Információ(92)
Gy7 19:01
#224 HUN Riskó Dániel - HUN Lászka Alex : Az első rajtban eltört a féltengelyünk, napközben szereztünk valahonnan egy másikat, azt beleraktuk és úgy gondoltam, ha már itt vagyunk, szuperralizunk egyet az utolsó gyorson, hogy legyen már értelme, hogy itt voltunk. Elég furcsa, de célba értünk - reggel nem gondoltam volna.
Gy7 19:00
#235 HUN Jóna Gábor - HUN Garam Balázs : Volt egy kis technikai hátrányunk, amivel inkább csak teszteltünk. A kocsi végig elhozott minket, ez volt az első versenyünk ebben a mezőnyben, nagyon elégedetten megyünk a céldobogóra, hálás vagyok mindenkinek, aki segített! A hibákat kiküszöböljük, aztán támadunk tovább!
Gy7 19:00
#233 HUN Fábián Lóránt - HUN Ihász László : Egy darab gyertya miatt szívtunk. Ez volt az a gyorsasági egész nap, amire azt mondom, hogy tetszett - érdemes volt idáig eljutni! :)
Gy7 18:59
#231 HUN Ivony Csaba - HUN Kiss Norbert : Amit terveztünk, hogy eljövünk tesztelni a Salgó előtt, azt sikerült teljesítenünk. Amennyire tartottam tőle, mert még sosem jártam itt, annyira tetszett - de most ezt ki kell pihennünk. :)
Gy7 18:57
#229 HUN Prigyeni Péter - HUN Erdélyi László : Nagyon jó volt, jól éreztük magunkat! A végére belerázódtunk, mert az elején volt egy pici hibánk. Voltak kalamajkák, de szerintem a nézők örültek, mert elég látványos verseny volt. Jó napot zártunk, autó is kibírta, eredményünk is lett.
Gy7 18:56
#223 HUN Bartha Nándor - HUN Farkas Martin : Örülünk nagyon! Amit tud, azt kihoztam az autóból!
Gy7 18:55
#218 HUN Zoltán Kevin - HUN Búzás Róbert : Szerintem jó volt, igyekeztünk, ennyi lett, jó volt.
Gy7 18:54
#217 HUN Illés Zoltán - HUN Tóth László : Teljesítettük, itt vagyunk, a kocsi nincs összetörve - mehettünk volna gyorsabban is, de most ebben ennyi volt.
Gy7 18:53
#216 HUN Szetei Norbert - HUN Tisch Gábor : Tizedekre vagyunk, nagyon nagy a csata, tök jó volt! Megvan a harmadik hely!!! Gratulálunk mindenkinek, nagyon jó verseny volt!
Gy7 18:52
#210 HUN Czékmány Norbert - HUN Takács Gábor : A reggel történtek átírták a terveinket, most már csak túl akartuk élni - végre teljesítettük az első versenyünket ebben a felállásban. Szeretném megköszönni a csapatnak, a mennyasszonyomnak, a navigátoromnak és minden barátomnak, aki ebben segített!
Gy7 18:52
#215 HUN Ázsót Szabolcs - HUN Kispataki Gábor : Nem volt a legjobb nap: 3 perccel indultunk reggel, onnantól kezdve meg volt bélyegezve az egész nap, tesztnek jó volt, kicsit spórolósan is mentünk - majd talán Salgón.
Gy7 18:50
#214 HUN Ábel László - HUN Galovics Miklós : elment a fék-rásegítőnk, fék nélkül tudtunk lejönni. Sikerült így is kategóriában nyernünk, úgy néz ki.
Gy7 18:49
#207 HUN Lakatos Tamás - HUN Marics Krisztina : A vége nagyon jó lett, bár nagyon nehezen indult, meg volt kuplungcserénk is.. Nagyon élveztük, kár, hogy nem lehet továbbmenni!
Gy7 18:48
#209 HUN Baksai László - HUN Erdei Zoltán : Rápróbáltunk és volt három életveszélyes mozdulatunk. Nem biztos, hogy meglesz, Kevin nagyon ügyes és megérdemli. Majd kiderül, hogy alakulnak az idők.
Gy7 18:47
#206 HUN Tellér Antal - HUN Tellér Antónia : Nagyon-nagyon jó, a végére kezdtem belejönni. Ez nagyon tetszett, talán ez tetszett a legjobban. Örülök, hogy végigértünk, volt sok bajunk.
Gy7 18:46
#204 HUN Ruszó Krisztián - HUN Geró Gábor : Nagyon jó volt a gyorsasági, ezen jönnék még egyet! Próbáltunk, de nem tudom mennyire sikerült gyorsulni. Meglátjuk, hogy elég lesz e az abszolút ötödik helyhez, vagy sem.
Gy7 18:45
#202 HUN Strider Zoltán - HUN Borsfai Dávid : Rohadt fárasztó volt. Szerintem a kuplung is elmúlt a kocsiból. A gyorsok jók voltak, a szervezés az kicsit nem...
Gy7 18:44
#201 HUN Kocsis Imre - HUN Henszelmann Zsolt : Vegyes érzelmeink vannak a rendezéssel kapcsolatban, de a pályák jók voltak. Rányomta a bélyegét a napunkra, hogy minden gyorson volt valami, amin idegeskedni kellett. De bent vagyunk a célban, egyben az autó, mehetünk a Salgó Ralira! :)
Gy6 17:04
#235 HUN Jóna Gábor - HUN Garam Balázs : Tetszik ez az irány. Sokat megyünk itt is végsebességen, de a mai napunk így volt. Kocsizunk egy jót, tetszik nagyon. Most egy kicsi taktikánk van, sajnos sokan kiestek, most a Lada Kupa harmadik helyen állunk. Sajnáljuk, hogy ez így lett, de viszont a potya pontokra még megpróbálunk rámenni.
Gy6 17:03
#233 HUN Fábián Lóránt - HUN Ihász László : Három hengerrel jöttünk Rugógyáron is, meg itt is. Meglátjuk, megpróbáljuk helyrehozni a szervizben.
Gy6 17:02
#231 HUN Ivony Csaba - HUN Kiss Norbert : Még mindig fenn áll az olajprobléma, remélem, hogy az utolsó gyorsot még kibírjuk, de piszkosul élvezzük.
Gy6 17:00
#229 HUN Prigyeni Péter - HUN Erdélyi László : Nekem oda-vissza tetszik, csak menjünk sokat rajta. Nagyon tetszett. Volt benne egy-két barbatrükk, biztos, hogy van még benne, de szeretnénk egyben célba érni. Egy csomó módosítás lett az autón, Isten igazán a jó ember holtái tanul azt mondják.
Gy6 16:59
#223 HUN Bartha Nándor - HUN Farkas Martin : Endrém, beszélj a Pápával, már csak egy gyors van, ki kell, hogy bírjuk. Tavaly egyszer sem értem célba Magyarországon, úgyhogy ma célba kell érnem.
Gy6 16:58
#218 HUN Zoltán Kevin - HUN Búzás Róbert : Nagyon igyekszünk.
Gy6 16:57
#217 HUN Illés Zoltán - HUN Tóth László : Talán még így a legjobb, még talán egyet jövünk.
Gy6 16:56
#216 HUN Szetei Norbert - HUN Tisch Gábor : Jobb volt egy picit, sok helyen ugyanott van a lassító. Rengeteg a néző, inspiráló, tök jó, mint a régi túrás korszakban, nagyon-nagyon örülünk neki. Jövögetünk, most azt néztük, hogy a Strider Zolival ez a gyors előtt 0,8-ra voltunk, úgyhogy nem fogjuk forszírozni, meglátjuk, hogy mi lesz a vége, még van egy szakasz.
Gy6 16:55
#210 HUN Czékmány Norbert - HUN Takács Gábor : alakulunk, jobban vagyunk, mint reggel voltunk. Van is okunk egy kicsit örömködni, mert a kezdeti szórakozás helyett, most azt látjuk van némi közünk. Ha nincs is lőtávolba még az eleje, mindenesetre már nincs olyan távol, úgyhogy ennek tudunk örülni.
Gy6 16:54
#215 HUN Ázsót Szabolcs - HUN Kispataki Gábor : Szarakodik a kuplung. Ma amúgy minden megtörtént velünk; leállítottak a gyorson is, mert baleset volt. Minden megtörtént, nem mentünk ma még egy tiszta gyorsot.
Gy6 16:53
#207 HUN Lakatos Tamás - HUN Marics Krisztina : Örülünk, hogy itt vagyunk, mert kuplungot kellett cserélnünk, ami nem volt egyszerű. Késtünk 5 percet, de nem baj, megyünk. Most már nagyon élvezzük, az előző is jól sikerült.
Gy6 16:52
#214 HUN Ábel László - HUN Galovics Miklós : Furcsa volt visszafele jönni, de amúgy jó volt, élvezhető. Annyira már nem akarjuk kimaxolni, mert valószínűleg nincs meg a második hely.
Gy6 16:51
#213 HUN Ollé Tamás - HUN Bognár Bendegúz : Nagyon jó volt, már kezd kopni a gumink, úgyhogy most már kezd csúszni is. Alig várjuk az utolsót.
Gy6 16:48
#208 HUN Fábián Donát - HUN Madarász Szabolcs : Féltengely törésük van, ki kellett állniuk.
Gy6 16:48
#209 HUN Baksai László - HUN Erdei Zoltán : Sajnos Doni barátunk féltengely törést szenvedett úgy hallottunk, úgyhogy a meccsünk kicsit megállt. De jött egy új ellenfél Kevin személyében, úgyhogy fel kell kötnünk a gatyát. Próbálunk menni, még egy van.
Gy6 16:47
#206 HUN Tellér Antal - HUN Tellér Antónia : Fújtatunk, voltak anomáliák, mert egy-két lassító nem volt benne a pályában, ami az itinerben benne volt, úgyhogy volt bizonytalankodás, de itt vagyunk.
Gy6 16:46
#204 HUN Ruszó Krisztián - HUN Geró Gábor : Hál' Istennek minden jó, élvezzük. Nem nagyon tudunk gyorsulni, de nagyon élvezzük ezt a pályát is. Még egyet úgyis jövünk, megpróbálunk még egy picit gyorsulni rajta.
Gy6 16:45
#202 HUN Strider Zoltán - HUN Borsfai Dávid : Ez rohadt jó. Nyomom megint a kuplungot, most nem áll le, nem lehet üresbe rakni. Hagyjuk, gyorson úgysem kell üresbe rakni. De amúgy jó szerintem, van egy-két izgalmas dolog, szeretem.
Gy6 16:43
#201 HUN Kocsis Imre - HUN Henszelmann Zsolt : Minden rendben van. Jól érzetük magunkat, jó volt, köszi!
Gy3 11:53
#235 HUN Jóna Gábor - HUN Garam Balázs : A szerencsénk olyan, hogy megint beestek előttünk.. Nem baj, majd jó lesz ez, azért vagyunk itt, hogy menjünk. Magunkhoz képest ez csalódás volt kicsit, de a srácoknak nincs baja, ez a lényeg.
Gy3 11:51
#233 HUN Fábián Lóránt - HUN Ihász László : Hűtővizünk még nem ment el, egyik lassítónál az iparterületnél nem tudtunk megállni.
Gy3 11:50
#231 HUN Ivony Csaba - HUN Kiss Norbert : Olajnyomásproblémánk van, elmelegedett az olaj, de megyünk tovább.
Gy3 11:49
#229 HUN Prigyeni Péter - HUN Erdélyi László : Jó volt most, nem hibáztunk hál'Istennek, megyünk tovább.
Gy3 11:47
#226 HUN Cseke Péter - HUN Csikós Borbála : Egyértelműen jobb, melegszik az idő, meg a gumijaink, a bizalom is bennem jobb az egésszel kapcsolatban.
Gy3 11:47
#223 HUN Bartha Nándor - HUN Farkas Martin : Megjavult minden, már csak bennem van a hiba, de azon nem tud senki segíteni, max a pápa - hátha még elkapjuk. :D de amúgy jó volt, élvezzük, egyre jobb, kezdem összeszedni magam, ahogy öregszem. :D
Gy3 11:45
#219 HUN Tamás Gergely - HUN Szász Tina : Valami van a váltónkkal, nem veszi vissza a fokozatokat, az kicsit hátráltat, de alapvetően megvagyunk.
Gy3 11:44
#218 HUN Zoltán Kevin - HUN Búzás Róbert : Kib@szott kva jó, imádom, nagyon jó, annyira élvezzük, hogy nem tudom elmondani!
Gy3 11:44
#217 HUN Illés Zoltán - HUN Tóth László : Minden oké, érzésre jobb volt, mint az első, de meglátjuk. Rengetegen vannak, nyílik szét a tömeg a libatelepnél, annyian vannak...
Gy3 11:43
#216 HUN Szetei Norbert - HUN Tisch Gábor : Jó volt, de egy helyen meglassítottak minket, nem tudok kibékülni ezekkel a kitérőkkel, kalácsot fonok a kezemre. :) Úgy néz ki, most javul a tempó, megmelegszik a gumi és akkor jó a helyzet, de ezekkel a lassítókkal meg a kitérőkkel nem vagyok barát.
Gy3 11:42
#210 HUN Czékmány Norbert - HUN Takács Gábor : Van már fékünk, de technikailag ez volt az első gyorsaságink, de mégis a harmadik, úgyhogy így állunk. Szokni kell, de élvezhető azt kell mondjam, de nagyon más kávéház. Tetszik, tanuljuk még, hogy mit kell vele csinálni.
Gy3 11:40
#215 HUN Ázsót Szabolcs - HUN Kispataki Gábor : Valami nem jó, borzasztóan ráz, nem merek vele menni, mert lehet defektünk lesz, vagy lassú defekt, jobb oldalt érezzük. Van egy baleset is előttünk, meg is állítottak, de a sportbíró továbbintett, szóval nem tudjuk, mi van velük.
Gy3 11:38
#214 HUN Ábel László - HUN Galovics Miklós : Most kezdünk szerintem belerázódni, jó lesz, tetszett a pálya is - hál'Istennek az idő is!
Gy3 11:37
#213 HUN Ollé Tamás - HUN Bognár Bendegúz : Nem tudok beszélni, nagyon jó volt. Sok a néző, az is tetszik, nagyon jó, minden tökéletes!
Gy3 11:36
#209 HUN Baksai László - HUN Erdei Zoltán : Mi annyit nem javultunk, mint Fábiánék, de jó minden. A kocsink szegényke sokat megy tiltáson, de azért jól bírja.
Gy3 11:34
#208 HUN Fábián Donát - HUN Madarász Szabolcs : Még nem láttuk Laciék mit jöttek, de jó, élvezzük. Így az igazán király a versenyezni, hogy megy az adok-kapok.
Gy3 11:33
#207 HUN Lakatos Tamás - HUN Marics Krisztina : Nagyon jó volt, ez most tetszett, kezdünk belelendülni. Az első kettőt kicsit elsz@roztam, majd meglátjuk az időt, nem tudom még, mi lett, de jót várunk.
Gy3 11:32
#206 HUN Tellér Antal - HUN Tellér Antónia : Próbáltam jobban nyomni. Én azért nem vagyok teljesen elégedett, de majd meglátjuk.
Gy3 11:31
#205 HUN Ruszkai Attila - HUN Bodnár Attila : Próbáltuk az előző alvászatot bepótolni - reméljük, sikerült. Sokkal jobban tapad a pálya, melegebbek a gumik is, most jól működtek a dolgok.
Gy3 11:30
#204 HUN Ruszó Krisztián - HUN Geró Gábor : Minden rendben van, most már átbeszélőnk is van, reméljük hogy most már jobbat fogunk jönni. Az elemmel volt a baj. A Ruszkai Atiéktól kaptunk egyet úgyhogy azt köszönjük szépen nekik! Az autó is jó, a szakasz is jó volt, nagyon élvezzük.
Gy3 11:29
#202 HUN Strider Zoltán - HUN Borsfai Dávid : Próbálunk sietni, szerintem leküldtük jól. Majd meglátjuk, sietünk.
Gy3 11:26
#201 HUN Kocsis Imre - HUN Henszelmann Zsolt : Sokkal jobb volt mint az előző. Kettő gyors kellett, hogy viszarázódjunk. Azért még rengeteg van benne, sok van még az autóban, de ez az első gyorsunk vele, próbálunk vigyázni vele.
Gy1 09:11
Rescue a rajtban.
Gy1 08:57
A rescue lement a pályáról.
Gy1 08:38
Árokba csúszott egy páros, rescue a pályán. Áll a rajtoltatás.
Gy1 08:36
#235 HUN Jóna Gábor - HUN Garam Balázs : Beesett előttünk valaki, nem volt OK tábla, megálltunk. Nem kellett volna, de OK tábla nélkül nem akartam továbbmenni.
Gy1 08:34
#234 HUN Endrődi László - HUN Faska Zoltán : Jól éreztük magunkat, csak volt egy lassító, ahol keresztbeállt egy autó, meg kellett állnunk és sok időt vesztettünk. Amúgy tetszik minden! Nagyon jó a pálya!
Gy1 08:31
#233 HUN Fábián Lóránt - HUN Ihász László : Jól vagyunk, már régen mentünk, vissza kell rázódni. Olyan féktávokat veszünk, hogy az szörnyű. Beestek előttünk a lassítóba, ott egy kicsit vissza is tartottak. Ez az első rally2-es versenyünk, úgyhogy először csak körülnézünk.
Gy1 08:31
#231 HUN Ivony Csaba - HUN Kiss Norbert : Nagyon jól esett a múlt hétvégi szimulátoros murvás teszt, úgyhogy élvezem ezt a mostani aszfaltot is!
Gy1 08:30
#230 HUN Furák Ádám - HUN Géringer Zoltán : Hihetetlen ez a fék, nem gondoltam hogy így megáll ez a kocsi, Lassítókat nagyon be kell engednem! Tetszik!
Gy1 08:29
#227 HUN Barna Krisztián - HUN Kissné Pálinkás Beáta : Jól vagyunk, rengeteg bent marad a lassítókba, fent egy kicsit csúszkáltunk.
Gy1 08:27
#229 HUN Prigyeni Péter - HUN Erdélyi László : Sziasztok, sajnos megérintettünk egy lassítót, lesz egy büntetésünk. Kocsi élvezhető, pálya jó., megyünk tovább!
Gy1 08:26
#226 HUN Cseke Péter - HUN Csikós Borbála : Nagyszerűen vagyunk. Itt vagyunk a célban, többen is kiestek láttuk sajnáljuk őket, de mi itt vagyunk. Nagyon vártuk már ezt a versenyt!
Gy1 08:25
#225 HUN Simon György - HUN Simon Timea : Nagyon jó volt, még egy kicsit álmosan kezdtük. Ezen a gyorson még nem jártunk sose, de nagyon fantasztikus, jó rajta menni
Gy1 08:25
#222 HUN Fróna János - HUN Németh Ádám : Megálltak bent a gyorson.
Gy1 08:24
#223 HUN Bartha Nándor - HUN Farkas Martin : Élveztük! Tegnap még éjfélig szereltünk, este még a HubDyno-nál voltam lambda szondáért, de megérte elmenni, mert itt vagyunk.
Gy1 08:21
#219 HUN Tamás Gergely - HUN Szász Tina : Köszönjük jól vagyunk, hát ilyen kora reggeli izé, álmosan
Gy1 08:20
#218 HUN Zoltán Kevin - HUN Búzás Róbert : Nagyon jó volt. Imádom! Kva jó a navigátor, kva jó a kocsi. Az idő, nem tudom, megnézzük, nem tudom. Következőre javítunk úgyis.
Gy1 08:20
#217 HUN Illés Zoltán - HUN Tóth László : Minden oké, eleje csúszott, de a végére bemelegedett a gumi.
Gy1 08:18
#216 HUN Szetei Norbert - HUN Tisch Gábor : Jól vagyunk, végre első idei normális gyorsasági. Szokjuk az autót, háttal ülünk még kicsit benne, de jövögetünk-jövögetünk. Kaptunk új gumit. Köszönjük mindenkinek, aki segített
Gy1 08:17
#215 HUN Ázsót Szabolcs - HUN Kispataki Gábor : Jól vagyunk, elején kicsit bénázgattunk még, de a végén kezdtünk már kicsit beletalálni.
Gy1 08:15
#203 HUN Zsebe Gábor - HUN Sándor Norbert : Technikai hiba miatt félre kellett állniuk. 'OK' táblával állnak a gyorson
Gy1 08:13
#214 HUN Ábel László - HUN Galovics Miklós : Jó reggelt, jól vagyunk! Most először még egy kicsit ilyen biztonságosabbra vettük a dolgot, majd mostantól megpróbáljuk élesebben.
Gy1 08:12
#213 HUN Ollé Tamás - HUN Bognár Bendegúz : A végén nem ment a kocsi. Utolsó egy kilométerben nem tudtam pörgetni, f@szán, ahogy kéne. Na mindegy, jó lesz ez így!
Gy1 08:12
#212 HUN Seben János - HUN Csáki Gábor : Köszönjük szépen, nagyon jól vagyunk. Kib@szott jó a gumi, mi voltunk kicsit gyengék. A következőben kicsit jobban megyünk!
Gy1 08:09
#210 HUN Czékmány Norbert - HUN Takács Gábor : Van egy kis fékproblémánk, úgyhogy a hátsó tengelyre fókuszáltunk ezen a gyorson, inkább azt használtuk. Nehezebb így, amikor hajtás volt hátul, az jobban ment.
Gy1 08:08
#209 HUN Baksai László - HUN Erdei Zoltán : Annyira botozunk, hogy megőrülök. Tesztünk semmi nem volt. A futóművet se tudtuk beállítani, reggel beültünk és jöttünk... de utolsó féktávunk már jó volt.
Gy1 08:07
#208 HUN Fábián Donát - HUN Madarász Szabolcs : Örülünk, de rengeteg van még benne, hosszú még a verseny és próbáljuk beosztani. A sok lassító, traktorgumival, borzalmas... figyelni kell rá.
Gy1 08:06
#207 HUN Lakatos Tamás - HUN Marics Krisztina : Jó reggelt, jó reggelt, jól vagyunk, az eleje kicsit olyan besz@rós volt, a közepétől már jobb volt. Kicsit javítunk majd, elsőre nem rossz.
Gy1 08:05
#206 HUN Tellér Antal - HUN Tellér Antónia : Próbálunk ráhangolódni a dologra, Picit el kellett vennünk, mert Gabiék félreálltak, de próbálunk következőre jobbat jönni.
Gy1 08:04
#205 HUN Ruszkai Attila - HUN Bodnár Attila : Kezdésnek elég lagymatag lett. Igyekszünk a következőben, bár nem tudom mennyit jöttünk, de szerintem nem jó.
Gy1 08:02
#204 HUN Ruszó Krisztián - HUN Geró Gábor : Zsebéék OK táblát mutattak, viszont nekünk nincs átbeszélőnk, úgyhogy átbeszélő nélkül jöttünk végig, így azért küzdelmes
Gy1 08:01
#202 HUN Strider Zoltán - HUN Borsfai Dávid : Kicsit izgultunk, etapon háromszor leállt a kocsi, de a gyorsaságin szeret menni. Nagyon sok maradt benne.
Gy1 07:59
#201 HUN Kocsis Imre - HUN Henszelmann Zsolt : 5 hónap után ismét autóban, úgyhogy jól vagyunk. Szeretnénk célba érni, jót autózni és jóízűen kiszállni a végén.
Gy1 07:02
Köszönjük, hogy velünk követitek a futamot! Köszönjük a hivatalos értékeléstől, a Hauser resultstól az adatokat! A versenyzői interjúkat a DuEn RALLY oldala facebook live adásából gépeljük