaptunk egy defektet amivel végigtoltuk így az eredmény nem az elvárt lett. Megyünk tovább megpróbálunk pontosabb menetelni.
Gy1 00:12
#61Ivony Bálint PC_ whe  : Rögtön az elején sikerült elrontani a gyorsot, mert beakadt a játék és a kövek között kötöttem ki. Ott 15 másodperc elment. Utána forró fejjel forogtam még egyet, de most kicsit lenyugtatom magam, aztán megyünk tovább.
Gy1 00:12
#22Fülöp Tomáš PC_ whe  : Nagy volt a feszültség a rajton, de végül a szakasz hibátlan volt. Köszönöm az ARTEP Racing-nek a lehetőséget.
Gy1 00:12
#118Jani Szabolcs PLA whe  : Hónapok óta nem ültünk autóban. Nem is gyakoroltunk, murván sem vagyunk jók. Úgyhogy indulhat is a szezon
Gy1 00:11
#1163Mikó Attila PLA con  : A pálya elején a híd utáni balos sok lett a hátulja megfogott egy sziklát és defekt lett. Nem álltam meg kicserélni de igazából mindegy lett volna mert sok maradt bent.
Gy1 00:11
#1342Csikos Patrik XBO con  : Sajnos elromlott a váltónk így kénytelenek voltunk feladni a versenyt hiszen nincs alkatrészünk!Nem csüggedünk elkezdünk tesztelni aszfaltra reméljük az szerencsésebben fog sikerülni!!Hajrá a többieknek
Gy1 00:11
#794Tellér Antal PLA whe  : Úgy izgultunk, mintha először ülnènk versenyautóban, ahhoz kèpest nem jöttünk rosszat, hogy olyan merev voltam mint egy hulla!
Gy1 00:10
#192Kozsuk Péter PC_ whe  : Új autó, új design, új remények. Tavaly egy nagy csattanással kezdtük a Salgót, most csak megforogtunk egy gyors részen, de az autó egyben. Cél a biztos célbaérés.
Gy12 22:43
#1074Sztarenki Miklós PC_ bil  : Célban vagyunk. Kár a defektért, de összességében jó eredménynek értékelem. Kifejezetten boldog vagyok, hogy ilyen jó és nyugis versenyem volt. Itt az utolsón gondoltam megpróbálom megfogni Pakker Zolit, de mivel a Média értékelés fontosabb, mivel itt pontokért megy a harc, ezért inkább biztonságit jöttem. Elég nyomvájús volt már az utolsó körben az összes pálya, ezért sem láttam értelmét kockáztatni A billentyűzetes kategória másodlagos. Kíváncsian várom, hogy az eredményem mire lesz elég. Köszönöm a szervezést, jó kis futam volt
Gy11 22:43
#1074Sztarenki Miklós PC_ bil  : Óvatosan jöttem, lassan, de hibamentesen. Az utolsón megpróbálok jól lejönni.
Gy10 22:43
#1074Sztarenki Miklós PC_ bil  : Az előzetes itinerben elnéztem a térképet, pontosabban az irányt, ezért volt meglepődés merre kell menni. Így biztonságit jöttem
Gy10 22:42
#20Pannuska Dávid PC_ whe  : Ezt lenyomtuk ahogy bírtuk, nagyon élvezem
Gy9 22:42
#7Biró-Ambrus Roland XBO whe  : Valami nem jó. Többet megyünk keresztbe mint egyenesen.
Gy9 22:42
#1529Farkas Zoltán PC_ whe  : A mai napot túléltük, holnapra koncentrálunk. Reméljük gatyába rázzák a srácok a verdát.
Gy9 22:42
#6Szőcs Attila PC_ whe  : Kedvenc gyorsom, végre kiadta, élveztem! Erről majd lesz belső felvétel...
Gy9 22:42
#1074Sztarenki Miklós PC_ bil  : A cél előtt belső íven telibevertem valami nagyon keményet. Pár mp. bent maradt
Gy9 22:41
#3Bartók Vince XBO whe  : Szenvedtünk mindhárom alkalommal ezen a szakaszon, ez a gumi undorító, nem hiszem el, hogy ennyire rosszul osztjuk be...
Gy9 22:41
#21Szekeres Gábor PC_ whe  : A napi utolsó kört egy kicsit túlerőtettük, aminek egy újabb forgás lett az eredménye, pihenünk egyet és holnap folytatjuk.
Gy9 22:41
#1Suborits Péter PC_ whe  : Nem volt rossz ez sem. Egyenlőre elégedett vagyok a teljesítményünkkel. Az utolsó 3 gyorsot majd hétfőn nyomjuk, mivel vissza kell utaznom Mexikóba :D, na meg persze várjuk a nagyok idejeit.
Gy8 22:41
#1529Farkas Zoltán PC_ whe  : Sikerült végigjönni. Ha valaki megtalálja a fényhidat és leadja a srácoknak azt megköszönjük.
Gy8 22:40
#6Szőcs Attila PC_ whe  : Pici maradt benne, de összességében jó volt!
Gy8 22:40
#1074Sztarenki Miklós PC_ bil  : A lámpasoros gyorsok nem az én műfajom. Az első hajtűn beforogtam, de pici tolatással mentem tovább.
Gy8 22:40
#3Bartók Vince XBO whe  :  Megilletődtünk attól, hogy a vizes szakasz után mennyire tapadnak a gumik, lehetett volna bátrabb.
Gy8 22:40
#1Suborits Péter PC_ whe  : Minden rendben ment, most megtiszteltük azt a lassítót.
Gy7 22:39
#1529Farkas Zoltán PC_ whe  : Óvatosan lejöttünk. Sárra nem voltunk felkészülve.
Gy7 22:39
#6Szőcs Attila PC_ whe  : A teszten mentünk 49-es időt is, most is csak 1mp.-re voltunk lemaradva az elejétől, mikor 5. telin egy pók jelent meg a "kabinban". Forgás 360 fok, majdnem borulás, valahogy összeszed, megúsztuk, mentünk tovább! Eredmény: A pók sajnos az örök mezőkre költözött!
Gy7 22:39
#1074Sztarenki Miklós PC_ bil  : Nagyon óvatosan jöttem, nem teszteltünk esőben, így nem volt tapasztalatom arról, hogyan viselkedik a kocsi vizes talajon. De biztonságban legurultunk.
Gy7 22:38
#3Bartók Vince XBO whe  : Nagyon jó volt, bár jobb időre számítottunk...
Gy7 22:38
#21Szekeres Gábor PC_ whe  : Átállítottuk vizesre az autót erre pont ezen forogtunk meg.
Gy7 22:38
#1546Hajdó László PC_ whe  : Megforogtunk a tempós részen... lámpásor oda, jön a macskaszem
Gy7 22:37
#1Suborits Péter PC_ whe  : Nem volt rossz, volt egy apróbb hibánk, amivel picit megütöttük a hátsó futóművet, de szerencsére az autó viselkedésén nem volt észrevehető.
Gy6 22:37
#1529Farkas Zoltán PC_ whe  : Végigértünk, a srácok javítják ami kimaradt előzőleg. Jövünk felfelé
Gy6 22:37
#1074Sztarenki Miklós PC_ bil  : Le kell higgadnom, megcsíptem 1 kerítést, beforogtam, de mentünk is tovább. Saját magammal harcolok, de talán meglesz az összhang
Gy6 22:37
#9Somogyi Máté PLA whe  : Iszonyat mérges vagyok magamra... 5mp maradt benne
Gy6 22:36
#51Osztás Ábel XBO con  : Sajna a hatodikon forogtunk eggyet de nem vesztettünk sok időt, megyünk tovább!
Gy6 22:36
#3Bartók Vince XBO whe  : Hihetetlen mennyire elkopik a gumi, össze-vissza tapogatózunk a szakasz felétől...
Gy6 22:36
#21Szekeres Gábor PC_ whe  : A 6. gyors utolsó szektoráig hiba nélkül jönnünk, a végére nagyon elfogyott a gumi aminek egy borulás és egy forgás lett az eredménye sok bent maradt, de legalább itt vagyunk.
Gy6 22:35
#1Suborits Péter PC_ whe  : Kicsit jobbat mentünk az előzőhöz képest, de többre számítottam. Gyors szerviz, aztán megyünk a következő etapra
Gy6 22:35
#496Csáki Alex XBO whe  : Bent vagyunk. Az autó már nagyon oda van! De megpróbáljuk nagyjából összerakni. Sajnos ez miatt most nagyon hátra csúsztunk. Ez a hiba tönkre tette a versenyünket. De nem baj, megyünk tovább!
Gy6 22:35
#86Erdős Christopher PLA whe  : Nagyon nagyot mentünk! Boldogok vagyunk. Nem hibáztunk. Tudtunk javítani.
Gy6 22:34
#78Nagyváradi Róbert PC_ whe  : Az első körben a tapadásunk tűnt el, a másodikban pedig az önbizalmam veszett el. Sajnos a teszteken összerakott setup nem működik a versenyen.
Gy5 22:34
#1529Farkas Zoltán PC_ whe  : Jövünk fel lassan. Most olyan S1600 feeling van így turbó nélkül.
Gy5 22:34
#1074Sztarenki Miklós PC_ bil  : Nagyobb önbizalom és meg is jött a hiba. A második kanyarban nagy volt a tempóm, lecsúsztam és elütöttem az út szélén pijenő sziklát. Defektem lett, de végig jöttem vele. Így kevesebbet buktam. Nem adom fel.
Gy5 22:33
#9Somogyi Máté PLA whe  : Ez a gyors nem az igazi, valahogy nem kedvelem
Gy5 22:33
#3Bartók Vince XBO whe  : A sikánban elúszott az autó, azt hittem elkapjuk a szénabálát, de szerencsére pont előtte csúsztunk el.
Gy5 22:33
#1Suborits Péter PC_ whe  : Nem volt rossz, de sok maradt benne. A sikán előtt elvesztettük az autó egyensúlyát és későn fékeztünk emiatt túlcsúsztunk egy picit, 3-4mp benne maradt, de cserébe az autó nem sérült. Megyünk tovább a következőt próbláljuk megnyomni.
Gy4 22:32
#1529Farkas Zoltán PC_ whe  : Mivel túl sok lett volna a feladat a srácoknak a szervizben, így csak a szükségesre koncentráltak. Turbó nélkül és széthullott futóművel vágtunk neki a következő körnek. Nem adjuk fel.
Gy4 22:32
#1074Sztarenki Miklós PC_ bil  : Tele hassal nyugodtabban rajtoltunk, kicsit sikerült javítani az első körös időn is. Eddig tetszik. Megyünk tovább.
Gy4 22:32
#9Somogyi Máté PLA whe  : Az idő rendben van, de lehetett volna jobb is így utólag bár nem vagyok elégedetlen...megyünk tovább !
Gy4 22:32
#3Bartók Vince XBO whe  : Gyorsabban szerettem volna, sikerült is. Jó volt ez így!
Gy4 22:31
#1Suborits Péter PC_ whe  : Szerencsénkre csak a hűtőt kellett cserélni, mivel csepegett belőle a fagyálló. Próbáltunk kicsit gyorsulni az előzőhöz képest, és ahogy nézem az időt sikerült is. Most minden rendben ment azt a sziklát pedig nagyon megjegyeztük.
Gy3 22:31
#1529Farkas Zoltán PC_ whe  : A turbó is szabadságra ment, a motor már leállt néha, de végigértünk a gyorson
Gy3 22:31
#1074Sztarenki Miklós PC_ bil  : Óvatos első kör, de mondhatni hibamentes. Elégedett vagyok eddig az eredménnyel. Most a szervizben vacsorázunk egyet, és jöhet a második kör.
Gy3 22:31
#51Osztás Ábel XBO con  : Nagyon örülünk az eddigi eredménynek és köszönjük az RTE-s csapattársainknak hogy buzdítanak minket!
Gy3 22:30
#3Bartók Vince XBO whe  : Sajnos nem jól osztottuk be a gumikat, már majdnem a célnál voltunk, amikor muszáj voltam keresztbe állítani, mert leestünk volna. Még mindig jobban jártunk így...
Gy3 22:30
#21Szekeres Gábor PC_ whe  : A végére elfogytak a gumik, de gondolom a többiek is így vannak ezzel, szerencsére nincs semmi szerelni való, csak egy kicsit gyorsulni kéne.
Gy2 22:30
#1529Farkas Zoltán PC_ whe  : Már világít a check engine is. Cél továbbra is a szervizparkba elérni.
Gy2 22:29
#1074Sztarenki Miklós PC_ bil  : Óvatosan, de hibamentesen jöttem, még mindig kicsit idegesen megyek, de eddig elégedett vagyok. Kislányom ül a navigátor ülésben, nagyon jól diktál én pedig próbálok vigyázni rá.
Gy2 22:29
#3Bartók Vince XBO whe  : Nagyon szoros volt Subee-val, élvezzük!
Gy1 22:28
#1529Farkas Zoltán PC_ whe  : A gyors elején rögtön telibe vertünk egy sziklát, ez rendezte a hűtőt. Utána sikerült a futóművön is állítani, hempergés is volt. Ha minden igaz a rendszámtábla világítás sértetlen. Cél a szervizparkig eljutni.
Gy1 22:28
#850Németh Gergely PC_ whe  : Connection failed, verseny off... Hol vagyunk? Hagyd a p.csába! Nem baj majd integetek a f@szra!
Gy1 22:28
#7Biró-Ambrus Roland XBO whe  : Próbálunk egy jó ritmust elkapni.
Gy1 22:27
#1576Istvanovszki Dániel XBO whe  : Az autó fantasztikus, az idő parádés, hazai pályán meg duplán öröm hajtani a paripát!
Gy1 22:27
#1074Sztarenki Miklós PC_ bil  : Sikerült többet tréningeznem, de így is idegesen álltam neki. Volt 1 kisebb kicsúszásom, de szerencsére nem lett nagyobb baj belőle. Próbálok biztosan, de magamhoz képest gyorsan menni, meglátjuk mennyire sikerül.
Gy1 22:27
#3Bartók Vince XBO whe  : Tavaly nagyon nem jó versenyünk volt itt, próbálunk most jobban figyelni. Az autó új, tavaly még a Poloval mentünk. Jó a beállítás, jó minden, picit szétszórt voltam még...
Gy1 22:26
#21Szekeres Gábor PC_ whe  : Új év új autó. A tesztek és az első gyors alapján jónak tünik.
Gy1 22:26
#1440Sevinger Kornél PC_ con  : 2 nap gyakorlas utan a 2. szektorig nem sikerult eljutni :x
Gy12 18:30
#86Erdős Christopher PLA whe  : Bent vagyunk! Vége! Remegünk az izgalomtól, és a nagy nyomástól. Olyan szakaszokat autóztunk, amit magunk se hittünk el. Iszonyat jól éreztük magunkat a Salgó pályákon. Voltunk fent is - lent is. Boldogok vagyunk, hogy az ARTEP Company THE CREW színeiben állhatunk rajthoz! Köszönjük!
Gy12 18:29
#1380Romanovits Árpád XBO whe  : Végre a célban! Küzdelmes verseny volt. Köszönöm a Car-GO Virtual Rallye Team tagjainak, csapattársaimnak a bíztatást. Sok sikert mindenkinek aki a későbbiekben rajtol! Gratulálok a célba érkezőknek! Akinek pedig nem sikerült elérni idáig ne csüggedjen, a részvétel a fontos! És nem utolsó sorban köszönjük a szervezést! Hajrá Car-Go! Rallye Team!
Gy12 18:29
#368Kiskőrösi László XBO con  : Az első elba..ott gyors után egész jól sikerült felzárkózni. A topp versenyzőket nem nézzük mert az Makó-Jeruzsálem hossz. Köszönjük hogy itt lehettünk!
Gy12 18:29
#1457Perzsa Gábor PC_ whe  : ... és beért a paripa! Hétfőn meglátjuk mi lesz! Mármint mire lett volna elég, ha nincs ez a "Connection Failed" felirat a Szerviz KI és Gy1 Rajt előtt!
Gy12 18:28
#501Szabján Tamás PC_ whe  : A verseny lezárásának teljesen jó szakasz volt. Örülünk, végig értünk, egy nagyobb hiba volt, a második körön a sziklázós defekt, ami nagyon elrakta a versenyt. Nagyon élveztük, nem adjuk fel, irány a következő és cél a fejlődés. Köszi a szervezést, és gratula mindenkinek srácok!
Gy12 18:28
#27Porcs Dávid XBO con  : Ahogy a korábbi stopban említettem, nem a mi versenyünk volt ez a Salgó. 7-es gyorstól kezdve tudtunk jókat autózni, aminek már volt egy kis eredménye is. Próbáltunk visszajönni abszolútban amennyit csak lehet. Gratula mindenkinek! Remélem a következő versenyen több sikerélményünk lesz!
Gy11 18:27
#1380Romanovits Árpád XBO whe  : Ezen a gyorson nem hibáztunk, innentől csak biztonsági autózás. Célba kell érni!
Gy11 18:27
#86Erdős Christopher PLA whe  : Egy kisebbet hibáztunk. De semmi komoly. Izgatottak vagyunk, már csak egy szakasz van hátra. Bekell érnünk.
Gy11 18:27
#1457Perzsa Gábor PC_ whe  : Persze, hogy itt egy defekt, de nem baj. K..rva jó!
Gy11 18:27
#501Szabján Tamás PC_ whe  : Jó kis szakasz volt, a közepéig. Most a változatosság kedvéért a bal elsőnk durrant el, de cseréltük is egyből az út szélén és teljes erőbedobással folytattuk.
Gy10 18:26
#1380Romanovits Árpád XBO whe  : A tempós részen volt egy pörgés jó nagy tempóval. Szerencsére nem borultunk fel és nem is találtunk telibe semmit.
Gy10 18:26
#86Erdős Christopher PLA whe  : Ismét mentünk egy zöld szektort. Tudjuk, hogy még a fele mezőny le se jött. De nagyon megvagyunk elégedve magunkal!
Gy10 18:26
#1457Perzsa Gábor PC_ whe  : Szuper volt!
Gy10 18:26
#501Szabján Tamás PC_ whe  : Rohadt jót mentünk, a hajtűket nagyon jól elkaptuk. Jó szakasz volt, elégedett vagyok.
Gy9 18:25
#1380Romanovits Árpád XBO whe  :  Az előző gyorson elkövetett hiba miatt csak "sötétben tapogatóztunk"!
Gy9 18:25
#86Erdős Christopher PLA whe  : Magunk se hisszük mit mentünk. Nagyon sikerült eltalálni az új autónak ezt a beállítást. Tavaly is szerettük az MK1 Fiesztát. Egész szezonban nem volt vele gondunk. De egy új szintet sikerült lépni az MK2 Fiestával! Ja és mentünk egy zöld szektort. Életünkben először! Nem tudjuk elmondani mennyire örülünk!
Gy9 18:25
#1457Perzsa Gábor PC_ whe  : A végén a stroboszkóp! Az mindent vitt!
Gy9 18:25
#501Szabján Tamás PC_ whe  :  Imádom ezt a gyorsot, most is élmény volt rajta menni, továbbra is igyekszünk, meglátjuk mi sül ki a végén.
Gy8 18:24
#1380Romanovits Árpád XBO whe  : A lámpasor bent maradt, és vele együtt jó pár másodperc. Nem tudom melyiket sajnálom jobban!
Gy8 18:24
#86Erdős Christopher PLA whe  : Mivel tudjuk, hogy nem vagyunk valami fényesek, sötétben sem, ezért ezt a szakaszt is megtiszteltük. Ismét javítottunk! Boldogok vagyunk!
Gy8 18:24
#1457Perzsa Gábor PC_ whe  : Ez is pipa!
Gy8 18:24
#501Szabján Tamás PC_ whe  : Ez a szakasz ebben a formájában tetszett, jó volt végre egy közel 100ast menni.
Gy7 18:22
#1380Romanovits Árpád XBO whe  : Ezt nagyon elspóroltuk!
Gy7 18:22
#86Erdős Christopher PLA whe  : Száraz beállítással mentünk. Mivel tudatában voltunk vele, jobban megtiszteltük a pályát! Nem hibáztunk, jól jöttünk mindenhol!
Gy7 18:21
#1457Perzsa Gábor PC_ whe  : Ablaktörlő nélkül is lehet, csak rossz!
Gy7 18:21
#669Varga Martin XBO con  : Nem volt annyira hibátlan, tartottam a viztől picit. De amúgy tetszett!
Gy7 18:21
#501Szabján Tamás PC_ whe  : Finom volt ez a szakasz, élveztük!
Gy6 18:20
#1110Soós Attila PLA con  : Ezeket a visszafordítókat még gyakorolnom kell!
Gy6 18:20
#838Skrobák István PC_ bil  : Tippmixezni fogok! Megvolt a kötelező perec.... Na de még így sincs veszve semmi! Holnap folytatjuk!
Gy6 18:20
#1380Romanovits Árpád XBO whe  :  Nem túl jó időket futunk, de messze még a vége, egész pontosan most járunk a felénél. Próbálunk talpon maradni és célba érni!
Gy6 18:19
#1546Hajdó László PC_ whe  : Szervizben akadt munka , minden perc kihasználva :) A forgás és defekt után elégedettek vagyunk
Gy6 18:19
#1457Perzsa Gábor PC_ whe  : Kibírta! Jó kis kocsi!
Gy6 18:19
#27Porcs Dávid XBO con  : Sajnos az első 6 gyorsunk katasztrófa filmbe illő volt. Nincs turbónyomás, fő a víz, defekt... A mi versenyünk elúszott
Gy6 18:19
#501Szabján Tamás PC_ whe  : Így jobb első nélkül csak az volt a cél, hogy végigérjünk a körön a lehető legkisebb kárral, ez most sikerült, de nagyon bosszantó a defekt, főleg úgy, hogy nagyon jó körnek indult.
Gy6 18:18
#1431Gombás Gergő PC_ whe  : Sokkal-sokkal jobb volt mint tegnap. Az autó viselkedése megjavult, köszönhetően annak, hogy most indulás előtt nem az Új-Zélandi setupot töltöttem be véletlenül. : ) érzésre is sokkal jobb volt, de egy defekt azért becsúszott sajnos
Gy5 17:42
#838Skrobák István PC_ bil  : Volt benne pár hiba, de belefér! Szerintem érik a kötelező bukfenc!
Gy5 17:41
#1110Soós Attila PLA con  : Volt pár ajándék kanyar, de jó volt, kiadta mindenhol.
Gy5 17:41
#1380Romanovits Árpád XBO whe  : Még mindig sok marad benne, de legalább hiba nélkül sikerült lejönni!
Gy5 17:41
#496Csáki Alex XBO whe  : Mivel csak egy pótkerék volt, amit az előző gyorson elhasználtunk, így jobb első defektel indultunk el. A motor már nem nagyon bírja, párszor már lefulladt az autó a kanyarban. Reméljük kibírja a szervizig mert nem akarjuk feladni.
Gy5 17:41
#86Erdős Christopher PLA whe  : Defekt. De nem cseréltünk kereket. Jól döntöttünk. Így kevesebb időt veszítettünk.
Gy5 17:40
#1457Perzsa Gábor PC_ whe  : Motorhiba van, de sikerült javítani!
Gy5 17:34
#501Szabján Tamás PC_ whe  : Pótkerék hiányában ennek a körnek ennyi volt, valószínüleg a versenynek is.
Gy4 17:34
#838Skrobák István PC_ bil  :  Szép munkát végeztek a fiúk a szervizben. köszönet érte! Haladunk!
Gy4 17:34
#1110Soós Attila PLA con  : Amikor elhiszem hogy megy ez nekem, akkor folyton kiderül hogy nem. Volt pár Y gyakorlás...
Gy4 17:34
#1380Romanovits Árpád XBO whe  : A cél előtti partoldal bedobott az erdőbe. Hála Istennek az autó nem sérült, defekt sincs. Megyünk tovább!
Gy4 17:33
#496Csáki Alex XBO whe  : Az első ugratónál eldobtam és borultunk neki a fának és defektet is kaptunk. A hűtő kapott még, ami miatt a pálya felénél a motor is elkezdett dideregni, majd ismét egy defekt.
Gy4 17:33
#86Erdős Christopher PLA whe  : Nagyon jót mentünk! Egy stop tábla volt útban egyszer, mert el bambultam agy balos kanyarban. Az autó nagyszerű, a csapat kiváló, süt a nap! Kell ennél több?
Gy4 17:33
#1546Hajdó László PC_ whe  : Megforogtunk és crash
Gy4 17:32
#1457Perzsa Gábor PC_ whe  : Karcolódik a vas.
Gy4 17:32
#501Szabján Tamás PC_ whe  : Elkaptunk egy sziklát, ami faszán durrantotta is a jobb elsőnket. Nincs pótkerekünk, addig tökéletes volt amúgy a szakasz.
Gy3 17:31
#1Suborits Péter PC_ whe  : Minden rendben ment itt is, pár helyen nagyon óvatosak voltunk, de összességében nem volt rossz. Megyünk vissza a szervizbe, átnézzük a kocsit, reméljük nem sérült túl sok minden az első szakaszon történt incidens miatt.
Gy3 17:31
#838Skrobák István PC_ bil  : Sikerült kicserélni a kereket és így a könnyebb autóval kicsit előrébb léptünk!
Gy3 17:31
#1355Horváth Péter XBO con  : Már az elején egy rövidítés és meg találtuk azt az egy sziklát amitől TKsak lettünk....
Gy3 17:30
#496Csáki Alex XBO whe  : Élvezzük, nagyon jó időket jöttünk eddig! Sikerült hibátlanul lehozni ezt is!
Gy3 17:30
#1380Romanovits Árpád XBO whe  : Már annyit tolatunk, hogy lassan így teljesítjük a gyorsot.
Gy3 17:30
#86Erdős Christopher PLA whe  : Volt egy borulásunk. De hála istennek nem vesztettünk sok időt. Magunkhoz képst túl teljesítünk eddig!
Gy3 17:30
#9Somogyi Máté PLA whe  : Első kör pipa, nem tudok panaszkodni. Nagyon jó autót kaptunk az ARTEP Company-tól !
Gy3 17:29
#1546Hajdó László PC_ whe  : Alig várjuk a szervizt... először vagyunk itt , panaszra nincs ok
Gy3 17:29
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Pótkerék nélkül, bal hátsó defekttel jöttünk le.
Gy3 17:29
#1457Perzsa Gábor PC_ whe  : Idegállapotba, de megvan! Go...
Gy3 17:20
#501Szabján Tamás PC_ whe  : Egy egész jó menet volt, ez úgymond a kedvenc szakasz a versenyen. A kör egészét nézve nem az igazi eddig, de megyünk tovább, finomítunk.
Gy2 17:19
#1Suborits Péter PC_ whe  : Eseménymentes szakaszon vagyunk túl, továbbra is a célbaérés az elsődleges szempont. Eddig minden jól alakul.
Gy2 17:19
#838Skrobák István PC_ bil  : Jó volt de a végére az a jobb hátsó defekt nem hiányzott... Remélem, hogy etapon ki tudjuk cserélni, mert ha nem, akkor ugrott a harc!
Gy2 17:19
#496Csáki Alex XBO whe  : Ismét nagyon jó időt mentünk! Próbálunk felzárkózni!
Gy2 17:18
#1380Romanovits Árpád XBO whe  : A híd előtti balosban ismét sikerült megforogni, sajnos tolatni is kellett!
Gy2 17:18
#86Erdős Christopher PLA whe  : Kiugrottunk a rajtból. 10mp büntetéssel kezdünk. Szomorúak vagyunk. A hídra fordulós bal kanyart is kicsit benéztük. Halmoztunk fel egy jókora hátrányt. Az új autó jó, ismerkedünk, megyünk tovább!
Gy2 17:18
#9Somogyi Máté PLA whe  : Ezt most kicsit elspóroltam nagyon hosszú féktávokat vettünk,navigátorom meg is kérdezte tőlem hogy: mindig fékezünk ?
Gy2 17:17
#1546Hajdó László PC_ whe  : Hidat érintettük, majd a követ és defekt így jöttünk végig... jobban figyelhettem volna a navigátorra. Szakasz végén volt gumink... lessz dolguk a szervizben, a hűtővizünk is folyik és melegedik a vas
Gy2 17:17
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Újabb defekt, úgy tűnik lassan cuccolhatunk haza.
Gy2 17:17
#1457Perzsa Gábor PC_ whe  : Kormány nem kapcsolódott +7 mp bent. Egyenlőre nem enged tovább a szerver. Kicsit várok!
Gy2 17:15
#501Szabján Tamás PC_ whe  : Jobb volt mint az első gyors sokkal, de még mindig nem az igazi. Igyekvés, de célba szeretnénk érni.
Gy1 17:14
#1Suborits Péter PC_ whe  : Hazautaztunk Mexikóból, hogy részt tudjunk venni az első bajnoki futamon. Sürget minket az idő mivel holnapra vissza kell érnünk. A tavalyi győzelem után, idén nem dédelgetünk ilyen álmokat, sokkal inkább a top10-et célozzuk meg. Az első szakaszon óvatosan kezdtünk, ennek ellenére a 3. szektornál már majdnem véget ért a versenyünk. Az autó jobb elejével rámentünk egy sziklára amit pályabejáráson nem láttunk, de szerencsére meg tudtuk menteni a helyzetet.
Gy1 17:14
#1355Horváth Péter XBO con  : Az elején volt egy rossz féktáv és fának csaptuk az oldalát 1 ajtó mínusszal értünk célba. A szakasz felétől egészen jól mentünk
Gy1 17:14
#838Skrobák István PC_ bil  : Kivételesen nem borultunk az első gyorson és az idő sem rossz! Van még benne bőven! Messze még a cél.
Gy1 17:13
#496Csáki Alex XBO whe  : Nagyon jól kezdtünk sikerült hiba nélkül lehozni! Magamhoz képest elég jó idő lett!
Gy1 17:13
#1380Romanovits Árpád XBO whe  : Nehezen találjuk a jó beállításokat, egyszer meg is forogtunk, de nem adjuk fel!
Gy1 17:13
#86Erdős Christopher PLA whe  : Jól kezdtünk. Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elkezdődött a bajnokság. Nagy a nyomás rajtunk, hogy jó eredményt hozzunk a csapatnak!
Gy1 17:13
#9Somogyi Máté PLA whe  : Jó napot, jó szurkolást, egy oroszlánnal támadunk! Imádom ezt a szakaszt, okosan jöttünk, hosszú a verseny. Megyünk tovább..
Gy1 17:12
#368Kiskőrösi László XBO con  : Az első 100 méteren sikerült defektet szerezni, de felzárkózunk, remélhetőleg
Gy1 17:12
#1269Horváth Patrik XBO con  : Műszaki hiba miatt kiállni kényszerültünk....
Gy1 17:12
#79Csoma Marcell PC_ whe  : Sziasztok! Szakasz felénél sikerült ledefektelnünk, így jöttünk le inkább.
Gy1 17:12
#1457Perzsa Gábor PC_ whe  : Kuka, rajtnál szerverhiba!
Gy1 17:11
#501Szabján Tamás PC_ whe  : Tapogatozásnak indult, balfaszkodás lett belőle. Kényelmetlen volt az első szakasz, látszik az időeredményen is.
Gy3 17:10
#855Botlik Péter PC_ whe  : Sajnos az első gyorson a patak után kaptunk egy defektet. Persze a szerelők nem raktak be pótkereket. Igy gyakorlatilag az első három gyorsaságit jobb első defektel teljesítettük. Szeretnénk célba érni, úgy hogy innentől örömautózás lesz.
Gy12 09:24
#1357Svehla Renátó XBO con  : Bent vagyunk , nagy a boldogság, szerintem a délelőtti szervizben a bogrács mellet le gurul pár doboz sör. A verseny számunkra nagyon jó volt, 12 szakaszból 1 szakaszon volt defektünk ès 1 szakaszon vertük oda a gépet, ott dobáltuķ az imákat hogy a célig ki bírja..... Kíváncsiak vagyunk a végére, ha az első 100 ban benne vagyunk, az nekünk fel ér egy első helyezettel Köszönjük a versenyt, nagyon jól éreztük magunkat
Gy12 09:24
#1200Hajdu Péter II PLA con  : A pálya közepén volt egy megforgásunk, ami kicsit fáj, de egyébként minden rendben volt. Ha nincs az első körben a két defekt, teljesen elégedett lennék az időeredményekkel, így viszont azért van kis keserű szájíz.. Sebaj, legközelebb. Jó verseny volt, minden kedves versenyző társamnak akik még majd ezután teljesítik a futamot, nagyon jó versenyzést kívánunk!
Gy12 09:24
#1169Kiss Norbert PC_ whe  : Nagyon el van már használódva a pálya.. ettől függetlenül szerintem jót jöttünk. Nyilván az elejével nem tudjuk felvenni a kesztyűt, de örülünk, hogy célban vagyunk! Köszönjük a szervezést!
Gy12 09:23
#39Bibók Roland PLA whe  : Próbáltuk áttolni a Powerstage-et, nem tudom, hogy ez a tempó elég lesz e valamire a kategóriában, nem látom még az erőviszonyokat. Jó ez a Salgótarján-Zabar szakasz. Szerintem a navigátor is élvezte. Szurkolunk az ARTEP Company-nak!
Gy11 09:23
#1357Svehla Renátó XBO con  : Nagyon jó nagyon jó nagyon jó:) jön az utolsó, utána többet mondunk
Gy11 09:23
#1200Hajdu Péter II PLA con  :  A pálya középső szakaszán volt egy kis kalandunk, de hála az égnek, megúsztuk bárminemű sérülés nélkül. Utolsó gyors, meglátjuk.
Gy11 09:23
#858Szilvási Patrick PC_ whe  : Összejött a defekt az egyik keresztnél, majd sajnos terminal lett. Ez van, nagyon felemás lett volna ez az egész, inkább csalódott vagyok, főleg az első 2 körben nyújtott teljesÍtményem miatt.
Gy11 09:23
#1169Kiss Norbert PC_ whe  : Volt egy túlcsúszásunk, rüki, stb.. de szerencsére nem nagyon sérült a kocsi. Irány a power...
Gy11 09:22
#39Bibók Roland PLA whe  : Salgótárján-Kazár. A rajt előtt Határ Pistával sztorizgattunk egyet, aminek meg is lett az eredménye, nem koncentráltam és a hidas kanyarig csak bóklásztam. A kazári tájháznál autógrammokat kellett adnunk. De lehet csak népszavazáshoz gyűjtöttek aláírást, nem tudom.
Gy10 09:22
#1357Svehla Renátó XBO con  : Magunkoz képest nagyon gyorsan jöttünk, izgulunk
Gy10 09:22
#1200Hajdu Péter II PLA con  : Az utolsó, nagy visszafordítóban vetettünk egy kis hibát, de amúgy jó volt.
Gy10 09:21
#858Szilvási Patrick PC_ whe  : Elején volt egy pörgés, amúgy tiszta volt, ha az a hiba nincs, szerintem szakasz 1. hely lenne.
Gy10 09:21
#1169Kiss Norbert PC_ whe  : A futómű geometriára már nem volt idő a szervizben, így kicsit kacsázunk, de most már csak célba érünk...
Gy10 09:21
#39Bibók Roland PLA whe  : Sámsonházát úgy elbuziztuk, hogy a dashboard-on megjelent egy hibaüzenet: „Kajdi Csaba kedveli ezt, az anyád úristenit!” Most már csak magunkra és az U45 kategóriára figyelünk, de ha leesik pár csapatpont, azt is hazavisszük. Only4Fun.
Gy9 09:20
#1357Svehla Renátó XBO con  : Pfhuu apukám, nagyon össze törtük az autót, az 1 szektortol imadkoztunk hogy be érjünk a célba 100 nál tiltáson mentünk , csak durrogott, csattogott az autó, de bent vagyunk , a szervizben lesz munka bőven
Gy9 09:20
#23Martinák Balázs PC_ whe  : Sikerült nagyjából úgy letalálni, mint ahogyan azt elképzeltük. Elégedettek vagyunk ezzel a körrel. Nagyon sajnáljuk a verseny előtti elrontott shakedownt...cipeljük a terhét végig...de próbálunk nem lemaradni!
Gy9 09:20
#1633Fekete Tamás XBO con  : Végigtoltuk 3 kerékkel! Szerencsére nem zártak ki etapon;) Irány a szervízpark
Gy9 09:20
#1200Hajdu Péter II PLA con  : Minden ok
Gy9 09:20
#20Pannuska Dávid PC_ whe  : Így sötétben talán azért jobb mert nem látok és így nem tudok félni
Gy9 09:19
#858Szilvási Patrick PC_ whe  : Ismét egy lámpa nélküli szakasz, nagy ugratónál volt egy borulás, de azon kívül vállalható volt.
Gy9 09:19
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Nem mondanék semmit. Megyünk pihenünk inkább. Holnap megnyomjuk! Köszi hogy itt vagytok!
Gy9 09:19
#1169Kiss Norbert PC_ whe  : Valami van a motorral, alig akar menni... remélem a fiúk megtudják csinálni a szervízben...
Gy9 09:19
#39Bibók Roland PLA whe  : Ez itt kevés, mint az orosz rulettben a Jackpot. Becsületből végignyomjuk, de ez a teljesítmény nem lesz benne az ARTEP Híradóban Sajnos befeszültünk, mint Beja asszony az 5000 ft-os kvíz kérdésnél.
Gy8 09:19
#1357Svehla Renátó XBO con  : Annyira jól jöttünk eddig, itt nagyon sokat kaptunk, defekt +1 perc, ki...tuk a lámpákat is , érdekes lesz a következő
Gy8 09:18
#23Martinák Balázs PC_ whe  : Kezdünk bízni az autóban és próbálunk stabilan menni. Nem lenne jó több hátrányt gyűjteni. Minden rendben volt, bár néha elment a világítás.
Gy8 09:18
#1633Fekete Tamás XBO con  : Sikerült egy defektet beszedni a vége előtt pár száz méterrel, majd a célban meglett a másodikat is. Pótkerék csak egy van! Reméljük átérünk 3 keréken a következő gyorsra! Van baj
Gy8 09:18
#1200Hajdu Péter II PLA con  : Sötétben nem szeretek menni, de úgy érzem, elfogadható volt, persze csakis hozzám mérve
Gy8 09:17
#20Pannuska Dávid PC_ whe  : Kezdünk belejönni
Gy8 09:17
#858Szilvási Patrick PC_ whe  : Szakasz elején elhagytuk a lámpasor elejét, utána úgy voltam vele, hogy lámpa nélkül viszem le a maradékot. Hiba nélkül le lett hozva, de ne próbálja utánozni utánam senki.
Gy8 09:16
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Megjött a köd, hideg van, sötétedik, nehezek a krülmények. Remélem a következőt kiveszik etapra nagyon balesetveszélyes már..
Gy8 09:16
#1169Kiss Norbert PC_ whe  : Utálunk sötétben menni.. meg is lett az eredménye, az anyagi kár jelentős, plusz defekt is.. azt hiszem ezt elengedhetjük...
Gy8 09:15
#39Bibók Roland PLA whe  : Mátrakeresztes, Ismerem az Alpokat mint a tenyerem, szinte itt nőttem fel, mégis sikerült egy bitang szart menni. Kértem a rajtban, hogy a menetrend szerinti Mátra Volán busz után legalább 2 percre indítsanak. Szerencsére nem értük utól.
Gy7 09:15
#1357Svehla Renátó XBO con  : A 7. gyorsasági szakaszig teljesen hiba nélkül jöttünk, most be forogtunk 2 szer . A sötétben gyanús a terminál felirat
Gy7 09:15
#23Martinák Balázs PC_ whe  : Érdekes volt így taknyosan... Lányosra sikeredett az idő. Próbálunk vigyázni a technikára, mert nincs több alkatrész az Ivecoba.
Gy7 09:15
#1633Fekete Tamás XBO con  : Látványosat mentünk, és a kocsi is épségben maradt
Gy7 09:14
#1200Hajdu Péter II PLA con  : Ismét hiba nélkül a célban, bár az is igaz, semmit sem kockáztattunk, nincs miért
Gy7 09:14
#20Pannuska Dávid PC_ whe  : Az egyik szememmel közelre a másikkal távolra nem látok. Jah és a nap szembe sütött tükröződött a vizes úton... Úgy éreztem mint Pataki Attila amikor találkozott az UFOkkal
Gy7 09:14
#858Szilvási Patrick PC_ whe  : A srácok a parkban megjavították az autót, ezt egy tiszta szakasszal háláltam meg nekik.
Gy7 09:14
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Ez az eső nagyon nem hiányzott. Szerintem botrányos a pálya, de hiba nélkül lejöttünk rajta
Gy7 09:13
#1169Kiss Norbert PC_ whe  : Nem néztünk előre jelzést, így meglepődtünk a vízen... látszik is az időn, volt 2 túlcsúszás, tolatás.. minden.
Gy7 09:13
#39Bibók Roland PLA whe  : A szuhai elágban úgy pörögtünk, mintha muszáj lett volna. Ezt most nagyon freestyle-ban nyomtuk, a beíróban nem is időt írtak fel, hanem 1-10-ig pontoztak. 9,45 pontot kaptunk a kivitelezésre, 9,65-öt a koreográfiára és 9,9-et a technikai elemekre
Gy6 09:12
#1357Svehla Renátó XBO con  : Majdnem 10-el jobbat jöttünk , mint az elsőben, időket nézve 2-3 embert tudnánk még megfogni, nagyon tettszik, félünk a sötétben, a szerviz pihen , csak kocsit mos, mi meg el megyünk reggelizni
Gy6 09:12
#6Szőcs Attila PC_ whe  : Sajnos megforogtam a kedvenc részemen, kár érte, jó idő lett volna. Pihenek egyet, a hátralévő szakaszokat pedig leküldjük majd izomból!
Gy6 09:12
#23Martinák Balázs PC_ whe  : Elkezdtünk bátrak lenni, de a szakasz felénél majdnem az autó is félbeszakadt. Csokis overálban próbáltam leterelni a kőtől sebzett jószágot a szakasz további részében.
Gy6 09:12
#1633Fekete Tamás XBO con  : Tovább gyorsultunk, de eszméletlen tempót megy az eleje!
Gy6 09:12
#1200Hajdu Péter II PLA con  : Hiba nélküli 2. kör, már ennek is örülünk.
Gy6 09:12
#669Varga Martin XBO con  : Most odafigyeltünk, de így meg elég lassú lett. Úgy tűnik ez a szakasz most nem fekszik. Holnap folytatjuk.
Gy6 09:11
#20Pannuska Dávid PC_ whe  : Megyünk eszünk egy bigmacet super size menüben mert már nagyon éhesek vagyunk
Gy6 09:11
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Mumusom ez a pálya, most is sikerült beforogni rajta
Gy6 09:11
#858Szilvási Patrick PC_ whe  : Hála égnek bent vagyunk a szervizben, tiszta szakasz volt, meglepően keveset buktam az erősen kihagyó motor miatt.
Gy6 09:11
#1169Kiss Norbert PC_ whe  : A hajtűkkel még mindig küzdünk.. sok benne marad. Ennek ellenére javítottunk, a csiki-csukis részen sikerült szórakoztatni a közönséget!
Gy6 09:10
#437Strasser Gábor PLA whe  : Fantasztikus élmény defektel rajtolni és teljesíteni a szakaszt 90km/-val....
Gy6 09:08
#39Bibók Roland PLA whe  : Mivel kizárólag youtube videókból készültünk a versenyre, minden rajtban vártunk 5 mp-et, míg lemennek a hirdetések. Most kicsit hosszabb reklám volt az elején, azért ennyire szar az időnk itt a rövid ceredi szakaszon
Gy5 09:08
#1357Svehla Renátó XBO con  : Az egyik ugratòròl keresztbe estünk le, de megfogtuk
Gy5 09:08
#6Szőcs Attila PC_ whe  : Tiszta volt, jó volt!
Gy5 09:08
#23Martinák Balázs PC_ whe  : Nagyon jó minden. A célban úgy mosolyogtunk mintha Michelle Wild mondta volna be az időnket a lábunk közül. Sajnáljuk hogy kevés a gombász..
Gy5 09:07
#1633Fekete Tamás XBO con  : Megint sikerült gyorsulnunk az előző körhöz képest! Nyomjuk tovább
Gy5 09:07
#1200Hajdu Péter II PLA con  : Az autó jól működik, mi sem hibáztunk, megyünk tovább, hátha sikerül feljebb kapaszkodni.
Gy5 09:07
#669Varga Martin XBO con  : Hagytunk benne bőven! Még jön egy gyors, aztán szerviz és pihenhetünk.
Gy5 09:05
#20Pannuska Dávid PC_ whe  : Csak ennyi megy... nemhiszem, hogy sokmindenre lesz elég, de nagyon élvezem
Gy4 09:05
#1357Svehla Renátó XBO con  : Sziasztok, nagyon korai rajt időt kaptunk, a kávét sem volt idő meginni, a navigátoromat elkapta a hasmenés. Ugyan úgy folytatjuk a hiba nélküli autózást, szeretnénk benne lenni a 100-ba
Gy4 09:05
#6Szőcs Attila PC_ whe  : Sikerült az autót rendbe rakni. Voltak jó részek. Most már gyorsulni fogunk!
Gy4 09:05
#23Martinák Balázs PC_ whe  : A szervízben sikerült kicserélni a fél autót. Érezhetően jobb is lett. Bátrabban tudtunk menni, kezdjük élvezni.
Gy4 09:04
#1633Fekete Tamás XBO con  : Gyorsultunk 10 mp et! Ezt kell folytatni!
Gy4 08:57
#669Varga Martin XBO con  : Brutális ez a pálya! Rengeteget megyünk tiltáson. Nem örülök az előző defektnek, megint egy picit kizökkenünk és megvan a baj.
Gy4 08:57
#1200Hajdu Péter II PLA con  : Hiba nélkül, ahogy elsőre is kellett volna. Az idő tőlem nem rossz.
Gy4 08:55
#1500Szabó Félix XBO whe  : Számunkra ennyi volt a Salgó rally. Eltört a kormányösszekötőnk jobb elől. Sajnáljuk egy kicsit de ebben nekünk most ennyi volt.
Gy4 08:54
#20Pannuska Dávid PC_ whe  : Lehet kevés a végsebességünk sokat kapunk... ez van
Gy3 08:54
#6Szőcs Attila PC_ whe  : Instabil volt az autó, pedig ez a kedvenc szakaszom, úgy nyomtam volna neki. De így sem lett rossz!
Gy3 08:53
#23Martinák Balázs PC_ whe  : Sikerült felborulnuk a vége előtt. Forogtunk mint a Metallica Fekete album magnókazin a literkettes zsigliban. Sajnos nem jó irányba estünk vissza. Az idő vaskesztyűje arcon is csapott rendesen... bezsebeltünk jó pár felesleges másodpercet
Gy3 08:53
#1110Soós Attila PLA con  : Próbálok nem magamhoz képest 90%-on menni, hogy ne hibázzak túl nagyokat, de még a futómű sem az igazi.
Gy3 08:53
#1633Fekete Tamás XBO con  : Nagyobb hibánk nem volt, de van még benne pár másodperc magunkhoz képest
Gy3 08:53
#669Varga Martin XBO con  : Defekt...
Gy3 08:53
#1200Hajdu Péter II PLA con  : Bent vagyunk a szervizben, jöhet a renoválás, már ez is pozitívum.
Gy3 08:52
#1500Szabó Félix XBO whe  : Motorhiba miatt 50km/h-val és végig lehajtott fejjel teljesítettük a szakaszt.
Gy3 08:52
#20Pannuska Dávid PC_ whe  : Volt jópár kanyar, ami ajándék volt
Gy3 08:51
#1357Svehla Renátó XBO con  : Nagyon tetszik eddig, még mindig karc mentesek vagyunk (na jó nem 1-2 szektor táblát ki ütöttünk) Jelenleg a 8.helyen járunk a Rallyongó kategóriában, nagy a boldogság, holnap folytatjuk
Gy2 08:50
#6Szőcs Attila PC_ whe  : Apró hibák az előző sérülésből kifolyólag.
Gy2 08:50
#23Martinák Balázs PC_ whe  : Próbálkozunk tempót menni, de nem akarja a vas. Vissza kellett váltanunk sok nyújtott kanyarban, hogy ne lassuljunk.
Gy2 08:50
#1110Soós Attila PLA con  : Komoly ez a gyors, sokat durrogtattuk az ALS-t a nézőknek. Ha már gyorsan nem tudok menni.
Gy2 08:49
#1537Bagyánszki Máté PC_ whe  : Sajnos nem tartott sokáig, pedig nagyon készültünk. Volt egy forgassunl az elején, háttal érkeztünk meg féktávon, utána hidat is elkaptuk ott elment egy 5mp,majd a cél előtt 5 kanyarral a nagy ugratónál rosszul érkeztünk le és elkaptuk a sziklát sajnos.
Gy2 08:49
#1633Fekete Tamás XBO con  : Épségben áthoztuk az autót, lesz ez még jobb is
Gy2 08:49
#669Varga Martin XBO con  : A híres hidast eléggé megtiszteltük meg itt a végén a tempó utáni visszfordítót is ennek ellenére nem mondanám, hogy rosszat jöttünk.
Gy2 08:49
#1200Hajdu Péter II PLA con  : Próbálunk beevickélni az autóval a szervizparkba három keréken..
Gy2 08:48
#1500Szabó Félix XBO whe  : Végig defekttel kellett jönnünk, így inkább a biztonságos versenyzés mellett döntöttünk. Közben sikerült szereznünk felszállási engedélyt is az első szakaszon történtek után.
Gy2 08:48
#20Pannuska Dávid PC_ whe  : Nyomtuk ahogy tudtuk, nem sokra volt elég
Gy2 08:47
#1357Svehla Renátó XBO con  : Hihetetlenül jól érezzük magunkat, nagyon féltem hogy a hidasban oda verem.... de nagyon szépen lejöttünk
Gy1 08:47
#6Szőcs Attila PC_ whe  : Rossz kezdés! Kicsit ráfeszültem az elején, oda is ütöttem a hátulját. Sajnos az autó sérült, igyekszem okosan bevinni a szervizbe az autót.
Gy1 08:46
#23Martinák Balázs PC_ whe  : A shakedown-on sikerült úgy meghajlítani a típust, hogy az első szervíz nem volt elég a teljes javításhoz..Hát így kezdtük el az év első bajnoki gyorsasági szakaszát...kikalapált füstölgő gyémánttal. Minden velünk volt,csak az erő nem.
Gy1 08:46
#1110Soós Attila PLA con  : Az első kanyarba beforogtam, ez sokat elmond felkészültségemről, amúgy jó volt.
Gy11 08:45
#669Varga Martin XBO con  : Pár szakaszon defekt, és motor hiba hátráltatott sajnos, de ezen a szakaszon kormányösszekötő törlés miatt fel kellett adni..... idö elött... de hát ez van. Legközelebb ismét támadunk.
Gy1 08:45
#669Varga Martin XBO con  : Sziasztok! Végre elkezdtük az idényt. Kicsit sürű volt a heti programom csak a pénteki teszten ültem az autóba. Barátkozunk.
Gy1 08:45
#1537Bagyánszki Máté PC_ whe  : Apró hibák voltak, lehet volna jobb is, közepes volt de reméljük a 2. jobb lesz már és belerázódunk.
Gy1 08:44
#1633Fekete Tamás XBO con  : Kicsit spórolósan, de végigjöttünk 2 kis hibával, viszont nem rossz idő el, reméljük a második körre sikerül gyorsulni pár másodpercet
Gy1 08:44
#1200Hajdu Péter II PLA con  : Nagy reményekkel, nemes célként az első százba kerülést kitűzve magunk elé kezdtünk neki a versenynek. Természetesen az első gyorson két defektet szedtünk össze, így ha be tudjuk vinni az autót a szervizbe, már csak az örömautózás marad..
Gy1 08:43
#1500Szabó Félix XBO whe  : Az autó és a kategória számunkra új, így még mindig csak ismerkedünk. 2 defektet is sikerült összeszednünk. Megyünk tovább, meglátjuk mire lesz elég. Reméljük a végére már a köszönő viszony meglesz köztem és az autó között.
Gy1 08:43
#20Pannuska Dávid PC_ whe  : Izgalmas volt az új autóval. Voltunk tetőn is, de lábra állt, úgyhogy nyomtuk tovább.
Gy1 08:42
#1357Svehla Renátó XBO con  : Hihetetlen, hiba ès karc nélkül lejöttünk
Gy5 18:51
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Volt egy kis rumli.... a hidasba letéptük a korlátot, remélem voltak ott fotósok tuti jó képek készültek.
Gy5 18:51
#858Szilvási Patrick PC_ whe  : Nagyon kihagy a motor, azon kívül egyszer besokalltam valahol a közepénél.
Gy5 18:51
#14Zsebe Dávid PC_ whe  : Kicsit nehezen találtam be a hídra
Gy5 18:51
#1169Kiss Norbert PC_ whe  : Kicsit talán javítottunk, tetszett
Gy5 18:50
#437Strasser Gábor PLA whe  : Defekt...szerintem jó lesz a 6ik. Gyors...mert defektel kell menni..Csodálatos !!
Gy5 18:50
#39Bibók Roland PLA whe  : Olyan kereszteket mentünk Fallóskútnál, hogy állítólag a helyi kegyhelyen a Szűz Mária szobornak is eleredt a könnye. úgy tudjuk, hogy ezeket a kanyarokat is felszentelik utánunk..
Gy4 18:50
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Előző körben takarítottuk a pályát. Most már sokkal jobb volt, egy pici hibánk volt de szerintem 13km-ren nem mérhető időben. Kár hogy nincsenek nézők
Gy4 18:50
#858Szilvási Patrick PC_ whe  : Nagyon rosszul állunk, volt tető is megint, az autó komplett eleje valahol a bokrokban van, a motor kezdi megadni magát. Remélem eljutunk a parkig.
Gy4 18:49
#14Zsebe Dávid PC_ whe  : Az utolsó nagy ugratónál majdnem eldobtam.
Gy4 18:49
#1169Kiss Norbert PC_ whe  : Próbáltuk nem eldobni. Élvezzük egyelőre, célba szeretnénk érni.
Gy4 18:49
#437Strasser Gábor PLA whe  : Defekt...
Gy4 18:49
#39Bibók Roland PLA whe  : Mogyorósorom-Parádsasvár újra. Itt lehet menni gyorsan, látványosan és biztonságosan, de mint tudjuk, a biztonságos és látványos menet nem gyors, a gyors és látványos menet nem biztonságos, a gyors és biztonságos meg nem látványos. Mi most az első variációra szavaztunk..
Gy2 18:48
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Pályabejáráson bentebb voltak a bálák.. vagy már az előttünk rajtolók levágták és azért kerültek ilyen kintre? Megyünk reggelizünk
Gy2 18:48
#858Szilvási Patrick PC_ whe  : Bent vagyunk a szervizben, ismét borultunk egyet az egyik keresztben, innen is köszi az úriembereknek.
Gy2 18:48
#1285Faragó Gábor XBO con  : Game Over sajnos megállt az autó, a cél előtt pár méterrel.
Gy2 18:48
#1431Gombás Gergő PC_ whe  : Műtétből lábadozva vágtam neki az első körnek, de nem biztos hogy jó ötlet volt. Végig fáradtan, enerváltan vezettem, nem éreztem az autót, forogtam, beletorpantam a kigyorsításokba, stb. Alig vártam hogy vége legyen az első körnek, egyáltalán nem esett jól most.. holnapra talán összeszedem magam.
Gy3 18:47
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : OK Minden! Élvezzük nagyon.
Gy3 18:47
#858Szilvási Patrick PC_ whe  : Megvolt a szezon első borulása, sok időt buktam, de visszahozható szerintem.
Gy3 18:47
#1285Faragó Gábor XBO con  : A motor teljesítménye a béka feneke alatt van, a szakasz végén már alig poroszkáltunk, nem tudom eljutunk e a szervizig.
Gy1 18:45
#60Lázár Ferenc PC_ whe  : Nagyon boldogok vagyunk hogy elkezdődött a bajnokság, idén egy Polo R5-el támadunk. Egy hosszú teszten vagyunk túl, úgy érzem sikerült belakni az autót. A gyors vége felé volt egy kis hibánk, megforogtunk egy 5 másodperc maradt benne.
Gy1 18:45
#858Szilvási Patrick PC_ whe  : Első checkpointnál kicsit besokalltam, azon kívül tiszta volt, kb. 6-7 mp-t buktam a hibával.
Gy1 18:45
#1285Faragó Gábor XBO con  : Nem mondanám, hogy jól kezdődött a Salgó, rögtön egy defekttel indítottunk. Kicseréltük + 1 perc, meg még kaptunk felet büntibe. Így már 3 perc most a hátrányunk. Ráadásul valami nagyobb kőnek odavertem az elejét, a motor elkezdett köhécselni.
Gy2 14:15
#14Zsebe Dávid PC_ whe  : A végén elkaptunk egy fát, tolatni kellett..
Gy2 14:15
#1169Kiss Norbert PC_ whe  : Szépen elfogytak a gumijaink a végére. Örülünk, hogy túl vagyunk az első körön.
Gy2 14:14
#437Strasser Gábor PLA whe  : Amikor még kevesen indultak, lehet menni zöld szektorokat is...volt 2 is ... Hihetetlen...:D Tiszta... balhé mentes gyors volt...
Gy2 14:14
#534Végh Krisztián PC_ whe  : Az első bukkan jobbost próbáltam nem tövezni, erre külső íven megcsíptem a falat, ami eldobott. Eurosport WATTS Top 10 mozdulat az tuti... Kormányösszekötő tört vagy sérült és bal oldalon dupla defekt. Irányíthatatlan volt a kocsi, így benéztem még pár helyre, hogy összeszedjek egy jobb elsőt is :) Csoda hogy leértem....
Gy2 14:13
#39Bibók Roland PLA whe  : Nagyon óvatoskodunk, pont úgy, mintha egy szűzkislánnyal lenne az első randink. Annak idején úgy illett, hogy az első alkalommal nem toljuk be durván tövig, de ahogy látom, ezek a mai fiatalok már nem tartják ezt a szokást, aljas módon beteszik oda is, ahova elvileg nem kellene. Szóval, vágják a pályát ahol csak lehet.
Gy3 14:13
#1169Kiss Norbert PC_ whe  : Jó volt, élveztem. Szerintem a gombászok is, de a stopper nem annyira.
Gy3 14:13
#437Strasser Gábor PLA whe  : Nem lehet így élvezni a versenyt... tartunk tőle, hogy most már bármikor kaphatunk defektet... nem volt hiba... autó tökéletes...
Gy3 14:11
#39Bibók Roland PLA whe  : Meglepődtünk, mint Győzike a logikai játékon. Hazai pálya a Salgó Rally, de valahogy máshogy emlékszem a Keresztesi gyorsra. Elég sok a felhordás, kb, mintha murván mennénk. Jó volt egynek.
Gy1 14:11
#1169Kiss Norbert PC_ whe  : Bemelegítésnek nem volt rossz. Pár helyen kicsit elspóroltuk...
Gy1 14:10
#437Strasser Gábor PLA whe  : Sziasztok... nagy reményekkel vártuk a bajnokságot, de ez a játék már nagyon közel tett ahhoz, hogy abbahagyjuk ezt az egészet... teljesen felesleges ennyi időt beáldozni arra, hogy az egyenesben a semmiért defektet kap az ember ! Ku... Nagyon mérgesek vagyunk... itt el is ment a verseny... lehet megint a +1percet csökkenteni...vicc..
Gy1 14:09
#796Dolyák Róbert PC_ whe  : Elég felemás lett, sajnos nem vagyok elmenő, de magamhoz képest , mint csak játék szerető, nem mentem rosszat....remélem kitart a végéig a szerencse, hogy ne törjem tk ra az autót.
Gy1 13:59
#39Bibók Roland PLA whe  : A navigátor casting nyertese ül mellettem, nagyon ügyes, tehetséges lány, nagyobb rész orosz, kisebb rész magyar, ezért csak épp annyira beszéli a magyart, hogy nem hal éhen.. Castingon nekem nem tűnt fel, hogy alig tud magyarul, más szempontokat vettünk figyelembe a kiválasztásnál.