Információ(314)
Gy12 02:28
#101Dudás Endre PC_  : Óraátállítás rulez! A sporik (és a szerver) a téli időszámításon maradt, így 00:04kor még a legnagyobb meglepetésünkre ott álltak a beíróban és így sikerült teljesíteni a futamot! Köszönjük a szervezőknek, a szervezők pedig köszönik a versenyzőknek! Ja és kategória második hely! Yupee! Örömbódogság!
Gy12 02:27
#9Teglovics Kornél PLA whe  : Szombat délelőtti szakaszokon tempósan hiba nélkül letaláltunk, a délutáni 3 gyorson 2 őt is forogtunk, szerencsére defektet nem kaptunk. Vasárnap a hosszú gyorsok nagyon tetszettek, sikerült is jó ritmust találni rajtuk, közvetlen a NASA űrhajósai mögött végeztünk rendre. Borzasztóan nehéz verseny volt, de egy karcmentes autót hoztunk a célba, rengeteg pontot bezsebelve, szuper bajnoki nyitány. Köszönjük a szervezést, megint csak csúszás mentes hibátlan rendezvényt kaptunk! Gratulálok minden célbaérkezőnek, különösen Martin Márkónak, embertelen tempót prezentált a hétvégén
Gy12 02:26
#6Martinák Balázs PC_ whe  : A végére már volt egy két offroad-os hely. Sem nekünk sem az autónak nem esett jól. Ennek ellenére szuper verseny volt! A rendezőknek külön gratulálok és köszönöm a felhasználóbarát pálya összeállítást. Szerintem sok embernek segített! A TMC Rallysport tökéletes autót biztosított melyet szinte karcmentesen hoztunk vissza. Az alját mondjuk ki kell cserélni kompletten. Köszönjük a rendezést és gratulálunk a célbaérkezőknek! Várjuk a következő futamot!
Gy11 02:26
#101Dudás Endre PC_  : Ahogy számoltuk, négy perccel éjfél előtt fogunk odaérni az utolsó gyors rajtjába... Kár érte, jó verseny volt...
Gy11 02:26
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Fáradunk a végére. Ennek ellenére jól esett ez a gyors. Sokat mentünk keresztbe, de már nem kockáztatunk.
Gy10 02:25
#101Dudás Endre PC_  : Próbáltam sietni, de rájöttem, hogy már nem fogok beérni... Ráadásul az utolsó két szektort jobb első felnin mentem végig, nem akartam bent a szakaszon kicserélni. Végül jó döntés volt, sikerült lehozni az autót.
Gy10 02:25
#6Martinák Balázs PC_ whe  : A pályán már kezd érződni, hogy használtuk rendesen. A nedves út jó volt... csúszott.. ahogy kell!
Gy9 02:25
#101Dudás Endre PC_  : Ajjaj, nagyabaj! 20 perc van éjfélig és még hátra van az utolsó kör... Azt hiszem, előkészíthetem az EVENT EXPIRED pólómat...
Gy9 02:24
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Az elején rögtön volt két necces szitu, így ismét átálltunk csökkentett módba.
Gy8 02:24
#101Dudás Endre PC_  : Rövid kis pálya, nekem való lenne, ha nem kellene ennyire lobogni a második felében...
Gy7 02:23
#101Dudás Endre PC_  : Volt meló a szervizben, de nem véletlenül választottam a bajnok csapatot... a TRT rendbe rakta a C3-at, már csak a pálya volt az, ami meglepett... a második rész most került be a játékba? Sosem jártam még erre...
Gy6 02:23
#101Dudás Endre PC_  : Szenzációs pályák! Mekkora élvezet lehet ezeken rendes kormánnyal, nagyTV előtt ülve menni... Álmodik a nyomor... Warzone-ban jobban kezelem a billentyűzetet...
Gy5 02:23
#101Dudás Endre PC_  : Milyen jó, hogy volt pótkerék?! És milyen szar, hogy a favágók nem verik be a szegeket a rönkökbe rendesen! Éppen csak, hogy hozzáértem egy farakáshoz az első szektor végén, már cserélhettük is a kereket...
Gy4 02:22
#101Dudás Endre PC_  : Az első körben - mondanám, hogy Pannuska Dávid tanácsára - nem raktunk be pótkereket... De az igazság az, hogy csak elfelejtettem... Szerencsére ezt csak most vettem észre a szervizben, így ez a para elkerült.
Gy3 02:22
#101Dudás Endre PC_  : A rajtban elfelejtettem, hogy kell kezelni a rajtprogramot (értsd: elkavarodtam a billentyűzet rengetegében) JUMP START...
Gy2 02:22
#101Dudás Endre PC_  : Amikor néha felváltok ötödikbe, akkor inkább becsukom a szemem... nagyon félelmetes...
Gy1 02:20
#101Dudás Endre PC_  : 15" notebookról, billentyűvel, végül Kriszta rábeszélésére itt vagyunk a rajtban... Akartam menni egy shakedownt, de a második szektor végén vettem észre, hogy már élesben megyünk... szép kezdet...
Gy12 22:25
#48Nagy Balázs XBO  : Sziasztok! Nem egy ráhangolódó futam volt, az biztos. Emberes meló volt itt célba érni. Sajnos a fakitermelés megint a verseny előtt ért véget, talán Jelen Pistának tetszett volna egyedül. Hosszú volt az út a 143. helyről, de a temérdek hiba és a 3 defekt ellenére eljutottunk a célig. Szervizesek is kellemesen elfáradtak. Köszönjük a szervezést, bár nem a hála volt az első gondolatom a futam elején... Gratulálok mindenkinek, akik célba is értek, nekik különösen!
Gy12 22:25
#3170Gách Bence PC_  : Örülünk hogy végig értünk defekt nélkül de több dolog történt itt mint az egész verseny alatt. Kétszer majdnem lerepültünk az útról voltunk az égbe fejjel lefele nekimentünk egy fának és a motor is már gyengült aztán egyszer felborultunk de olyan nagy szerencsénk volt hogy csak 10 másodpercet buktunk. Köszönjük a versenyt!
Gy12 22:25
#2Molnár Alex PC_ whe  : Nincs mit kommentálni...
Gy12 22:24
#5Fónagy Kristóf PC_ whe  : Sziasztok! Volt egy-két necces szituáció a versenyen, alapvetően szerintem hatalmas kihívás volt ez a verseny, egyben fárasztó is, de brutálisan élvezhető pályákkal, és szerencsére csak egyetlen nagyobbnak tűnő hibával célba értem. Most már csak arra a kamionra kell várni, amivel haza tudom vinni az időt, amit kaptam. Azért remélem, Márkó barátomnak meg lesz a győzelem. Azt meg majd meglátjuk, hogy az én tempóm mire lesz elég. Köszönjük a szervezést, a következő versenyen találkozunk!
Gy12 22:24
#39Vrezgó Balázs PLA  : Super verseny volt,kár hogy a7.gyorson volt egy 3mp-es áramszünet+az utolsón eltört a gázpedál rugó “Kell egy kis áramszünet időnként mindenkinek és aztán megint mehet minden tovább”
Gy12 22:24
#58Kovács Péter II PC_  : Nem bánom, hogy felszáradt a pálya, elég volt már a csúszkálásból. Viszont ugyan ott odavertem mint a 6. gyorson. Lenyúltak fentről, most nem kaptam defektet. Köszönöm szépen a rendezést! Kezdésnek jó kis verseny volt, elégedett vagyok az elért eredménnyel is.
Gy12 22:23
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Egy megforgást sikerült még a végén csinálni, de legalább bent vagyunk. Kár, hogy így alakult, a végére kezdtem belejönni.
Gy12 22:23
#100Pannuska Dávid PC_ whe  : Leadtuk a menetlevet. Nem szeretnénk senkitől pontot rabolni, semennyit. Én így érzem igazságosnak! Köszönöm hogy velünk játszottatok, találkozunk a követekező versenyen!!!
Gy12 22:23
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Na ez az első és egyben utolsó szakasz, amin úgy ahogy letaláltunk! Köszönjük a szervezést, új autóval első versenynek nem is volt rossz, de majd az aszfalt lesz a mi terepünk! Áprilisban találkozunk!
Gy12 22:23
#31Mácsai Martin XBO whe  : Célba vagyunk de azért csináltunk munkát a csapatnak. Következő versenyre kicsit többet kell tesztelnünk és akkor jobb lesz. Köszönöm a TMC Rallysport-nak az autót és a kiszolgálást nélkülük ez nem lenne ilyen könnyű.
Gy12 22:22
#43Makkos Gábor PC_  : Talán ez volt a legjobb szakaszunk! Jól éreztük magunkat! Jobb eredményt vártunk, de rengeteg a kieső versenyző, jól jöhetnek még az itt megszerzett pontok! Remélem csapatunk (ArtepHWR) többi tagja is sikeresen mégérkezik a célba! Köszi! Sziasztok!
Gy12 22:22
#69Király Gábor PC_  : Hát, volt itt minden, bukfenc, dupla első defekt ami után az egyiket kicseréltem mert nem akartam hogy TD legyen, dadogó motor, de mindegy is már, a célba vagyunk, pezsgő
Gy12 22:22
#1Martin Márkó PLA whe  : Sziasztok! Sikerült célbaérni egyetlen nagyobb hibával, szeretném megköszönni a csapatnak a tökéleted autót, illetve a csapattársaknak a teszten adott tanácsokat! Összességében szerintem jó versenyünk van, meglátjuk mire elég a tempó, mert erősek az ellenfelek, sok sikert akik még a rajtokban állnak! Köszönjük a szervezők munkáját, sziasztok!
Gy12 22:21
#122Gál Péter PLA  : Legyőzve minden nehézséget, sikeresen célba értem. Nem volt egyszerű. Örülök, hogy nem kellett nullázni a futamot.
Gy12 22:21
#1306Csik-Bodnár Ádám PC_ whe  : Nagyon elégedett vagyok a versennyel, méltó kezdése a szezonnak. Köszönjük a szervezést, várjuk a következőt!
Gy12 22:21
#4060Biri Bence XBO  : Nagyon szépen köszönjük a fantasztikus versenyt! Ebben most ennyi volt, alapvetően elégedett vagyok, bár lenne hová gyorsulni. A vizes felületek nagyon tetszettek, többet ment keresztbe az autó mint egyenesen. Utolsó gyors előtt a Baumgartner Péter előtt voltunk 9 tizeddel, ez nagy motiváció volt az utolsó gyorsra, amit sikerült magunkhoz képest megtolni! 3. szakasz rövid gyorson az utolsó szektorban volt egy defekt, azzal még lejöttünk, etapon cseréltünk egyet, amiben úgy elfáradtunk, hogy a következő gyors közepén 12-vel pont sikerült felborítani az autót. Ezen kívül volt még 2-3 megforgás, alapvetően elfinomkodtuk a féktávokat, de örülünk hogy beértünk! Gratula mindenkinek, aki beért, akinek még hátra van, annak pedig sok sikert! Várjuk a következőt!
Gy12 22:21
#1064Klepeisz Zoltán PLA  : Dühös vagyok.... GY9-en egyszer csak lefagyott a játék, kivéve a hangot, nem is értem. 13. helyről estem ki saját hibán kívül, ami jelenleg! 10-en belüli idő lett volna a végén. Utána végigmentem, de már méregből és sok hibával. Köszönöm DuEn a versenyt, Pannuska Dávidnak pedig a sok segítséget!
Gy12 22:21
#194Kozsuk Péter PC_  : Hihetetlen, hogy itt vagyunk! Mindent beleadtunk itt az utolsó szakaszon, nagyon nehéz verseny volt. Gratulálok minden célba érőnek! Nem számítottam rá, hogy ennyire előkelő helyen tudjuk befejezni a versenyt. Köszönöm mégegyszer a Kanyik Motorsportnak a bizalmat! Köszönjük a profi szervezést, a következő versenyen találkozunk!
Gy12 22:20
#21Hajdu Péter PLA con  : Célban! Egyben, mind mi, mind a kocsi. Nagyon tetszett, elégedettek vagyunk nagyon. Köszönjük a szervezést, a beállításokbeli segítséget, tippeket, számunkra nagyon hasznosnak bizonyultak. Várjuk a következő fordulót!
Gy11 22:17
#3170Gách Bence PC_  : Jól sikerült nem volt hiba de mehettünk volna gyorsabban.
Gy11 22:17
#2Molnár Alex PC_ whe  : Jól sikerült, jó volt a tempó
Gy11 22:17
#58Kovács Péter II PC_  : Nem volt semmi extra, várom már a végét.
Gy11 22:17
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Ez az első gyors amivel meg vagyok elégedve.
Gy11 22:16
#100Pannuska Dávid PC_ whe  : Ezt élveztem elég látványosra sikerült, remélem a szurkolók is élvezték
Gy11 22:16
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Talán itt már a stage módot is kár volt felkapcsolni, a pálya már nagyon szét van járva és még mindig vizes az út!
Gy11 22:16
#31Mácsai Martin XBO whe  : Várjuk már nagyon a végét kínlódás az egész sajnos annyit kapunk, hogy nem tudjuk hazahordani
Gy11 22:16
#43Makkos Gábor PC_  : Megint tapadást vesztettünk! Nem volt jó! Megyünk az utolsó szakaszra! Reméljük be tudjuk fejezni a versenyt!
Gy11 22:15
#69Király Gábor PC_  : Ezt most élveztem, pedig az auto érezhetően gyenge lett, kevesebbet kell már fékezni...
Gy11 22:15
#94Sevinger Sándor PC_  : Szerintem új defekt csúcsot döntöttem a 11. gyorson megkaptam a 7. defektemet ... .. és feladtam ..... amúgy élvezetes volt nagyon tetszett....
Gy11 22:15
#1Martin Márkó PLA whe  : Minden rendben, megyünk az utolsó gyorsra!
Gy11 22:15
#194Kozsuk Péter PC_  : Igyekeztem beosztani a gumikat az utolsóra, ez még jobban csúszott, mint az előző. Kalandmentes volt.
Gy10 22:14
#2Molnár Alex PC_ whe  : Különösebb gond nélkül lejöttünk
Gy10 22:14
#3170Gách Bence PC_  : Gyorsnak éreztük de valahol volt 10 másodperc. Egy meleg helyzetünk volt de probléma nélkül meg lett oldva
Gy10 22:14
#58Kovács Péter II PC_  : Elég csúszós volt, érzésre nem rossz, de kaptam elég sokat.
Gy10 22:14
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Próbálunk minél feljebb jönni, ezek a gyorsok már tetszenek ilyen autóval.
Gy10 22:14
#100Pannuska Dávid PC_ whe  : Próbálom azt a kevés nézőt szórakoztatni akik az eső után kint maradtak, így legalább nem esek be
Gy10 22:13
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Nagyon jól jött ez az eső, amúgy se sietünk sehova, pláne nem így, hogy vizes a pálya! Remelem a power száraz lesz mire oda érünk!
Gy10 22:13
#141Dudás Máté PLA  : Beestek
Gy10 22:13
#31Mácsai Martin XBO whe  : Fiúknak volt bőven dolguk a szervízbe. Azt mondták mostmár ideje lenne abbahagynom a kár okozást úgyhogy elóvatoskodjuk az utolsó kört
Gy10 22:12
#43Makkos Gábor PC_  : Sajnos sok a hiba...Megint megforogtunk!
Gy10 22:12
#69Király Gábor PC_  : A szervizben a fontosabb dolgokat megjavitottuk, de sajnos még egyszer ennyi idő kellett volna, mindegy, megyünk tovább, itt is ugy ahogy lejöttünk.
Gy10 22:12
#1Martin Márkó PLA whe  : Eljött az utolsó kör, próbálunk a saját tempónkban autózva, és a poweren talán sikerül robbantanunk egyet!
Gy10 22:12
#194Kozsuk Péter PC_  : Az eső jól feláztatta a pályát, nagyon csúszós volt. Az időnk jó, szeretnénk problémamentesen célba érni.
Gy9 22:11
#3170Gách Bence PC_  : Kétszer voltunk közel a kieséshez de megúsztuk egy két karccal az autón és így is gyorsak voltunk.
Gy9 22:11
#58Kovács Péter II PC_  : Egy árokjárást leszámítva alakul.
Gy9 22:11
#8Ivony Bálint PC_ whe  : A kocsi kicsit még darabokban, felfüggesztésnek annyi még mindig, de jön a szervíz, próbálunk javítani.
Gy9 22:11
#2Molnár Alex PC_ whe  : Sikerült 2x is árkot fogni, illetve a partoldalról visszajönni. Pech 5-7 mp ott maradt, megszoktuk, de még van 3 szakasz.
Gy9 22:10
#100Pannuska Dávid PC_ whe  : Nem beszélünk inkább arról milyen szépen süt a nap?
Gy9 22:10
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Megnéztük a pályát, ez lesz a power, azt szeretném meghúzni!
Gy9 22:10
#141Dudás Máté PLA  : Jövőre szeretnénk felajánlani a segitségünket a szervezőknek az út menti fatuskók szakszerű eltávolításához.
Gy9 22:10
#31Mácsai Martin XBO whe  : Sikerül megforognunk egy végsebességes részen, nem tudom mitől nem repültünk be az erdőbe, de az biztos, hogy nem rajtam múlt
Gy9 22:09
#43Makkos Gábor PC_  : 5. nyélen érkeztünk meg a jobb 2 felfeléhez! Azt kívántam bárcsak lenne még egy fékpedál az autóban.... + 1 perc a jutalom! Némileg feszülten folytattuk, ami persze hozta a következő akciót! Beesetünk...Jobb hátsó defekt 2 szektorral a vége előtt... Csak annak örülök hogy az autónak nincs nagy baja! Tudjuk folytatni!
Gy9 22:09
#69Király Gábor PC_  : Szinte a legelején ujabb defekt... ráadásul kapott is az autó rendesen... kb 130-al sikerült esni egy alaposat, minden oldalt a földhöz érintve minden irányból... csodáltam hogy nem lett vége, igy hát végigküzdöttük, de félek a szerviztől. Utolsó körre nem lesz már 100%-os az autó.
Gy9 22:08
#1Martin Márkó PLA whe  : Az előző gyorson történt baki miatt kicsit mászkál az úton az autó, illetve kicsit meglepett a gyors vége fele a tapadás, mondhatnám úgy is hogy: Traction has left the chat!
Gy8 22:08
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Kicsit félősre sikerült, de leértünk. Sok helyen nem toltuk át, ez sajnos érezhető volt a végén.
Gy8 22:08
#3170Gách Bence PC_  : Itt is gyorsan mentünk probléma nélkül és megyünk előrébb a helyekbe.
Gy8 22:08
#58Kovács Péter II PC_  : Egyszer megijedtem, lelógott a hátulja a szakadékba, de kijött szerencsére.
Gy8 22:08
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Forgunk, esünk kelünk, de még mindig csak pontmentésért jöttünk…ha egyáltalán ezért még jár pont.
Gy8 22:07
#2Molnár Alex PC_ whe  : Ezen most letaláltunk úgy érzem. Érzésre jó volt, volt benne 2 kisebb hiba, de minden ok.
Gy8 22:07
#100Pannuska Dávid PC_ whe  : Itt legalább nem szereztem defektek, már az is valami
Gy8 22:07
#39Vrezgó Balázs PLA  : Áramszünet után romokban visszakaptam a kocsit. Fasza volt
Gy8 22:07
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Meg kellett tisztelni az esés helyet, de ahogy látom nem csak mi csináltunk ott akciót, mert rengeteg néző lett a mostani körre azon a részen!
Gy8 22:07
#31Mácsai Martin XBO whe  : Nyomjuk ahogy tudjuk látszik azért, hogy fél éve nem mentünk a kocsival.
Gy8 22:06
#43Makkos Gábor PC_  : Ez veri triki meg, veri szliperi volt! Ja meg még diffikült is! Már itt elfogyott a soft gumi!
Gy8 22:06
#69Király Gábor PC_  : Az előző gyorson a defekt miatt ugy tűnik elszállt valami a fotóműben. jobbra balra jár az autó, nehéz uton tartani
Gy8 22:06
#1Martin Márkó PLA whe  : Hát, itt azért kicsit becsúszott a sportszelet, ugyanabban a kanyarban ahol tegnapi nap folyamán Kaszáék borultak, ott picit szélesen fordultunk, leúszott a hátulja és átugrattunk a szembe oldalon lévő árokba, de itt vagyunk hála istennek. Megyünk megnézzük a kocsit gyorsan
Gy8 22:05
#141Dudás Máté PLA  : Borultunk egyet de a nézők hamar talpra állítottak. Köszi nekik innen is.
Gy7 22:05
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Próbáltuk levonni a tegnapi nap tanulságait...így visszábbvettünk picit. Nem akarjuk erőltetni, próbáljuk beosztani az autót. Az idő nem lett rossz.
Gy7 22:05
#3170Gách Bence PC_  : Magabiztosabban megyünk és gyorsabban és egy problémánk sem volt.
Gy7 22:04
#58Kovács Péter II PC_  : A fiúk kikalapálták a verdát a szervízben, olyan, mint újkorában. Biztonsagit jöttem, nem kockáztatok, nem hiányzik még egy defekt.
Gy7 22:04
#8Ivony Bálint PC_ whe  : A tegnapi nap után próbálunk pontokat menteni.
Gy7 22:04
#2Molnár Alex PC_ whe  : Sikerült viszonylag stabilat jönni. Nem szeretnénk kockáztatni
Gy7 22:04
#39Vrezgó Balázs PLA  : Kb.pálya felénél áramszünet
Gy7 22:03
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Ismét jó reggelt mindenkinek! Taktikát váltottunk, most már csak gurulunk és célba érünk, hogy minél több pont legyen a zsebben.
Gy7 22:03
#100Pannuska Dávid PC_ whe  : Megint defekt, de már most készültem és volt nálam pótkerék. Úgyhogy megálltam egy elágban ahol kényelmesen elfértem kimásztunk az autóból és szép lassan lecseréltük, úgy se sietünk már sehova
Gy7 22:03
#31Mácsai Martin XBO whe  : Az időn nem látszik, de próbáltunk sietni
Gy7 22:03
#43Makkos Gábor PC_  : Ez hihetetlen volt! A pálya első felén jó tempót jöttünk, majd egy bal derékszögben elment 15 fokot balra a kormányközép!!! Sikerült befejezni a szakaszt de megint nem jöttünk ki az 1 perces hátrányból!
Gy7 22:02
#69Király Gábor PC_  : Ismét egy defekt, meg a kötelező forgás is megvol. valamiért most igy adja ki ezen a versenyen. 1 potgumink van, most etapon cserélünk és megyünk tovább.
Gy7 22:02
#1Martin Márkó PLA whe  : Jóreggelt! Sikerült elég jól ébredni a második napra, megyünk tovább!
Gy7 22:02
#141Dudás Máté PLA  : Végre van erő az autóban úgyhogy már nem tudjuk arra fogni hogy szarok vagyunk. Egy 30 centis törpefenyőben megállt az autó mint a hal szeme.
Gy7 22:01
#1185Farkas Norbert Dudu XBO  : Itt a vége..! Ha már itt vagyunk... Hagy idézzek Colin-tol. "Az egyenes a gyors autóknak való. A kanyar a gyors versenyzőknek." Gratulálok mindenkinek aki célba ért! Én itt már túl bátor voltam!
Gy6 22:01
#58Kovács Péter II PC_  : A pálya egyharmadánál defektet kaptam, kijöttem vele, jó fél percet veszítettem így.
Gy6 22:01
#3170Gách Bence PC_  : Az elején megálltunk egy kőbe és valami ott maradt a motorból de ment tovább szóval baj nincs.
Gy6 22:01
#43Makkos Gábor PC_  : Újabb 10-es magunkhoz képest! Az autó is egyben, elég lesz a szerviz idő!
Gy6 22:01
#1Martin Márkó PLA whe  : Eljutottunk a nap végére, sikerült nagyobb hiba nélkül teljesíteni az egész napot, holnap folytatjuk, es próbálunk stabilan menni!
Gy6 22:00
#69Király Gábor PC_  : Ez a kör a forgások köre volt nekem, ismét sikerült bemutatni egy pörgettyűt, mintha kötelező elem lenne a gyorsasági teljesitésében... pedig a tempo ezen kivül még elfogadható is lett volna.
Gy6 22:00
#141Dudás Máté PLA  : Srácok készíthetik a turbót
Gy6 22:00
#2Molnár Alex PC_ whe  : Viszonylag közepesen sikerült ez a tempó. Szeretnénk picit ledolgozni a hátrányunkból, de nem minden áron, így nem kockáztatunk
Gy6 21:59
#687Gyarmati Zoltán XBO  : Itt vagyunk a szervizbe, megpróbáljuk újraéleszteni a gépet a holnapi napra.
Gy6 21:59
#31Mácsai Martin XBO whe  : Felvettük a MIXI style-t sikerült egy kőbe beakasztani a hátulját és megforognunk. Ismét dolgozhat a szervíz. De szerencsére a legjobb csapatban vagyunk és mindent megoldanak a fiúk.
Gy6 21:59
#100Pannuska Dávid PC_ whe  : Sajnos a gyors előtti etapon szembesültem vele hogy a pótkerék a szervizparkban maradt. Jó gumi nélkül, csak nem itt
Gy6 21:59
#273Pannuska Marcell PC_  : Sajnos sikerült fát is szedni az erdőbe, a kocsinak is lőttek, a következő versenyen támadunk!
Gy6 21:58
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Végigmenni 2-es, 3-asban azért jó, mert tudom padlózni az egész gyorsot
Gy6 21:58
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Egyik visszafordítóból nagyobb tempóval jöttünk ki és hozzáértünk egy sziklához a hátuljával. Menetiránnyal szemben álltunk meg egy szűk részen. Y-ba tolatgattunk mint egy tanuló vezető. Sok volt a hiba a verseny első felében...ezen kell változtatnunk.
Gy5 21:58
#58Kovács Péter II PC_  : Sikerült beseggelnem az árokba a pálya végen a balos visszafordítóban, ott maradt pár másodperc, kár érte.
Gy5 21:58
#3170Gách Bence PC_  : Láttuk hogy nagyon sok farakás van az útszélén ezért megpróbáltunk egyet kidönteni de nem mozdult meg és az autó és megállt. Tuti az volt a baj hogy nem mentünk gyorsan
Gy5 21:57
#43Makkos Gábor PC_  : 10mp-cel jobbat jöttünk mint az első körben! Ilyenkor szoktuk elbízni magunkat....
Gy5 21:57
#1Martin Márkó PLA whe  : Eddig szinte hibátlanul jövünk, próbálunk saját kis tempónkban autózni!
Gy5 21:57
#69Király Gábor PC_  : Ezúttal is volt egy forgás, kicsit lelogott az auto hátulja, és valami megakasztotta a hátulját. szerencse, hogy nem lett defekt.
Gy5 21:57
#141Dudás Máté PLA  : Nincs más cél csak a cél.
Gy5 21:57
#2Molnár Alex PC_ whe  : Hihetetlen, hogy nem tudom hiba nélkül megcsinálni a szakaszt. Sikerült egy 5mpet bent hagyni, mert árkot fogtunk. Még 1 gyors, de már most hihetetlen, hogy mennyire szerencsétlenül alakul ez a verseny...
Gy5 21:56
#31Mácsai Martin XBO whe  : Kedvenc gyorsunk de az Y elágazóba túl csúsztunk majdnem legyilkoltunk egy pár embert azon kívül rendben volt.
Gy5 21:56
#100Pannuska Dávid PC_ whe  : A szakasz második felében sikerült elkapni egy fát és bal első defektet csináltam.... Még szerencse hogy a pályabejáróba mondtam mindenkinek, hogy erre nagyon vigyázzanak és ne csináljanak ilyet!
Gy5 21:56
#273Pannuska Marcell PC_  : Olyan hirtelen ugrott elénk egy fa, hogy félelmébe a hűtővíz ki is ugrott kocsiból..
Gy5 21:56
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Gurulunk tovább…
Gy5 21:55
#6Martinák Balázs PC_ whe  : A koncentrációt át tudtuk menteni az előző gyorsaságiról. Egy két részen jobb tapadással számoltunk, így voltak necces pillanatok. Az idővel elégedettek vagyunk!
Gy4 21:55
#58Kovács Péter II PC_  : A szervízben csak le kellett mosni az autót illetve kapott új gumikat is. Próbálok gyorsulni, de az óra sajnos nem ezt mutatja.
Gy4 21:55
#3170Gách Bence PC_  : Sikerült egy jobb 3 nem levágban levágni és megdobott a kő de vissza rakott a fa az útra szóval időt nem vesztettünk.
Gy4 21:55
#43Makkos Gábor PC_  : "Mennyi? 30! Mi 30? Mi mennyi?" Csak a szokásos...
Gy4 21:55
#1Martin Márkó PLA whe  : Ez a gyors ismét tiszta volt, kocsi is teljesen rendben,megyünk is tovább!
Gy4 21:54
#69Király Gábor PC_  : Bizonytalan vagyok a vizes pályán, volt is egy piruett, de szerencsésen kimozogtam
Gy4 21:54
#141Dudás Máté PLA  : Idő hiányában maradtunk a szívó motornál, nem vagyunk gyorsak de legalább van időm lereagálni a pálya vonalvezetését.
Gy4 21:54
#2Molnár Alex PC_ whe  : Sajnos nem úgy sikerült, óvatosabban jöttem mint az előbb
Gy4 21:54
#31Mácsai Martin XBO whe  : Jobb volt sokkal mint az első körben de kaptunk azért bőven az ellenfelektől.
Gy4 21:54
#100Pannuska Dávid PC_ whe  : A szervizcsapattól komoly fejmosást kaptam a kasztnimunka miatt. A pálya se száradt ki, úgyhogy inkább mentem ahogy szoktam, szarul..
Gy4 21:53
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Motorhibával gurulunk lassan végig
Gy4 21:53
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Úgy éreztem, hogy ebben nem sok maradt részünkről. Jól sikerült!
Gy3 21:53
#58Kovács Péter II PC_  : Különösebb kaland nélkül lejöttem, mondjuk elég para 5. telin az erdőben...
Gy3 21:52
#3170Gách Bence PC_  : Egy balos kanyarban megkarcoltuk a fát és majdnem oda lett a verseny de fasza minden.
Gy3 21:51
#4Budai Csaba PC_ whe  : A múlt évi EVOs Skót verseny után ültünk újra autóba. Idén már nem terveztünk elindulni, de elkezdett hiányozni az érzés.. Ugyan úgy , mint az evoval az első körben nem lett jó az időnk plusz az egyenesbe sikerült összeszednem egy hatalmas farönköt.Komoly terminál lett a vége. Ezért nem kell ránézni verseny közben a telefonra. Az elejébe nagyon komoly idők vannak nagy gratula.
Gy3 21:51
#43Makkos Gábor PC_  : Azt hiszem itt betonvasból van az aljnövényzet... Egy fűcsomótól megforogtunk!
Gy3 21:51
#70Varga Zsombor PC_ bil  : Jól sikerült, örülök
Gy3 21:50
#1Martin Márkó PLA whe  : Sajnos a gyors közepén a jobbos visszafordítóban kicsit besokalltunk, és leúszott a hátulja, ott bent maradt egy 4-5 tized, de nem csüggedünk, megyünk tovább!
Gy3 21:50
#141Dudás Máté PLA  : Az összes erő elment az autóból nem tudom a fiúk a szervízben tudnak-e csodát tenni.
Gy3 21:50
#2Molnár Alex PC_ whe  : Sikerült egy sziklát elkapni, ezzel egy jobb első defektet okozva. Zseniális....
Gy3 21:50
#69Király Gábor PC_  : Tovább gyorsultam volna, ha nem szereztem volna egy defektet... ez lett az ára, hogy sieti akartam. Szerencsére szerviz jön, igy frissen kezdhetem a következő kört.
Gy3 21:50
#31Mácsai Martin XBO whe  : Meg vagyunk ezzel is megyünk a szervizbe hűtőt kell cserélnünk.
Gy3 21:49
#100Pannuska Dávid PC_ whe  : Első gyors ahol nagyjából tudtam mit csinálok. Mondom nagyjából!
Gy3 21:49
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Ezt a gyorsaságit sem úsztuk meg kaland nélkül. Ismét a fák közé, csak orral. Nagyon nehéz gyorsan hiba nélkül menni....nem is sikerült.
Gy2 21:48
#58Kovács Péter II PC_  : A jobb hátuljával eltaláltam egy farakást, de szerencsére semmi baja az autónak.
Gy2 21:48
#3170Gách Bence PC_  : Nagyon jól ment és sikerült csak egyszer elnézni a féktávot de nem estünk be szerencsére.
Gy2 21:48
#43Makkos Gábor PC_  : A röviden 30-at, a hosszún percet kapunk.... Minden rendben!?
Gy2 21:48
#70Varga Zsombor PC_ bil  : Bazinagy keresztet vertem a pálya vége felé, amit sajnos egy tető követett... időn annyira nem látszik
Gy2 21:47
#1Martin Márkó PLA whe  : Sikerült teljesíteni ezt a gyorsot is hiba nélkül, próbálunk gyorsulni, megyünk tovább.
Gy2 21:47
#141Dudás Máté PLA  : Lassan elhagyja a lelke az autót, talán begurulunk a szervízbe.
Gy2 21:47
#2Molnár Alex PC_ whe  : A szakasz közepénél sikerült egy 180at produkálni és kicsit tolatni. Hihetetlen, hogy a tavalyi hibafaktor még mindig velem van....
Gy2 21:47
#69Király Gábor PC_  : Szárazon jobban tetszik, picit gyorsultam is, de fő a biztonság.
Gy2 21:46
#31Mácsai Martin XBO whe  : Pálya második részét nagyon élveztük már.
Gy2 21:46
#451Strasser Gábor PLA  : Game Over...
Gy2 21:46
#100Pannuska Dávid PC_ whe  : Eddig jó az arány, két gyors és mindkettőn sikerült beesni. reméljük marad ez a tendencia.
Gy2 21:45
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Rögtön az első harmadban sikerült 5.ben becsúszni a fák közé... szerencsére háttal, így nagyobb baj nem lett, csak az idő sérült.
Gy1 21:45
#58Kovács Péter II PC_  : Sikerült elrajtolni gyári beállításokkal, ezért óvatosan jöttem, ráadásul vizen nem is teszteltem előtte.
Gy1 21:45
#3170Gách Bence PC_  : Két perc bemelegítés után neki indultunk a Skodával amivel még nem is versenyeztünk és kettő kanyar után bent is voltunk az árokba. Ahhoz képest a többi rész jól ment
Gy1 21:45
#43Makkos Gábor PC_  : Mit is mondhatnék angol nyelvterületen? "Ööö dö kár iz gud, ööö dö rész iz gud, ööö dö yessz! Tenkjú!"
Gy1 21:44
#70Varga Zsombor PC_ bil  : Sziasztok! Félős lett az első gyors. öblögettünk
Gy1 21:44
#1Martin Márkó PLA whe  : Sziasztok! Sikerült teljesíteni az első gyorsot, picit óvatosan mert messze még a vége!
Gy1 21:44
#122Gál Péter PLA  : Nem a legszerencsésebben alakult a szezon előtti időszak. Lance Stroll legnehezebb versenye előtt nekem is eltört a csuklóm. Stroll teljesítménye után nem is volt kérdés, hogy rajthoz állok. Lesz ami lesz.
Gy1 21:43
#141Dudás Máté PLA  : Mivel a létező összes mkII-es fiestát kibérelték kukáztunk egy szakadt Polot, valami Turán bácsié volt. Na sikerült az első kanyarban tovább törni, remélem eljutunk a szervízig.
Gy1 21:43
#2Molnár Alex PC_ whe  : Sziasztok! Szerintem jól kezdtünk, picit óvatosak voltunk. Szeretnénk célba érni, messze még a vége:)
Gy1 21:43
#687Gyarmati Zoltán XBO  : Sziasztok! Hát sajnos nem jól kezdődött az idei első verseny. A nedves úton neki csúsztunk egy farakásnak és megsérült a hűtő. Egészen a második gyors 3/4 ig eljutottunk ahol is megszűnt a motorteljesítmény. Bejutottunk a szervízbe a 3 gyors végén, de sajnos nem tudtunk mindent kijavítani. A második kört úgy kezdtük hogy nem volt turbónyomás, de ott vagyunk a 2. szervizbe.
Gy1 21:42
#69Király Gábor PC_  : Óvatosan lecsordogáltam, nagyon csuszik, végig szeretnék érni
Gy1 21:42
#31Mácsai Martin XBO whe  : Sziasztok, Jó újra versenyezni csak sajnos egész télen garázsban állt az autó. Mivel a teszten felborultunk az első kanyarba így mi most tesztelünk.
Gy1 21:41
#451Strasser Gábor PLA  : Sziasztok! Végre visszatértünk a normális Kategóriához. A Cél a Célba érés minden versenyen...Inkább lassan, de biztosan
Gy1 21:41
#100Pannuska Dávid PC_ whe  : A rajt után kb. a 3 kanyarban estünk egyet, akkor jutott eszembe, hogy ez már a gyorsasági. Csúszkáltam mint disznó a jégen de itt vagyunk!
Gy1 21:38
#6Martinák Balázs PC_ whe  : Üdv Mindenkinek! Vártuk már az első versenyt! Próbálunk az elejétől fogva egy jó tempót felvenni. Eléggé csúszott az első gyors, de sikerült hiba nélkül abszolválni. A csapattól jól felkészített autót kaptunk.
Gy12 16:37
#21Hajdu Péter PLA con  : Célban! Egyben, mind mi, mind a kocsi. Nagyon tetszett, elégedettek vagyunk nagyon. Köszönjük a szervezést, a beállításokbeli segítséget, tippeket, számunkra nagyon hasznosnak bizonyultak. Várjuk a következő fordulót!
Gy12 16:37
#199Major Tamás XBO  : Örülünk, hogy idén is igényes keretek között kerül megrendezésre a bajnokság. Célunk, hogy minden bajnokin elinduljunk és ezeken mind célba érjünk. A versenyt szerencsére kisebb hibákkal, de defekt nélkül sikerült abszolválni. Köszönet Pannuska Dávidnak a remek setupért! Köszönjük a szervezők munkáját! Találkozunk a következő bajnokin!
Gy11 16:37
#21Hajdu Péter PLA con  : Jó volt nagyon, élveztük
Gy10 16:36
#21Hajdu Péter PLA con  : Megkezdtük az utolsó kört, minden rendben továbbra is.
Gy9 16:36
#194Kozsuk Péter PC_  : Nagyjából 180-al ötödikben lecsúsztunk az útról, hatalmas szerencsénk volt és csak időt veszítettünk. A gumik kicsit jobban koptak, mint számoltuk... A power stagen nagyon észnél kell majd lenni.
Gy9 16:36
#21Hajdu Péter PLA con  : Ebben a körben ez volt egyedül tiszta gyors, nagyon élveztem.
Gy8 16:36
#194Kozsuk Péter PC_  : Kicsit elspóroltuk, de tartjuk magunkat a tervhez.
Gy8 16:36
#21Hajdu Péter PLA con  : A célra fordító balosban leestünk a fák közé. Kis időveszteség, de egyébként rendben volt.
Gy7 16:35
#194Kozsuk Péter PC_  : Érzésre nagyon jó volt, próbálunk biztonságosan menni.
Gy7 16:35
#21Hajdu Péter PLA con  : Nagyon jó volt a pálya, bár egy necces kalandunk akadt, de fénysérülésen kívül más nem lett. Még időt sem vesztettünk szerintem.
Gy6 16:35
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Túl vagyunk a napon, kár azért az orbitálisan nagy esésért, de nem lett nagyobb baja a kocsinak, úgyhogy holnap újult erővel támadunk!
Gy6 16:35
#1185Farkas Norbert Dudu XBO  : Picit tolta az elejét, lehet az előző gyorson agresszíven elhasználtam a gumikat. Lényegében jó volt
Gy6 16:34
#21Hajdu Péter PLA con  : Kicsit tudtunk javulni, élvezetes a verseny.
Gy5 16:34
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Te jó isten, miből van ez kocsi? 5 üvegen beugrattunk az erdőbe, majd valahogy onnan ki, átfordult a tetején és megállt menetiránynak háttal. Miután feldolgoztam, hogy maradt alatta kerék mentünk is tovább!
Gy5 16:34
#1185Farkas Norbert Dudu XBO  : Talán picit már túl bátor vagyok, egy picit oda ért egy nem levágba, de számomra így is tökéletes volt.
Gy5 16:34
#21Hajdu Péter PLA con  : Javítanunk nem sikerült az előző körhöz képest, de továbbra is élvezetes és hibamentes.
Gy4 16:34
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Sikerült jobbat jönni, alakul ez, remélem a top 10 környékére sikerül behozni!
Gy4 16:33
#1185Farkas Norbert Dudu XBO  : Egy komolyabb megforgás volt benne, de valamiért velem volt a szerencse és csak időt hagytam ott, sérülést nem!
Gy4 16:33
#21Hajdu Péter PLA con  : Egy picit rontottunk az előző körhöz képest, következőn megpróbálunk javítani.
Gy3 16:33
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Minden gyorson sikerült kisebb- nagyobb hibát csinálni, de ahhoz képest, hogy 2020 év vége óta nem mentünk ilyen téttel bíró versenyen, egész jó első kör volt.
Gy3 16:33
#273Pannuska Marcell PC_  : Jöhet a következő kör.. a szerviz nem fog unatkozni.
Gy3 16:32
#8Ivony Bálint PC_ whe  : 50-el végiggurultunk…viszont ha másban nem is döntöttem meg a saját rekordomat, a legkevesebb fékezésben biztosan.
Gy3 16:23
#1185Farkas Norbert Dudu XBO  : Soha nem mentem itt, de azt hiszem az egyik kedvencem lesz! Go a szerviz
Gy2 16:23
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Nem is olyan rossz a helyzet, mint gondoltuk, bár lehet a Poloval gyorsabbak lennénk még most, de hosszútávon meg fog térülni a befektetés, legalábbis remélem!
Gy2 16:23
#273Pannuska Marcell PC_  : Lehetett volna sokkal jobb, de most ennyi sikerült.
Gy2 16:22
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Semmi erő nincs a motorban…próbálunk elgurulni a szervizbe
Gy2 16:22
#1185Farkas Norbert Dudu XBO  : Na ez már picit melósabb szakasz volt, egy pici hibával célban! Az eleje messze van, de tisztában vagyok azzal, hogy mióta van ez a bajnokság, azóta magam szórakoztatás a fő cél!
Gy1 16:21
#77Kasza Kristóf PLA whe  : Jó napot kívánok! Neki kezdünk mi is a szezonnak, berozsdásodva, új technikával! Remélem Bibók úr nem rakta messze a kifogás generátort, mert fixen szükség lesz rá!
Gy1 16:21
#273Pannuska Marcell PC_  : Sajnos a teszt nem sikerült a legjobban, így az első körbe egy kicsit sérült kocsival mentem. De lesz ez még jobb is.
Gy1 16:21
#8Ivony Bálint PC_ whe  : Első farakást el is kaptuk rögtön, nincs hűtés, plusz defekt…
Gy1 16:21
#1185Farkas Norbert Dudu XBO  : Sziasztok! Van egy nagy kedvenc versenyzőm, Hevesi Pisti. egyszer mesélte Bútor Robinak, hogy Ő mindig egy beállítással megy... Én is így nyomom, nyilván idő hiánya miatt, de nagyon klassz volt így is ez a gyors!
Gy12 10:33
#3214Szabó Matyi PC_  : A kis barátom kiszállt, egyedül mentem. Beestem kaptam egy dupla defektet, egyet sikerült csak kicserélni. Végig gurultunk kb 10km-t.. Sajnálom hogy ez történt, de a hétvége jó volt. Következő hétvégére beszerzünk egy meterológust a csapatba. Az autónak jónak kell lennie a továbbiakban. Köszönjük a rendezést!
Gy12 10:32
#3057Király Gergely XBO  : Hát gratula jól összeválogattátok a pályákat. 3 egymást követö szakaszon defektet kaptam annyira figyeltem hogy elkerüljem a végere a motor is kuka lett.beértünk de lehet megvan a verseny amit szivesen minuszolnék de nehéz lesz még az év és hosszú!Mindig csak előre a következő jobb lesz....Gratula mindenkinek aki elindult!!!!
Gy12 10:32
#4092Weil Ádám PC_  : Ezen a szakaszon amit nem kellett azt elspóroltuk, amit óvatosan kellett volna azt túltoltuk. Kicsit elveszett a ritmus... Egy kereszteződésnél rossz irányba mentünk és egy árokjárás is jutott a legvégére de fortuna itt már velünk volt, nem lett nagy ára egy hibának sem. Jó verseny volt, kár a hibákért az elején, most eléggé hiányzik az a 3 perc ami bent maradt... A pályák nekem tetszettek, esetleg jövőre a rendezők némileg távolabb tehetnék a farakásokat és köveket... Köszönet a szervezésért!
Gy12 10:31
#4092Weil Ádám PC_  : Be értünk egyben! Nem hiba mentesen, de végigcsináltuk! Nehezen vettem fel ritmust,pálya ismeretlen volt ! Nagy köszönet a rendezőknek színvonalas verseny volt. Az időjárás lehetett volna jobb is Várjuk a folytatást! Csapatnak köszönöm hogy az autót helyreállították
Gy12 10:31
#1244Molnár Tibor PC_  : Ha több nem, annyi öröm lett ebben a szakaszban, hogy sikerült célbaérni. Útközben kalandozgattunk magas hegyek között, hol a tenger... ja nem. Szóval sokat jártunk a nyomvonaltól távol. Összegzésként örülök, hogy sikerült célbaérni, és a defektes szakaszt leszámítva nagyjából hozni, amit itt várhattam magamtól. Lesz majd jobb helyszín is, ahol talán nekem is jobban megy majd. Köszönet a szervezésért, sajnos a pályára szabott molinókat és egyéb kellékeket hiába kértem a srácoktól, mindenki csak a vállát vonogata, én meg aztán pláne nem tudom, hogy kell beilleszteni őket. Így maradt minden a gyárin, de legalább nincs lelkifurdalásom, amiért annyit feldöntöttem útközben. Gratulálok minden célbaérkezőnek, találkozzunk a következő rajtnál is!
Gy11 10:31
#3214Szabó Matyi PC_  : Száraz körülményekre számítottunk, féktávok rosszak voltak, 2x forogtunk, de olyan tökéletesen mintha fel lett volna írva a kis jegyzet füzetbe..
Gy11 10:31
#4092Weil Ádám PC_  : Ezt a gyorsot élveztem a legjobban, szuperül lehetett egymás után fűzni a kanyarokat a sárban, végig kilinccsel előre, állat volt!
Gy11 10:30
#3265Szemes Zsolt XBO  : Brutálisan csúszkáltunk Kész küzdelem volt a pályán tartani az autót
Gy10 10:30
#3214Szabó Matyi PC_  : Ahol gondoltam hogy lehetne gyorsulni.. ott mégsem lehet csak megforogni.. autó nem sérült megyünk tovább
Gy10 10:30
#4092Weil Ádám PC_  : Kicsit megijedtem a sártól és nem mertem jaszkarizni a farakások közt. A navigátorom a szakasz közepén szólt, hogy ennél a nagymutterja komolyabb tempót megy a CBA felé a mopedautóval. Onnantól kicsit rákapcsoltunk.
Gy10 10:30
#1244Molnár Tibor PC_  : Eddig tartott ki a mázli, a sáros úton csak nekicsúsztam egy út menti sziklának, ami ki is csípte a gumit ahogy kell. Nagyon sok idő veszett oda, kár érte.
Gy10 10:29
#3265Szemes Zsolt XBO  : Minden szuper. Móni Attiláékat üldözzük. Kár a sok hibáért.
Gy9 10:29
#3214Szabó Matyi PC_  : Túl csúsztunk, tolatni akartam csak a zsiványok gyorsabban értek oda, hogy ott nem lehet parkolni és kaptam 1 perc büntetést..
Gy9 10:29
#4092Weil Ádám PC_  : A gumik már eléggé leharcoltak voltak a rajtnál is, ennek megfelelően megnéztünk egy nagyobbacska sziklát a pálya elején. Szerencsére nem lett defekt és az autó sem kapott túl sokat. Innentől kissé visszafogottabb tempóban lejöttünk, a szakasz végére már a szövet is kilátszott a gumiból.
Gy9 10:28
#3265Szemes Zsolt XBO  : Autó jó. Hangulat még jobb az autóba. Nem panaszkodom
Gy8 10:28
#3214Szabó Matyi PC_  : Az autót meg kell még szokni, lesz még jobb is..
Gy8 10:28
#4092Weil Ádám PC_  : Tetszett, nem volt nagy hiba.
Gy8 10:28
#3265Szemes Zsolt XBO  : Nagyon jó volt. Nem panaszkodom
Gy7 10:27
#3214Szabó Matyi PC_  : Egész jó volt a pálya, tudom hol lehet még gyorsulni..
Gy7 10:27
#4092Weil Ádám PC_  : A szervizben finoman figyelmeztettek, hogy épphogy össze tudták szögelni az autót, jó lenne ha vigyáznék rá...ennek megfelelően csak néhány kisebb simogatást gyüjtöttünk az autó oldalaira és próbáltunk minél többet kilinccsel előre autózni a móka kedvéért.
Gy7 10:27
#3265Szemes Zsolt XBO  : Óvatosságbol jeles, időnkön látszik
Gy6 10:26
#3214Szabó Matyi PC_  : Tisztult a pálya, jót jöttünk, jöhet a vacsora és az alvás.
Gy6 10:26
#4092Weil Ádám PC_  : Úgy döntöttünk innentől nem az óra ellen megyünk, így lekerült a teher és autóztunk egy jót. A gép nincs a toppon, ereszt a hűtő, nem veszi a fokozatokat és a motorerő sem az igazi. Megnézzük a szervízben, kis pihi és megyünk tovább, immár just for fun.
Gy6 10:26
#3265Szemes Zsolt XBO  : Csak sikerül meg ütnöm az autó elejét Kapott a hűtő a motor ! Imádkozztunk hogy be érjünk a szervizparkba Sikerült ! Csapatba bizom hogy meg oldanak mindent
Gy5 10:25
#3214Szabó Matyi PC_  : Idő javul, autó kopik. Annyi a baj hogy a bal oldalon is jobbos gumi van..
Gy5 10:12
#4092Weil Ádám PC_  : Kezdett visszatérni az önbizalom, az utolsó előtti szektorig igazán élvezetesen és (szerintem) gyorsan sikerült haladni. Majd ismét egy pici hiba/balszerencse és lemásoltuk a harmadik gyorson elkövetett hibát. Megpróbáltam defektes jobb elsővel lejönni de leestünk az útról így kerékcsere. Azért a vége előtt még megnéztünk egy domboldalt is. Kb. másfél perc maradt itt is.
Gy5 10:11
#1244Molnár Tibor PC_  : Komolyan feltenném a kérdést, hogy ki volt az a nagyeszű, aki engedélyezte, hogy közvetlenül az út széléhez rakják azokat a farakásokat? Most komolyan, normális? Hát balesetveszélyes...
Gy5 10:11
#3265Szemes Zsolt XBO  : Leestünk az útról. Köszönjük a nézőknek, hogy segítettek
Gy4 10:11
#3214Szabó Matyi PC_  : Sikerült a fiúknak beállítani az autót, ha minden igaz a jobbik gumikat tették fel.
Gy4 10:10
#4092Weil Ádám PC_  : Az autót szerencsére kipofozták a szervizidőn belül, de az önbizalmamat nem sikerült, kicsit tutyimutyin jöttünk végig a gyorson.
Gy4 10:10
#4015Csák Alex XBO  : Hát nekünk eddig tartott. Kocsinak lőttek. Nem adjuk fel. Majd legközelebb!
Gy4 10:10
#1244Molnár Tibor PC_  : Bő egy tized másodperc híján ugyanolyan időt mentünk mint az első körben. Örülünk? Nem tudom...
Gy4 10:10
#3265Szemes Zsolt XBO  : Csak sikerült megforogni, csak is magamnak köszönhetem
Gy3 10:09
#3214Szabó Matyi PC_  : A tempó megvan, a tapadással van baj
Gy3 10:09
#21Hajdu Péter PLA con  : Ezen is sikeresen túljutottunk, autó tökéletes, beállítás nagyon tetszik, mi meg ennyire vagyunk képesek. Jön egy mosás a kocsinak, mi megreggelizünk és jöhet a folytatás.
Gy3 10:09
#1306Csik-Bodnár Ádám PC_ whe  : A gyors legelején elszámoltam egy kicsit a féktávot, így maradt benne egy 5mp legalább, de azon kívül eddig minden rendben.
Gy3 10:09
#4015Csák Alex XBO  : El vagyunk keseredve. Sajnos a motorunk nem bírja. 40-el jöttünk a pálya felétől és meg így is sikerült defektet szerezni valahol. Kész káosz az első kör. Reméljük a szervizben meg tudjuk oldani a motor gondot és tudjuk folytatni.
Gy3 10:08
#4092Weil Ádám PC_  : Ez nem adta ki. Icipici hiba vagy inkább balszerencse, az autó hátulja megakadt egy kőben és egy hatalmas perec után a susnyásban landoltunk. Kerékcsere és némi nézői segítség után tovább tudtunk menni de legalább másfél percet hagytunk ott a gyorson ha nem többet.
Gy3 10:08
#1244Molnár Tibor PC_  : Szépen terelgettem a vasat majdnem a célig, a végétől egy tüsszentésnyire csúsztam az árokba. Az autó megmaradt, de a lelki üdvünknek annyi. Ennyi szentségelést nem lehet meggyónni...
Gy3 10:08
#3265Szemes Zsolt XBO  : Nem úsztuk meg defekt nélkül De megyünk tovább
Gy2 10:08
#3214Szabó Matyi PC_  : Az autó először ment 160 fölé... véletlen.. az autót még be kell állítani..
Gy2 10:07
#21Hajdu Péter PLA con  : Második is letudva. Hála Dávid Pannuska iránymutatásának, sokkal kezesebb beállítással tudunk menni, nagyon tetszik. Ennél sokkal gyorsabbak nem tudnánk lenni, de én ennek is nagyon örülök.
Gy2 10:07
#4015Csák Alex XBO  : Mindig félünk a hosszú gyorsoktól, de általában egész jól szoktak menni. Sajnos nekünk nincs helyismeret és nagyon szűkek a pályák. 2x sok lett és tolatnunk kellett. Motor gyengélkedik, de meg bírja.
Gy2 10:07
#4092Weil Ádám PC_  : Jó hosszú szakasz, a gyors részeket kicsit elspóroltuk. Élvezetes volt, nagy hiba nélkül.
Gy2 10:07
#1244Molnár Tibor PC_  : Végre jó az út, lehet neki tolni! Mondjuk, ne úgy ahogy én, mert sikerült menet közben több kisebb fenyőfát is egész közelről szemügyre venni (hátha jó lesz majd karácsonyfának). A dupla hajtűnél az árok mélységét is leteszteltem, mondhatom, elég mély, aki teheti ne nézze meg maga is... Az autó szerencsére komolyabban nem sérült, go tovább!
Gy2 10:06
#3265Szemes Zsolt XBO  : Javul az autó ! Az időnk az nem
Gy1 10:06
#3214Szabó Matyi PC_  : Sziasztok! Itt vagyunk a célban, kicsit hirtelen jött ez a verseny nem tudtunk rendesen felkészülni. Megátjuk mi lesz a többi gyorson.
Gy1 10:05
#21Hajdu Péter PLA con  : Mi is megkezdtük az évet, első gyorsnak megtette. Semmi kaland nem volt, nem az első gyorson akartunk egyből rizikósan menni. Meg ugye a jelszavunk évek óta nem változik: Lassan járj, tovább érsz....
Gy1 10:05
#4015Csák Alex XBO  : Első szezonom kezdtem idén. Első éles versenyzünk, eddig csak teszt versenyeken mentünk. Óriási a hátrányunk mert abszolút nincs pálya ismerhetünk. Nekünk csak a célba érés számít. Erre kaptunk egy defektet és a motort is megütöttük. Reméljük eljutunk a szervizig.
Gy1 10:05
#4092Weil Ádám PC_  : Kezdő rallys, pálya ismeret szinte nulla, vizes körülmények, ez elég jó kombináció. Végül nem csúszott annyira mint gondoltam, kicsit túlparáztuk de hiba nélkül lejöttünk.
Gy1 10:04
#1244Molnár Tibor PC_  : Említésre méltó esemény nélkül, bemelegítő jelleggel sikerült kipipálni a szakaszt. A sáros út miatt olyan óvatos voltam, hogy Mills félúton már nem az itinert sorolta, hanem a fülemre üvöltött, hogy: " Gázt! Gázt! Gázt! Gázt! Hány sebességes ez a szar?..."
Gy12 11:02
#1361Svehla Renátó XBO  : Bent vagyunk hálistennek, nagyon nehéz verseny volt szívből utáltam mindig is a Skót pályákat,ez után még jobban. Köszönjük a rendezőknek a versenyt, köszönjük a Wolksvagen-nek a teszt autót a hátralévő futamokon valószínűleg maradunk a jól megszokott Skodanál ez valahogy nem jött át nekünk. Sziasztok
Gy12 11:02
#2286Kusz Balázs PLA  : Finoman szólva sem voltam udvarias az új autóval való ismerkedésben. Az utolsó gyorsra sikerült egy bevásárlókocsi futómű setupját varázsolni a legmodernebb hengerlekapcsolós motorhoz, volt küzdelem az elemekkel. Remélem sikerül kevesebb hibával menni a többi futamon.
Gy12 11:02
#13Liktor Balázs PLA whe  : Örültünk hogy felszáradt ismét a pálya, de sajnos annyira elvállaltunk egy tempós kanyart, hogy megforogtunk. Szerencsére az úton megtudtuk fogni de azért ott maradt néhány másodperc. Onnantól arra mentünk, hogy befejezzük a versenyt. Összességében jó szezon kezdésnek mondanám, az új autóval szeretnénk végigmenni az egész szezonban. Kíváncsiak vagyunk hova sikerül beérnünk a végére
Gy11 11:02
#1361Svehla Renátó XBO  : 3.teli,120 a vége nagy baj már nem lehet
Gy11 11:01
#2286Kusz Balázs PLA  : Ha nem időre kellene menni, csupa pozitív hozadéka lenne a motor erőtlenségének: kigyorsításokon nem kapar feleslegesen, ugratók nem dobálnak el, sokkal több minden átfér padlón.
Gy11 10:49
#13Liktor Balázs PLA whe  : Sajnos már nyomok is voltak, de nagyobb hiba nélkül sikerült leérni. Poweren megpróbáljuk visszahozni az itt elbukott időt.
Gy10 10:49
#1361Svehla Renátó XBO  : 24 óra nem lett volna elég hogy a srácok megcsinálják az autót egyedül a motoron sikerült javitani de azt is Quick-ba . Megpróbálunk beérni 2 van már csak hátra
Gy10 10:49
#2286Kusz Balázs PLA  : Sajnos kifogtam a szerelőkön, nem sikerült összekalapálni a kocsit. Erő abszolút nincs, így legalább a tempós bukás nem fenyeget. Megyünk amíg a motor bírja.
Gy10 10:48
#13Liktor Balázs PLA whe  : A reggeli szakaszoknak megörültünk, viszont visszatért az eső. Sokat nem buktunk, de a vízen nem akartuk túl vállalni magunkat. Kettő szakasz van, beszeretnénk érni.
Gy9 10:48
#1361Svehla Renátó XBO  : Defekt-el indultunk , a pálya negyedénél megfőztük a motort. 14 perc alatt értünk célba büntetés nélkül 2. tiltáson 50km/h ez volt a vége
Gy9 10:48
#2286Kusz Balázs PLA  : Fentről lenyúltak értünk… nem értem hogy nem lett TD. Szegény szervizesek szögelhetnek rendesen.
Gy9 10:47
#13Liktor Balázs PLA whe  : Már a pálya eleje óta éreztem hogy a gumik nem tökéletesek, így már nem igazán volt tapadás. Inkább visszavettünk, hogy leérjünk egyben, és szerezzünk pontokat a bajnokságban.
Gy8 10:47
#1361Svehla Renátó XBO  : Katasztrófa a helyzet megint világít a CHECK lámpák, el ment a hűtés, defektet kaptunk.... Egyre szarabb
Gy8 10:47
#2286Kusz Balázs PLA  : Kellett egy nagyot mentenem. Kerekek összevissza állnak a kocsi alatt, izgalmas terelni.
Gy8 10:46
#13Liktor Balázs PLA whe  : Egyre jobban beleszokunk az autóba, és próbálunk szakaszról szakaszra javulni. Jónak éreztem ezt a szakaszt magamhoz képest, reméljük nem kapunk sokat
Gy7 10:46
#1361Svehla Renátó XBO  : Nagyon sokat buktunk a szervizben....2 perc késéssel kezdtünk neki a szakasznak és a pálya elején egy defekt amit cserélni kellet. Kormos Gabiék kiestek sajnos, most már nem sietünk, be szeretnénk érni
Gy7 10:45
#2286Kusz Balázs PLA  : Szervizeseknek hatalmas pacsi, tökéletes autót raktak alám! Ezt egy kanyarból meg tudom mondani, ugyanis a másodikban már felborultam és defekt, kicseréltem majd a gyors közben volt még egy bukfenc. Remélem beérek a szervizig és újra tudnak varázsolni a srácok.
Gy7 10:45
#13Liktor Balázs PLA whe  : Úgy néz ki mára jobb időt mond, így örülünk hogy szárazak a pályák. Próbálunk spórolni a gumival mert két hosszú szakaszunk lesz a szervízig.
Gy6 10:44
#194Kozsuk Péter PC_  : Túlcsúsztunk az elágazásnál, ennek ellenére csak 2-vel jöttünk rosszabbat az előzőnél.
Gy6 10:44
#2286Kusz Balázs PLA  : Győzött a visszafordító. Háromszor még megúsztam, negyedszerre defekt. Gondoltam rövid szakaszon lehozom…nem kellett volna. Elkaptam mégegy sziklát, így bal oldalon nem maradt gumi, egyet feldobtam és beszenvedtem a célba. Szerelők nem fognak megdicsérni.
Gy6 10:44
#1361Svehla Renátó XBO  : Hála az égnek sikerült beérni. Igaz a végsebesség 100km/H volt megfőztük a motort. A szervizben már folyik a munka, sajnos nagyon kevés az idő, és az autó nagyon rottyon van. Időbüntetèst is kaptunk bőven,és ìgy is 50%os az autó de holnap megyünk tovább
Gy6 10:41
#13Liktor Balázs PLA whe  : Szerencsére itt is sikerült javítanunk, és az előző kör hibáját is elkerültük most. Megyünk a szervizbe, de eddig viszonylag kevés problémával letudtuk az első 6 szakaszt. Talán egy 10es maradt benn.
Gy5 10:41
#194Kozsuk Péter PC_  : Sajnos volt egy kis hibám és egy megforgásunk, bent hagytunk 10-15 másodpercet. Az autó egyben van.
Gy5 10:41
#2286Kusz Balázs PLA  : Az elején bealudtam, gondoltam kicsit rákapcsolok…meg is forogtam, de sokat nem hagytunk ott. A mágnest viszont nem vitték el a visszafordítóból, megint behúzott.
Gy5 10:40
#1361Svehla Renátó XBO  : Hatalmasat estünk, egy balosban leakadt a hátulja és egy rönk átfordított minket rengetegszer....lesz majd külső/belső.... Világít a CHECK lámpa, forr a víz, szeretnénk beérni a szervizbe
Gy5 10:40
#13Liktor Balázs PLA whe  : Ezt most elkaptuk. Magunkhoz képest sikerült is javítani. Hibamentes volt ez a pálya!
Gy4 10:40
#194Kozsuk Péter PC_  : Jónak éreztem, javultunk is az első körhöz képest.
Gy4 10:39
#2286Kusz Balázs PLA  : Picit javult az időm, de sok volt a csúszkálás, pontosabban kellene menni.
Gy4 10:39
#1361Svehla Renátó XBO  : Jobb volt, mint az első körben, pedig az utolsó negyedben defekttel jöttünk
Gy4 10:38
#13Liktor Balázs PLA whe  : Rosszabbat mentünk mint az első körben, de nem tudom hol maradt ott annyi. Jártunk egy domboldalon, de kimozogtuk
Gy3 10:38
#194Kozsuk Péter PC_  : Ez a kedvenc gyorsaságim, maradt még benne és várjuk a következő kört!
Gy3 10:37
#434Prezmeczky Zsolt PLA  : Eddig jutottam az értelmetlen defektek miatt ... DuEn verseny defekt nélkül olyan, mint Eminem Rap nélkül... elképzelhetetlen....
Gy3 10:37
#2286Kusz Balázs PLA  : Abban a visszafordítóban lehet valami mágnes, visszafelé is sikerült lelógatni a külső íven. Következő körön megpróbáljuk elkerülni a vonzásterét.
Gy3 10:36
#1361Svehla Renátó XBO  : Épp a szakasz felénél jártunk, mikor mondtam magamba: nagyon jók vagyunk nincs még defekt, na addig tartott...
Gy3 10:35
#13Liktor Balázs PLA whe  : Pont ettől féltünk. Kicsit bátrabban vettük a pálya elejét és sikerült megforogni. Szerencsére úton maradtunk így max egy 5 mp maradt bent, viszont állítunk az autón mert fektavon bizonytalan.
Gy2 10:35
#194Kozsuk Péter PC_  : Volt benne egy kisebb hiba, de nem vesztettünk túl sokat vele.
Gy2 10:34
#2107Szabó Félix XBO  : Számunkra véget is ért a verseny, hibáztam, de igazából nem is mondanám hogy hiba volt inkább csak nem volt mellettünk a szerencse, mert a cél előtti részen ugratás után szerencsétlenül értünk földet és így a bal első kerékkel felfutottunk a partoldalra ami aztán oldalra állított minket és már repültünk is a fák közé ahol megfogott minket egy fa és onnan már nem mehettünk tovább... Meglepően pedig a Skoda a beállítást követően igazán kezelhető volt számunkra. Nem adjuk fel, bízunk a legjobbakban és legközelebb újra megpróbálunk célba érni bízunk benne hogy akkor már sikerül is mindez. Nagyon szépen köszönjük a szervezést, továbbá mindenkinek sok sikert és jó versenyzést kívánunk!
Gy2 10:34
#2286Kusz Balázs PLA  : Próbáltam emelni a tempón, egy visszafordító féktávja sok is lett. Nincs nagy baj, tudunk menni tovább.
Gy2 10:34
#13Liktor Balázs PLA whe  : Szeretjük ezt a pályát, de az autó beállítása nem tökéletes. Szerencsére nagyobb hiba nélkül tudtunk végigmenni. Megyünk a következőre és bízunk benne hogy a szervizig nagy probléma nem lesz.
Gy2 10:33
#1361Svehla Renátó XBO  : Sok volt a tető. A végén az a tempós nagyon félelmetes 180-nál
Gy1 10:33
#3265Szemes Zsolt XBO  : Borzalmasan álmosan kezdtünk! A beállítások sem sikerültek. Nagyon sokat benne hagytunk. Első versenyünk ezen a pályákon. Bízunk a jobb folytatásban!
Gy1 10:32
#194Kozsuk Péter PC_  : Óvatosan kezdtünk, ez látszik is az időnkön. Köszönöm a Kanyik Motorsportnak a lehetőséget, hogy képviselhetem őket a bajnokságban!
Gy1 10:32
#2107Szabó Félix XBO  : Eddig úgy néz ki sikeres a visszatérésünk számunkra a tavalyi év mondhatni kihagyása után, bízunk a legjobbakban, az eredménnyel eddig elégedettek vagyunk, de elsősorban szeretnénk célbaérni a Skodával hisz az idei szezonban kapott tőlünk egy újabb lehetőséget a bizonyításra és nagy valószínűséggel vele fogunk versenyezni az idei szezonban, aztán majd meglátjuk mennyire sikerül megbarátkoznunk vele
Gy1 10:32
#2286Kusz Balázs PLA  : Új a kocsi, pályaismeret szinte nulla. Óvatosan alulról próbálok építkezni és nem eldobni.
Gy1 10:31
#13Liktor Balázs PLA whe  : Vártuk már hogy kezdődjön a szezon. Új autóval megyünk amivel még nem sok tapasztalat van, így ésszel szeretnénk végigérni.
Gy12 18:13
#1151Móni Attila XBO  : A gyors rajtjában derült ki, hogy a tegnapi őrült tempónk után, átsoroltak minket előfutónak...Na mindegy, a lényeg a célban vagyunk! Köszönjük a rendezőnek a szervezést, a MERKUR-nak az autót (ugyan itt 0 km-es garázsban tartott nem dohányzó hölgy tulajos VW Polo R5 eladó)! Élveztük minden pillanatát a versenynek, jövőre biztos visszatérünk (lehet már Trabanttal). Sok sikert minden indulónak!
Gy11 18:12
#1151Móni Attila XBO  : A rendező végig fellocsoltatta a pályát, hogy ne poroljon....Köszi! Csúszkáltunk, mint disznó a jégen....
Gy10 18:12
#1151Móni Attila XBO  : Volt egy kis incidens a gyorson, innen üzenném is annak az MTZ-nek a vezetőjének, aki megelőzött minket, hogy ilyen szűk csúszós úton nem kellene így száguldozni mert balesetveszélyes!
Gy9 18:12
#1151Móni Attila XBO  : Tetszett! Csak egy kérdés, nem lehetne Vismajor okok végett most lefújni a versenyt és akkor mi lennénk a nyertesek?
Gy8 18:11
#1151Móni Attila XBO  : Szerencsére ez ismerős szakasz volt, így egész jó időt autózva eddig miénk a legjobb idő a szakaszon, főleg, hogy elsőnek mehettünk végig.
Gy7 18:11
#1151Móni Attila XBO  : Az éjjel elmentünk felírni újra a pályákat....Persze rosszat írtunk fel...Viszont jelen pillanatban miénk a legjobb idő még így is, igaz rajtunk kívül csak a Mókus őrs járt a pályán még, de számunkra már ez is öröm, hogy nem kaptunk ki tőlük.
Gy6 18:10
#1151Móni Attila XBO  : Kaptunk egy defektet amit kicseréltünk, majd még 2x megállítottak a rendezők, mert a tempónk alapján azt hitték, valami eltévedt turisták vagyunk. Most megyünk a szervizbe, vacsorázunk, aztán holnapra megpróbáljuk kitalálni a frankót.
Gy5 18:10
#3250Czinglér János PLA  : Eddig jutottam. Az első helyről total damage.
Gy5 18:09
#1151Móni Attila XBO  : Találtam egy helyi srácot, aki azt ígérte, tud egy rövidebb utat....Tudott... Bringával, az erdőn keresztül... Na, vele sem lettem kisegítve....
Gy4 18:08
#1151Móni Attila XBO  : Ahogy a szerviz előtt mondtam, megpróbálunk a második körben emlékezetből menni... Hát sikerült.....Csak az a baj, hogy csak a tempónkra emlékeztünk.... Valamit ki kell találni a folytatásra!
Gy3 18:08
#1151Móni Attila XBO  : Ez az út már ismerős volt nekünk, annak idején IFA-val ide jártunk fáért... Hát a tempónk nem változott azóta sem...
Gy2 18:07
#1151Móni Attila XBO  : Találtunk a kocsiba egy füzetet, kezdtünk megörülni, hogy megvan az itiner....Hát abból a füzetből főzni már jól tudnánk, mert a csapat szakácsának a szakácskönyve volt...Na majd a második körben megpróbálunk emlékezetből menni.
Gy1 18:06
#1361Svehla Renátó XBO  : Sziasztok, végre újra itt vagyunk, hiányzott már a tét verseny, nem mintha esélyesek lennénk, de így izgalmasabb. Úgy látom Gábor Kormos nem rajtolt még el, mi egymás ellen vívunk nagy harcokat. Az elsőn sajnos egyszer beforogtunk
Gy1 18:06
#1151Móni Attila XBO  : Kipróbálunk egy számunkra új technikát a VW Polo R5-t. Sajnos az éjjel a kismanók betörtek hozzánk és ellopták az itinert, így gyakorlatilag úgy mentünk végig mint a vak az útvesztőn. Mindegy, a kocsi drága, pénzünk kevés, így cél végig érni a versenyen.
Gy3 00:00
#273Pannuska Marcell PC_  : Jöhet a következő kör.. a szervíz nem fog unatkozni.